Hvad betyder morgenkvalme lyst og hvordan man kan bekæmpe den

Den anden dag en gravid ven spurgte hvad betyder morgenkvalme lyst og hvordan man kan bekæmpe det. Rådgivningen blev søgt, fordi hun ikke var sikker på, om hun kommer ned med noget eller hendes krop begyndte at ændre på grund af graviditet.

Hvad betyder morgenkvalme lyst og hvordan man kan bekæmpe den

Forsøger at finde en måde at hjælpe hende passere gennem denne temmelig hård og kedelig fase af graviditeten, jeg skrev ned alle de ting, jeg kunne huske af de første fire måneder af min graviditet, hvad der graviditetskvalme følte, hvor lang tid gjorde det sidste, og hvordan jeg klaret det.

Hvis du spekulerer på hvad betyder morgenkvalme lyst, så den mest præcise svar ville være, at det føles som tømmermænd, sygdom, nervøs mave, mild hovedpine og tør mund.

Nogle gange har jeg følte, at jeg var på vej gennem overgangsalderen, tidligt om morgenen, på min vej til arbejde, ville jeg begynde at sveden alt, følelse for varmt, (selv om det var i november). Det var ikke alle, mine knæ var svage, ville jeg begynde at miste vejret og kunne ikke vente med at komme ud af bussen og tage noget frisk luft.

Hvad generet mig mest var hovedpine, der ville opstå i løbet af morgenen eller senere i løbet af dagen. En alvorlig hovedpine gjorde morgenkvalme endnu sværere at bære.

Nogle gange er det endda forhindrede mig i at gøre mit daglige arbejde, og det påvirkede min koncentration, gjorde mig nervøs og grungy. Så mit kollega kammerat, hvis du har nogen af ​​disse symptomer, jeg ved hvordan du føler. Dengang var jeg ligesom dig, google for en rådgivning af gravide kvinder, i håb om at finde en måde at hjælpe mig selv. Efter alt, ville en person, der har oplevet, hvad morgenkvalme lyst vide, hvordan man kan bekæmpe den, ikke?

Nu, hvor jeg kommer til at tænke på det, en mild kvalme startede det øjeblik jeg så de to linjer på en graviditetstest.

Et syn af fødevarer, for ikke at nævne lugten af ​​det gjorde mig syg, jeg kunne ikke stå duften af ​​stegt kød, fisk og endda en lugt af mine foretrukne shower gel gjorde min mave gå amok. Børste tænder uden opkastning var en udfordring, jeg står over for hver morgen.

Snart nok, indså jeg, at hyppig brug af mundskyl, sætte ankler under en strøm af rindende vand sammen med at holde et vådt håndklæde bag min hals hjalp mig opfriske.

Ændring af kostvaner var en anden måde at bekæmpe graviditetskvalme.

Bruges til at springe måltider og drikke masser af kaffe, nu måtte jeg finde tid til at spise regelmæssigt, samt tage nok væske.

Det første jeg gjorde var at gøre leverancer af kiks, hasselnødder og mandler. Jeg ville have taget et par bites hver morgen før du står op, mens den stadig liggende i sengen. Crackers var måske den bedste løsning, de ville indsamle syren som en svamp. Jeg holdt dem med mig hele tiden og nippe når jeg følte, at jeg skulle være syg. Lære af mine fejl og undgå peanuts, valnødder, pekannødder, og cashewnødder, fordi de indeholder store mængder af fedt, som selv sund kan fremprovokere mavesyre til at stige (jeg ønsker nogen fortalte mig, at).

Næste ting jeg måttet ændre var springe måltider og drikke kaffe på tom mave. Hvis du ikke kan modstå din foretrukne sent og spekulerer er kaffe dårligt for gravide kvinder, begrænse indtagelsen til en kop kun vejledende, og altid på en fuld mave. Har et stykke toast, før de forlader huset, og ordentlig morgenmad og frokost på arbejdspladsen. Jeg spiste hvad jeg kunne bære, en skinke sandwich, yoghurt naturel, grillet kyllingebryst, hvad jeg kunne holde. I mellem måltiderne, spiste jeg nødder, kiks, æbler, ferskner og bananer.

Min OB rådede mig til at spise hytteost og drikke græsk yoghurt i stedet for mælk, disse er meget lettere at fordøje. Hun har også presset mig til at tage nok væske, og jeg opdagede, at det er den bedste til at tage nogle slurke hver 30 minutter eller deromkring.

Ikke at kunne spise ordentligt bekymrede mig en masse, jeg var lettet, da jeg læste, at det faktisk er godt at have graviditetskvalme, det er barnets måde at beskytte sig selv mod potentielt skadelige fødevarer.

Desuden mine gynækologer fortalte mig, at jeg citerer: "En baby er som en lille parasit, og det tager alt, hvad den har brug for, selvom du taber i stedet for at tage på i vægt, så spis hvad du kan." Dette er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at jeg skulle åbne en konto i den nærmeste pizzeria (utroligt, pandekager og pizzaer aldrig gjort mig syg), men det var ok at tage en skive en gang eller to gange om ugen.

En ven nævnt i begyndelsen, siger, at tage ingefær pulver hjalp hende berolige hendes mave, men jeg var ikke så heldig. Alligevel kan du prøve graviditetskvalme naturmedicin, men først efter høring af din læge, nogle urter bør undgå under graviditet.

Hvad jeg altid holdt i nærheden af ​​mig var en frisk citron eller en appelsin, duften af ​​frisk citrus beroligede mig, og da æteriske olier ikke må anvendes under graviditet, fint frugt i skiver tjente som et rum genopfriskningskursus (Nej, jeg kunne ikke spise dem, de er for sure)
Desuden, når intet af dette arbejdede ville jeg gå i seng og sove-, der altid synes at gøre trick, når det kommer til at kurere graviditetskvalme.

At holde mit sind kvalme, ville jeg tage en tur, ligge ned og læse en bog eller gå vindue shopping babys klude.

Ved ikke hvor langt er du, men i mit tilfælde morgenkvalme stoppet omkring 16. uge af graviditeten. Indimellem hvis jeg ville spise for sent på aftenen, eller havde et tungt måltid, ville de gider mig igen, men det var ikke så svært som sygdommen havde jeg i begyndelsen.

Så hænge på derinde, snart vil det passere, og du vil være i stand til at nyde din graviditet.

Har du morgenkvalme, og hvad betyder din morgenkvalme lyst? Hvad er din hemmelighed at håndtere det?

Aktuelle artikler