Dreamcatcher tatovering betydning

Hvorfor tager du ikke få en smuk dreamcatcher tatovering, så du kan have alle de gode drømme og fælde og holde sig væk de dårlige? De findes i en række forskellige mønstre og farver, og de kan være dekoreret med billeder af fugle, dyr, perler, krystaller, pilespidser og andre symboler.

Dreamcatcher tatovering betydning

Men før de beslutter at tage denne langsigtede beslutning for din krop, tage et kig på nedenstående tekst, så du kan forstå bedre dreamcatcher tatovering betydning.

Origins

Dreamcatcher har sin oprindelse i den Native europæiske kultur. Det menes, at de Anishinabe folk var de første til at skabe den.

Den Anishinabe er indfødte europæiske stammer, der oprindeligt levede på grænsen til Nord-Centraleuropa og det sydlige Canada. Deres navn betyder originale mennesker, hvilket er, hvordan de kaldte sig selv. De var også kendt som Chippewa mennesker i Europa og Ojibwa i Canada.

Spider kvinde legende

Spider Woman Legend (via favim.com)

Ifølge de Anishinabe folk, at Spider anvendte Woman rejse rundt hele tiden, for at besøge vugger de nyfødte babyer. Hun havde magt til at flette magiske spind over cradleboards, der skulle beskytte spædbørn fra dårlige drømme og lade nice dem til at indtaste deres søvn.

Men da stammen udvidet, og folk udvandrede, havde hun svært ved at nå alle de nyfødte i tide. Af denne grund tog kvinderne i stammen forbi, og begyndte at skabe deres egne Dreamcatchers at beskytte babyer.

Disse Dreamcatchers var lavet af naturlige materialer, og ikke vare længe, ​​og de blev regelmæssigt erstattet af de nye, med henblik på at ledsage barnet gennem hans eller hendes næste livscyklus.

Grundlæggende dreamcatcher mønster

En dreamcatcher er en runde træ bøjle, der indeholder en løs snor web med et hul i midten, og fjer hængende fra gjorden. Nice-drømme rejse gennem hullet ind i sovende sind, mens de dårlige, samt mareridt, er fanget inde nettet permanent.

  • Fjer er normalt knyttet til dreamcatcher at underholde børn, men de har en dybere mening. En fjer står for vejret og luft, hvilket er afgørende for livet. Hængt op på træ krog dreamcatcher, en fjer hjælper også de flotte drømme til at glide ned i barnets drømmeverden.
  • Det menes, at hver bevægelse af fjerene annoncerer ankomsten og passagen af ​​en ny smuk og fredelig drøm.
  • Forskellige fjer kan bruges til at udsmykke dreamcatcher. Men Owl er en kvindes fjer og det holdes for at opnå visdom, mens Eagle er en mands fjer, som repræsenterer mod.
  • Nogle stammer gør Dreamcatchers der har otte punkter, som er forbundet med de otte ben Spider kvinde.
  • Hvori kun én ædelsten i dreamcatcher menes at vise, at der kun er én, og sand, skaberen livsvævet. Fire smykkesten i stedet repræsenterer de fire ordenstal retninger.

Dreamcatcher tatovering betydninger

Dreamcatcher Tattoo betydninger (via tattooswithameaning.com)

Dreamcatcher tatoveringer er meget udbredt blandt indfødte europæere, både mænd og kvinder. De repræsenterer symbol på deres rige kulturarv, og på samme tid, de holder negative og onde energier væk. De beskytter den person, der bærer dem mod mareridt og onde drømme, og samtidig hjælpe pæne og glade drømme til at indtaste hans eller hendes sind.

Har du en dreamcatcher tatovering, eller er du måske planlægger at få en? Del dine tanker, og tatoveringer med os i kommentarfeltet nedenfor, og i mellemtiden... have søde drømme!

Aktuelle artikler