Er kaffe dårligt for gravide kvinder?

Graviditet er en periode, hvor de fleste kvinder være særligt opmærksomme på deres ernæring og livsstil. Ansvaret for en lille skabning vokser inde i vores kroppe gør overgangen til sund livsstil, meget lettere. Vi er alle klar over, at rygning, narkotika og junk food er strengt forbudt, men mange kvinder spekulerer, hvis kaffe er dårligt for gravide kvinder også? Her er et svar.

Er kaffe dårligt for gravide kvinder?

Det er generelt rådes til ikke at tage store mængder af kaffe under graviditeten for få grunde.

Først har nogle undersøgelser vist, at tage store mængder af koffein sammen med rygning, og dårlige kost kan øge muligheden for abort.

For det andet, kaffe er en stimulerende og som sådan kan forårsage søvnløshed, angst, svedtendens og yderligere sygdom, når gravid.

Hvordan kaffe påvirker vores krop?

Cirka femten minutter efter du har haft en kop kaffe, koffein kommer ind i blodbanen og rejser hart og blodtryk. Da det også får blodkarrene til at snøre, kan kaffe nedsætte blodtilførslen til moderkagen. Det har den samme virkning på dit barn, som det har på dig.

For meget kaffe kan være dårligt for gravide for en grund-det påvirker jernoptagelsen. Mange gravide kvinder ofte lider den såkaldte "graviditet anæmi", så hvis du er en af ​​dem, begrænse indtag af kaffe til én kop alene eller opgive det helt.

Alligevel alt dette refererer til dem, der drikker store mængder kaffe 4 til 6 kopper om dagen.

Moderat indtag af kaffe (1 til 2 kopper om dagen eller mindre end 200 mg pr dag) vil ikke gøre dig noget ondt, og du kan roligt forbruge det. En af de bivirkninger af kaffe indtag er, at det kan forårsage dehydrering, så det er tilrådeligt at drikke et glas vand med kaffe.

Hvis du er afhængig af kaffe og kan ikke forestille mig at starte en dag uden din favorit drink, så bør du helt stoppe med at drikke det. For dem, der bruges til at drikke mere end 6 kopper kaffe om dagen, vil have nogle lette abstinenssymptomer såsom hovedpine, irritabilitet og apati. Dem kan forventes, men de vil ikke vare mere end to uger (den nødvendige tid til vores kroppe til at fjerne giftstoffer).

Du bør også tænke på koffein findes i fødevarer og drikkevarer, såsom:

  1. Te (sort og grøn) - de er meget rig på koffein
  2. Energidrikke - strengt forbudt under graviditeten
  3. Chokolade
  4. Kakao
  5. Kaffeis
  6. Læskedrikke
  7. Narkotika - såsom retsmidler mod kulde, hovedpine osv.

Når du tager nogle af disse produkter altid læse etiketterne omhyggeligt. Følg linket for at se, hvor meget koffein disse fødevarer og drikkevarer indeholder. Fødevarer og drikkevarer med koffein.

Hvis du stadig spekulerer på, om kaffen er dårligt for gravide kvinder, kan du altid vælge koffeinfri eller kaffeerstatning - cikorie (hovedsageligt finde i helsekostforretninger).

Aktuelle artikler