Feng shui elementer til rigdom

Feng Shui, kunsten at skabe afbalanceret miljø i harmoni med energier, der omgiver os, blev udviklet i Kina mere end 3000 år siden. Ifølge gamle kinesiske mestre, giver Feng Shui al den nødvendige støtte til at omdirigere energistrømme og opnå fremgang, lykke og velvære. Læs tips nedenfor for at opdage vigtige Feng Shui elementer for rigdom, som vil hjælpe dig med at tiltrække og fastholde overflod i dit liv.

Feng shui elementer til rigdom

Hvor at placere feng shui emner til rigdom

Før vi koncentrere os om Feng Shui elementer for at opnå velstand, må vi først forstå, hvor en hvordan man arrangerer dem i vores hjem.

Feng Shui filosofi er baseret på den overbevisning, at ethvert rum er opdelt i 8 sektioner, der kaldes guas, som har et fælles centralt område, kendt som Tai Chi. Denne energiske kort kaldet Bagua deler yderligere hver sektion (Gua) i andre 9 rum, hver med en central Chi.

Hver Gua kontrollerer forskellige forhåbninger og aspekter af vores liv, som karriere, kærlighed, sundhed, rigdom, familie, viden og andre. Den plads for velstand ligger i på i øverste venstre eller hjørne af kortet eller sydøstlige del af en ejendom eller af dine arbejder eller bor område

Så udstyre dig selv med et kompas, fastlægge den sydøstlige del af dit hjem og rydde enhver rod fra dette område. Feng Shui mener rod som stagnerende energi, der fungerer som en hindring for velstående og positiv energi styret af planeten Venus.

Feng Shui element i sydøstlige område er træ og undgå metal eller brand element objekter, der svækker træet i denne del af dit hjem, vil øge velstand og lykke endnu mere.

Feng shui springvand og akvarier

Vand er det vigtigste Feng Shui symbol på held og lykke og velstand. Når den er placeret i den sydøstlige del af dit hjem, vil det forbedre rigdom og overflod.

En strøm af vand (springvand) vil stige velstand og energi flow af penge, mens en vandmasse (akvarier), vil beholde det og ophobes det.

Springvand

Feng Shui mestre mener, at træ eller bambus springvand kan være meget effektiv og lovende når beliggende i den sydøstlige område af huset. Flytning, strømmende og klukkende vand repræsenterer strømmen af ​​penge, stimulerer chi energi og genaktiverer alt det har været stagnerende og stabil i en længere periode.

Springvand skal altid placeres til at flyde mod midten af ​​huset og aldrig i retning af indgangsdøren eller et vindue. På den måde velstand og rigdom vil flyde inde i huset, i stedet for at skylle væk.

Akvarier og fisk

Akvarier er en af ​​de mest effektive og potent Feng Shui elementer til rigdom. Når placeret på det rigtige sted (aldrig i dit soveværelse eller dit køkken), og taget sig af forsigtigt, vil de forstærke energien af ​​rigdom og overflod.

Det menes, at 3. til 9. fisk vil bringe endnu større velstand og penge, når holdes rene, sunde og glade inde i din akvarium.

Traditionelt har kineserne 8 orange og 1 sort fisk i deres akvarier. Tallet 8 symboliserer velstand, mens den niende fisk menes at modtage ulykke i stedet for dig - hvis en bad luck hits du eller din familie, vil den niende fisk dør og tage den syge formue væk.

Altid holde dine akvarier rene og godt iltet, planterne inde grøn og levende og dine fisk sunde og tilfredse. Hvis en af ​​de fisk dør, udskiftes med det samme med en ny.

Feng shui citrin træ

Feng Shui perle træer, også kendt som Feng Shui krystal træer, er meget populære emner at rydde og frigive energi blokeringer og hjælpe energi flow korrekt. De repræsenterer stabilitet og vækst.

Når de placeres i et bestemt sted, hvilket svarer til et specifikt aspekt af livet, vil perle træer helbrede og behandle spørgsmål og problemer.

Gem træerne ligner bonsai træer, men pyntet med naturlige krystaller, hver med en anden Feng Shui ejendom og formål. Det større antal ubehandlede ædelstene et træ har, vil de stærkere dens virkninger og magt være.

Feng Shui træer er ofte prydet med kun én type af krystal, der tjener kun ét formål, men undertiden blandede og meget farverige træer er skabt med henblik på at styrke og forbedre børn og kreativitet områder.

Den bedste måde at opnå velstand, er at pryde din perle træ med citriner og placere den i en sydøstlige del af dit hjem. Citrines er kendt for at tiltrække og øge rigdom og pengestrømmene, samt til at styrke ens selvværd. Jo flere citriner, du har, jo mere overflod, du vil invitere ind i dit liv!

Du kan også vise citrin krystaller i forskellige spots rundt sydøstlige område af dit hjem eller kontor, så for at forbedre endnu mere effekten af ​​din citrin træ.

Feng shui penge træer og planter

Penge træer og planter placeret i bestemte steder er også menes at hjælpe energi flow korrekt og bringe lykke og velstand. Du bør altid holde dem rene og støves og tillade deres porer forbliver åben, da che energien flyder gennem dem.

Jade Plant

Jade plante, også kendt som Crassula ovata, har grønne blade, der ligner jade. Jade er en meget almindelig ædelsten inAsia, som menes at have beskyttende egenskaber, der bringer held og lykke til bæreren.

Jade plante er derfor et symbol på velstand og rigdom for det kinesiske folk, og det bør altid opbevares i den sydøstlige område af dit hjem.

Den flettede Pachira

Den flettede Pachira er en af ​​de mest populære Feng Shui elementer til rigdom. Det er almindeligt kendt som penge træet og har en meget unikt udseende og form.

Stilken af ​​dette træ er opdelt i 4 til 7 segmenter, der er sammenvævet mellem dem og sideværts flettet sammen for at danne en enkelt stamme. Hvis du er heldig, vil du finde en flettet patchira med 5 stængler og 5 blade på hver af dem.

I Feng Shui, er nummer 5 meget vigtigt, for det repræsenterer de fem grundlæggende elementer - metal, træ, vand, ild og jord. Denne energiske balance af 5 elementer gør 5 flettet Pachira plante endnu mere potent at tiltrække overflod og velstand.

Aktuelle artikler