Drøm betydninger: wedding

Jeg tror, ​​at hver pige har mindst én gang drømt om hendes bryllup. Og jeg mener ikke fantaseret om det, jeg mener havde en konkret drøm om det. Du har måske drømt om en god eller en dårlig bryllup og her er hvad det hele betyder.

Drøm betydninger: wedding

1.. Godt bryllup mening

Drømmer om dit bryllup, hvor alt går så glat som muligt, og du ender op med den perfekte mand, tilfredse gæster og et helvede af et parti lyder som en god drøm, right? Det er en god en faktisk, men betyder det godt i virkeligheden?

En drøm af en god bryllup dybest falder ned til at sige "du drømmer om de ting, du ønsker." Hver pige ønsker et perfekt bryllup, så det er ingen overraskelse, at vi ville drømme om det.

Alligevel kunne denne drøm betyde, at du er virkelig ivrige efter at få gift og bange for at være alene. Det er helt normalt også. Ingen ønsker at ende op alene, men du kan være lidt besat om det.

Sæt farten lidt ned og ikke hoppe fra det ene forhold til det andet lige, så du ikke ender med alene. Du fortjener en god mand og ikke slå sig ned for noget mindre.

2.. Bad bryllup mening

Ligesom du drømmer om at have et perfekt bryllup, nogle gange kommer der en drøm om en helt katastrofale én. Du kunne drømme om at gifte sig med en forkerte fyr, omkring dukke op i din pyjamas stedet for i din brudekjole eller endda viser op helt nøgen. Denne særlige drøm normalt ville blive vist, hvis du allerede planlægger et bryllup i dit liv.

Drømmer om en dårlig bryllup betyder normalt, at du får kolde fødder og har andre tanker om ægteskab. Hvis du planlægger et bryllup i det virkelige liv, kan det bare være på grund af stress om hele. Det er normalt at være en smule bange og føle, at du måske nødt til at genoverveje, men hvis denne drøm konstant gentager du måske nødt til at tænke på at gifte hårdere.

Hvis du ikke planlægger et bryllup, og du har denne drøm kunne det betyde, at du er en person bange for engagement og miste sin frihed. Det behøver ikke kun at gælde for ægteskabssager engagement, det kunne være forbundet til enhver type engagement overhovedet. Du kan være bange for, at du vil blive hængende i et forhold eller et job, der vil gøre dig tabe dig selv og din frihed.

3.. At se sig selv i en brudekjole

Denne drøm kunne vises lige som, uden at hele vielsen i en drøm. Det er helt almindeligt blandt kvinder, unge og gamle, gifte og ugifte ens.

Denne drøm kunne blot betyde en stærk vilje til at blive gift eller en smuk hukommelse, hvis du allerede er gift. På den anden side kunne det også betyde, at du er en person der kan lide altid at være i centrum for opmærksomhed, ligesom bruden er på hendes bryllupsdag.

4.. Superstition

Der er myter og overtro omkring hver drøm, og drømmer om et bryllup er ingen undtagelse. Nogle siger, at det er en rigtig ond drøm, mens andre hævder, at det at være en meget god en.

Startende fra drømme, der er tilsluttet bryllupper - hvis du drømmer om at få en forlovelsesring, betyder det, at din partner er tro mod dig. Iført en ring er et tegn på et lykkeligt ægteskab, mens tabe en ring betyder, at du har en kamp med din partner.

Dreaming, at du er i en andens bryllup betyder, at du ønsker at være i en andens sted og se et bryllup symboliserer en ny begyndelse i dit liv. Godt bryllup betyder, at du er glad for nye ting i dit liv, samtidig med at dårlig bryllup betyder, at du ikke er. At se eller spise en bryllupskage repræsenterer harmoni og ro og betyder, at der er en lys fremtid venter på dig.

Aktuelle artikler