Home business idéer: jam gave

Desværre er en masse mennesker overvejer hjem virksomhed, som en main, eller en ekstra indtægtskilde sidst. Økonomien er ikke meget godt, og de fleste af os kunne bruge flere penge. En af de ting, du kunne overveje som et hjem forretningsidé er at sælge syltetøj. Her er hvad du behøver at vide om det.

Home business idéer: jam gave

Syltetøj var meget populære, da jeg var barn. Senest har hjemmelavet syltetøj vundet deres popularitet tilbage, så det er rimeligt, at nogen måske tror, ​​at det ville være en god idé til et hjem virksomhed. Men lad dig ikke narre. Det er faktisk en meget mere kompliceret, end du måske tror.

1.. Licenser og regulativer

Mængden af ​​ting, du bliver nødt til at gøre, når det kommer til licenser og regler for salg af dåsemad, kan være virkelig udmattende. Sørg for at du studerer dette virkelig godt, og hvis det er muligt hyre en professionel til at hjælpe dig.

Først og fremmest, du har brug for en licenseret køkken for at sælge dåsemad. Det betyder blandt andet, tillod ingen kæledyr og ingen håndtering af mad, mens du er syg. Konvertering af dit hjem køkken ind i en licenseret man er tæt på umuligt, og kan koste op til 50,0005€ men heldigvis er der andre måder.

Nogle mennesker vælger at leje allerede er godkendt køkkener, såsom restaurationskøkkener efter arbejdstid. Local konservesfabrik vil også gøre. Anden mulighed er at arbejde med en co-pakker, som vil fremstille og pakke din mad til dig og gøre det klar til at sælge.

Du kan også brug for en lokal erhvervslicens. Dette varierer fra stat til stat, så det er bedst at se på din tilstand 's regering hjemmeside for dette. Kontroller, om der er nogen andre love og regler, du skal følge for at sælge syltetøj fra hjemmet.

2.. Ansvarsspørgsmål

Mennesker, der arbejder med dåsemad blive sagsøgt en masse. Nogle af disse dragter er en komplet idioti, mens andre er helt legit madforgiftning retssager. Da dette kan være virkelig udmattende, er det vigtigt at gøre dit bedste for at undgå at blive sagsøgt.

Der er reel risiko for at gøre noget forkert med dåsemad, og faktisk give nogen en god grund til at sagsøge dig for madforgiftning. Det er derfor, det er bedst at arbejde med førnævnte co-pakkere. Hvis en co-pakker gør alt arbejdet for dig, du dybest set aldrig røre maden. Dette reducerer chancerne, men du stadig nødt til at være meget opmærksomme på, hvad du laver. Selv uden en retssag, kan din virksomhed gå ned i et blink med øjet.

3.. Lab test

Da du vil være sælger fødevarer, der har en vis holdbarhed, nogle lab test er obligatorisk. Dit jam skal være testet og sikker at spise, og så dens holdbarhed skal bestemmes.

Bestemmelse af en holdbarhed af et bestemt produkt er en proces, der indeholder tre typer af test: mikrobiologiske, kemiske og organoleptiske. Det kunne også koste dig en smule, så det er den bedste idé at spørge rundt i et par laboratorier. Du kan finde en liste over de laboratorier, der kunne gøre dit holdbarhed bestemmelse på dette link.

4.. Mad regler og mærkning

Disse to ting er, for de fleste, folk mere end blot kompliceret. Der er masser af ting, du behøver at vide om fødevarelovgivning, og ingen af ​​dem er let at forstå. Det er derfor, det er simpelthen obligatorisk at hyre en professionel til at hjælpe dig med dette. Du vil sandsynligvis nødt til at anmelde mere end blot ét agentur, som du planlægger at starte en fødevarevirksomhed, og for at få de nødvendige tilladelser fra dem.

Når det kommer til mærkning, er situationen kun en smule bedre. Igen, det er mere end bare tilrådeligt at hyre en professionel, men hvis du beslutter at gøre dette på egen hånd, her er hvad du behøver at vide.

Først og fremmest, mærkning omfatter alle etiketter og alle andre skriftlige, trykte eller grafiske dokumenter, der har noget at gøre med dit produkt. Du bliver nødt til at tydeligt fremgå, hvis dit produkt indeholder nogen allergen. Den amerikanske Food and Drug Administration er ansvarlig for mærkning, og du kan downloade en fødevaremærkning guide på. Pdf-format fra deres officielle hjemmeside på dette link.

Hvis efter at have læst alle de ovennævnte, er du stadig interesseret i at starte dit eget hjem virksomhed at gøre syltetøj, her er ekstra ting, du skal være opmærksom på.

5.. At have en god vare

Det er et faktum, at du kan lide dine egne syltetøj. Du ville ikke overveje at sælge dem, hvis det ikke var tilfældet, right? Men det betyder ikke nødvendigvis, at folk vil købe dine produkter. Det er en god ide at kontrollere dette, før du deltager i noget alvorligt.

Jeg vil altid invitere nogle venner over, og tilbyder dem til at prøve mit hjem gjort marmelade. Jeg vil også give mine syltetøj som gaver til at lukke venner og naboer. Du bør spørge nogen, du har tillid til at give dig deres ærlige mening om dine produkter. Hvis folk rent faktisk kan lide det, kan du fortsætte med din plan.

6.. Tjene nogle penge

Du gør det for at tjene nogle ekstra penge efter alle. Det betyder også, at du har brug for at vide, hvordan man kan tjene de penge. Du kan ikke bare hoppe ind i erhvervslivet uden at have en anelse om, hvordan du kører den. Hyre en professionel!

Du tror måske, at sælger er nemt, men du virkelig har brug for nogen til at hjælpe dig med at fastslå de omkostninger, du har. Du bliver nødt til at investere nogle penge i starten, og du bliver nødt til at etablere en god pris for dit produkt. For at gøre det, du er nødt til at tælle i alle omkostninger for at gøre din marmelade.

7.. Reklame

Reklame er den afgørende del af at sælge noget. Du kan have det bedste produkt i verden, men hvis folk ikke kender til det, vil du ikke sælge en enkelt krukke. Så være meget opmærksomme på reklamer.

Se om din tilstand tillader salg af hjemmelavet syltetøj på landmænd marked og på kirkens salg, for eksempel. Annoncere i din lokale aviser og på internettet. Gør visitkort eller brochurer, og give nogle af dem til din familie og venner til at give til deres venner. Du får brug for lidt tid, før ordet får, men det er ikke umuligt.

Jeg kan konkludere, at sælge syltetøj fra hjemmet er en ganske vanskelig ting at gøre. Men hvis du er vedholdende, er jeg sikker på du kan gøre det ske. Følg disse tips og gå efter det!

Aktuelle artikler