Diy: simple væg kunst ideer

Oprettelse DIY væg kunst er en sjov og givende oplevelse med øjeblikkelige resultater. Så her er et par ideer til at hjælpe inspirere dine fremtidige projekter.

Diy: simple væg kunst ideer

Jeg er en af ​​de mennesker, der konstant omarrangere møbler i behov for forandring. Men for nylig fik jeg en ubrugt lærred fra en ven, som er en kunstner og besluttede, at mine vægge er næste i køen til en makeover. Så jeg gjorde lidt af forskning og udarbejdet en liste over et par enkle DIY væg kunst ideer til at afprøve.

1.. Indrammet

Et stykke tid siden fandt jeg en stor indrammet plakat for anti-aging creme, kastet ud foran en lukket skønhedssalon. Det øjeblikkeligt udløste ideen til et kunstprojekt til stuen, så jeg tog den med hjem.

Jeg omhyggeligt fjernet plakaten fra rammen og målte stykke robust hvidt pap til at passe rammen. Alt imens, jeg havde i tankerne havets bølger, så jeg hentede 4 billeder af bølger, klistret dem på karton og sætte pap tilbage i rammen. Og bølgerne holdt mig kølig om sommeren.

Nu kan dette projekt gøres i mange variationer. Det er let at tilpasse til dine behov med hensyn til budgettet og plads. Du kan købe rammer for et par dollars, eller du kan bruge dem, du allerede har. De kan være større eller mindre, afhængigt af størrelsen af ​​muren.

Du kan downloade de billeder, du ønsker ( dette er hvor jeg fandt billedet af bølger), og printe dem ud, men jeg er også planer om at bruge nogle af mine egne billeder af natur, som du kan gøre, også. Du kan bruge frames i alle farver, men jeg tror hvid, sort eller guld er et godt valg for næsten ethvert rum.

2.. Citeret

Citeret (via abeautifulmess.typepad.com)

Har du en favorit citat eller yndlings lyriske, eller en favorit linje fra et digt? Du bør gøre det til en del af dit daglige liv. Sæt det op på din væg, for at gøre dig til at smile hver gang du ser på det.

Alt du behøver er en gammel maleri (find på et loppemarked), hvid spraymaling, og nogle brev klistermærker. Beslut om arrangementet af breve, kan de være i perfekt linje eller ujævn, og indsætte dem på maleriet. Derefter sprøjte maling, lad malingen at tørre, og i sidste ende forsigtigt skalle klistermærker. Dette er en meget billig måde at krydre din plads, og det er også et originalt stykke kunst, som du også kan gøre for en anden som en gave. (Flere billeder på En smuk rod )

3.. Punkteret

Dotted (via ohhappyday.com)

Endelig er dette sandsynligvis den billigste vægudsmykning idé, da der for dette projekt vil vi bruge kartofler. Ja, du har læst godt, kartofler! Hvis du vil have noget midlertidig og billig for dine vægge, bare tage ud et par kartofler, hvidt pap, eller lærred, og nogle maling.

Udelade små cirkel stempler på kartoflerne, vælge farverne, og stempel væk. Du kan bruge hele regnbue af farver, eller du kan bruge en kombination af sort og sølv, eller guld, eller endda rød.

Og hvis du har en rolig hånd, du kan prøve at skære andre former end cirkler, som stjerner eller hjerter. Det hele er op til din fantasi. Du kan også nemt involvere børn i dette projekt, men du vil helt sikkert føle sig som et barn ved at gøre det. (For mere detaljerede instruktioner går her )

DIY væg kunst er den nemmeste måde at opfriske din bolig, uanset om du bor i en lejet lejlighed med strenge boliger regler, eller dit budget ikke tillader større renoveringer. Og hvad er mest tilfredsstillende er, at du har et originalt kunstværk, som du har oprettet til dig selv.

Endelig, hvis alt dette inspireret dig, og du har brug for flere ideer, finde mere billige måder at dekorere din plads her.

Aktuelle artikler