En dag i livet i en kvindelig betjent

Nogensinde spekulerer på, hvad det er at være kvinde i uniform? Har du drømt om at tage en tur i en politibil cruiser (på forsædet), der kører lys og sirener til en højrisiko-opkald og redde verden fra skurkene?

En dag i livet i en kvindelig betjent

Nå, læne sig tilbage, spænde op og forsøge at holde din kaffe oprejst som du får en tæt og personligt look på den gennemsnitlige dag i en kvindelig betjent.

Alarmen går i gang, og den første ting på dit sind er, "Jeg spekulerer på, hvad der vil ske i dag?"

Du ved, at ikke to dage er ens i verden af ​​kriminalitet. Du ser ud til at se, hvad der er tilbage af en fuldmåne og tænke, "Damn. Dette kommer ikke til at være god."

Nogle mennesker synes, det er bare overtro, men enhver betjent på vejen vil fortælle dig, at tingene helt sikkert få mere vanvittigt og ude af kontrol, når månen er fuldt vises i al sin herlighed. Ikke sikker på hvorfor, men det helt sikkert påvirker mennesker - og ikke for det gode.

Du brusebad og bliv klar til arbejde, ved hjælp af meget lidt makeup og smide dit hår tilbage i en hestehale. Intet punkt i at overdrive det, fordi du ikke er ude på at imponere nogen. Dit eneste mål i dag er at komme hjem i aften, helst i ét stykke.

Ankommer på kontoret og hovedet til omklædningsrummet at sætte på billetter til Twenty pounds af gear du vil bære hele dagen. Start med dit skudsikker vest og slut med din pligt bælte, komplet med pistol og håndjern. Når det kommer til bekæmpelse af kriminalitet, jo flere våben, du har i dit arsenal, jo større er sandsynligheden, at du vil vinde nogen kamp, ​​du konfronteret med undervejs.

Kig i spejlet for at dobbelttjekke, at alt er pænt og ryddeligt og hoved ind i briefing, så du kan få opdateret på, hvad der sker i dit område. Din chef fortæller dig af alle B & E er (indbrud), MDOP s (skadelig ødelæggelse af ejendom) og A & B (overfald og batteri), der har fundet sted siden du sidst var på patrulje. Og, du er udstyret med al den BOL s (være på udkig), som du har brug for at holde dine øjne skrællet for i løbet af din vagt.

BS med gutterne i et minut, tag din kaffe og pose fuld af redskaber (såsom førstehjælp og all-weather gear) og hovedet til cruiser. Tjek din kuffert til at sikre, at du har et reservehjul, donkraft og nødblus i tilfælde af en bilist har brug for hjælp, og gå gennem bagsædet for at sikre den sidste dårlige fyr, der var "givet en tur til amtet motel" ikke stash noget i sædet knæk for den næste skurken at finde.

Ring i brug med afsendelsen, og du er klar til at begynde dit skift. Endelig.

At være en vej betjent betyder, at du kan blive indkaldt til nogen form for scene - fra en gøende hund til et mord. Du ved aldrig rigtig ved, hvad du vil komme ind i næste, indtil du hører knitren af ​​radio og stemme afsenderen fortæller dig, hvor du er behov for, og hvorfor.

Hvis du er heldig, det opkald, du er sendt på, er ikke alt for alvorligt, men du kan aldrig lade din vagt ned.

Hvad er fortalt til dig som en nabo tvist kan meget nemt vise sig at være noget andet, når du får på scenen. Når folk er ophidset, information har en måde at få ekstremt forplumret, så du er nødt til at være på tæerne på alle tidspunkter.

Da radioen er temmelig stille, du beslutter at gøre et par trafik stopper. Disse er nogle af de mest farlige tider for officerer, fordi du aldrig vide intentionerne i driveren. Politiet er skudt på hver dag af mennesker, der er trukket over for mindre overtrædelser såsom hastighed eller har en baglygte ud. Og du behøver ikke klar over, hvor svært det er at se ind i en bil, indtil du rent faktisk forsøger at nærme en taktisk.

Dit mål med trafik stopper er ikke at give billetter trods offentlighedens opfattelse. Du blot ønsker chaufførerne til at overholde loven.

Du har været på for mange ulykkessteder og leveret alt for mange dødsfald meddelelser til forfærdede familier, når de kunne have så let være blevet forhindret.

Efter at uddele et par advarsler til "langsom den ned" og "spænde op," du er afsendt til dit første opkald - vold i gang. Når du beskæftiger sig med sådanne intime relationer som i indenlandske situationer, kan gemytterne flare og folk får urimelig i en fart. Og du kan ikke overse offeret, fordi selvom de er lige blevet slået blodigt af deres partner, kan de stadig blive vred med dig, hvis du forsøger at tage deres elskede væk.

Du går og forsøger at berolige folk ned for at sortere ud af, hvad der skete. Alle er skrigende og ophidset, så når backup kommer du adskille parterne og få hver enkelt persons side af historien. Heldigvis ingen blev overfaldet i dag, det var bare en verbal kamp. Du overbevise den ene part til at forlade afkøle, tak den anden officer for at reagere og rydde scenen.

Hvis alt går vel, får du at stoppe til frokost. Men da du er smart, du greb en protein bar, da du forlod huset, fordi du har brugt en alt for mange skift ikke har tid til at spise, fordi du kører fra opkald til opkald.

På din vej til det næste klage, får du bag en bil, der overstiger den udstationerede hastighedsgrænse. Du forsøger at starte et stop, kun for at finde en driver, der ikke ønsker at overholde loven. Bilen tager ud og du giver chase. Ikke alene er du forsøger at få en slem fyr væk fra gaderne, men du er nødt til at se ud for alle de andre uskyldige mennesker på vejene på samme tid, du forsøger at fange ham.

Du jage bilen ved hastigheder over 100 km / h over bakker og omkring kurver. Dit hjerte er at slå ud af brystet, men du stadig nødt til at tale roligt som du holder afsendelse opdateret med din aktuelle placering, så hjælp kan være på vej til at stoppe denne person, der viser ingen hensyn til resten af ​​verden.

Pludselig uden varsel, standser bilen og føreren kører. Du giver chase gennem skoven forsøger at indhente uden at såre dig selv i processen. Heldigvis har du holdt dig i god fysisk form for tider som disse.

Hans år for kriminalitet har været hårdt på hans krop, hvilket er til din fordel. Huffing og puster, du endelig fange ham og kæmper ham til jorden, cuffing ham uden hændelse. Ikke al foden jagter afslutte denne positivt, så du siger en bøn tak og begynde din tur tilbage til din patruljevogn, mistænkt i hånden.

Husk, at du nødt til at tage den person, der bare risikerede dit liv og alle andres, og behandle ham med professionalisme og høflighed for ikke at krænke sine rettigheder.

Ja, selvom han er en skidt taske, der holder ringer til dig "Bitch" og "Tøs", og spytte i dit ansigt, han stadig har rettigheder.

Du transportere ham til fængslet, lytte til hans fornærmelser hele vejen, og book ham, så du kan starte din papirarbejde. Det kommer til at tage dig to timer at gennemføre alle de nødvendige formularer til en chase, der varede hele femten minutter. Det er, hvordan politiets arbejde går.

Før du ved af det, har du gjort det gennem din vagt, og har overlevet at leve en anden dag. Du går tilbage til briefing og fortælle de næste officerer på vagt om alt du har gjort, så de lærer, hvad de behøver at vide for at sikre de går hjem til deres familier, når deres pligt er færdig.

Du fratage dig selv af dit gear, unpeeling dagens skidt og negativitet med det og gå hjem til din familie, foregiver ligesom det var bare endnu en dag på kontoret. Du er nødt til at lade alt gå så arbejdet bliver på arbejde, og du kan nyde dit hjem liv. Hvis du ikke gør, vil du gå amok.

Efterhånden som du bliver klar til sengen, du siger dine bønner og takker Gud for, at dit liv ikke er som dem, du har set ud på vejen i dag. Du giver taknemmelighed for alle de vidunderlige ting, som du er velsignet med, og den fantastiske familie og venner, at du er nødt til at støtte dig på vejen.

Derefter skal du lukke øjnene håber, at dagens happenings holde sig ude af dine drømme og vide, at du vil gå igennem det hele igen i morgen.

Ja, at være en kvindelig betjent er stressende og til tider utaknemmelig, men det er også givende. Der er ikke noget bedre end at trøste en person i nød eller hjælpe en person i smerte. Du er nødt til at se nogle af de værste i menneskeheden, men du også opleve nogle af de bedste.

Du gør det, fordi du vil. Du skal blot give til andre, hvad du ønsker givet til din familie, hvis det var dem i en dårlig situation.

Nej, politiets arbejde er ikke for alle, men for mig har det været en fantastisk oplevelse. Så hvad tror du? Klar til gear op og redde verden?

Aktuelle artikler