Hvordan at gøre tid kun for dig i 6 nemme trin

De fleste af os klager over den manglende tid til os selv, og med god grund. En arbejdsgruppe mor er, tror jeg, en person med den mindste fritid på planeten. Men frygt ikke - der er noget du kan gøre ved det.

Hvordan at gøre tid kun for dig i 6 nemme trin

Jeg kender de fleste af jer tænker sikkert noget lignende "yeah right, jeg ikke engang har tid til at planlægge nogle" mig "tid, endsige rent faktisk bruger det." Nuvel - du flytte sammen, fordi du er simpelthen for doven til at gøre noget ved dit liv.

Men hvis du gerne vil lære noget nyttigt og har en chance for at nyde nogle gang kun for dig selv - tjek disse 6 nemme trin om, hvordan man gør det.

1.. Du fortjener det

Den første ting du skal huske om at gøre tid til dig selv, er, at du absolut fortjener det. Ja, dit job, din mand og dine børn sag, men du noget for. Du er ikke nogens slave og ingen har ret til at nægte dig lidt tid du vil bruge på dig selv.

Så snart du er klar over dette, vil du finde det meget lettere at planlægge nogle "du" tid. Tænk på det som en ting du skal gøre for at forblive normal og rask. Ingen kan være en super kvinde evigt. Så bremse og lave noget tid for dig selv.

2.. Erklære den

Find din indre styrke og erklære til din familie, at du har besluttet at tage lidt tid for dig selv. Forklar, at du har brug for denne gang, og ikke ned igen. Hvis du har lært din mand at du er den ene, der gør alle de gøremål, han sandsynligvis ikke vil være begejstret over dette. Ikke desto mindre vil han overlever, vil dine børn (hvis du har dem) overlever, og dit job vil overleve så godt. Verden vil fortsætte med spinning, hvis du tager et par timer væk.

3.. Lav en tidsplan

Ok, så godt som at løbe væk til en spa lyde, kan du ikke rigtig gøre dette. Du bliver nødt til at gøre en god og klar tidsplan og holde sig til det for at gøre noget tid kun for dig.

Det er bedst at gøre dette sammen med din familie. Tæl i den tid du bruger på arbejde, og den tid, du absolut nødt til at tilbringe i huset. Kig efter huller og gemme dem til at gøre noget for dig selv.

Hvis du kan undvære en time efter arbejde, brug den til at have en kort gåtur eller en kop kaffe og en cookie med din kollega i en nærliggende café. Få at vide nabolaget af dit kontor, og se om du kan stjæle lidt tid for en massage eller en pilates klasse efter arbejde. Alle disse ting vil hjælpe dig til at komme hjem som en gladere og mere afslappet person.

4.. Embrace tjenester

Mange kvinder tror, ​​at de skal arbejde, lave mad og rent af sig selv. Tja, det er helt forkert. Først og fremmest, hvis der er personer, du deler dit hjem med - de har brug for at tage del i at gøre de gøremål så godt. For det andet - der er en stor ting kaldet "service."

Du kan ringe til nogen til at rense dit hus i stedet for dig. Du kan leje en barnepige til at få dine børn fra skole. Du kan endda hyre nogen til at gøre dine dagligvarer. Ja, det koster penge, men hvor meget kan du værdsætter din fred og tilregnelighed?

I stedet for at gøre en masse gøremål hver dag efter arbejde, så spørg din mand til at gøre det vaskeri, og barnepige til at hente børnene. Du kan derefter udarbejde en dejlig middag for din familie. Slippe af de fordomme, som ingen kan gøre dine pligter så godt som du kan, og husk, at du tjener dine penge for at være i stand til at give nogle ting for dig selv. Investering i en service til at hjælpe dig rundt i huset måske bare være en perfekt idé. Gem din energi til din familie, ikke for en flok gøremål.

5.. Screene dine opkald og slå chatten slukket

Du ved, hvordan der er mennesker, der blot ønsker at dræbe nogen tid ved at dræbe din tid så godt? Du skal have mindst én ven, som er i stand til at tale til dig på telefonen eller chat i timevis uden at sige noget, der virkelig betyder noget. Nå, skridt væk fra disse mennesker.

Begynd screening alle dine opkald og holde din chat slukket eller i "usynlig". Du er ikke nogens "tale ven på pligt", og du absolut ikke behøver at besvare alle opkald. Så næste gang, i stedet for at bruge en halv time på telefonen med den irriterende ven, - nyde en varm og beroligende bad.

6.. Beslut mellem små og store ferier

Samme tingene ikke fungerer for os alle. Derfor er du nødt til at beslutte, hvordan du vil planlægge tid til dig selv. Du kan enten tage en halv time hver dag (nej, det er ikke for meget, det er kun 30 minutter) eller en hel dag i weekenden.

Dette afhænger helt af både hvordan du gerne tage dine pauser, og hvordan du kan passe det tid for dig selv i dit generelle tidsplan. Under alle omstændigheder, så prøv at tage mindst en time om ugen til at gøre noget du kan lide. Det vil gøre dig en gladere og mere tilfredse person.

Du kan bruge dine korte pauser for at tage et bad, få en hurtig manicure eller kaffe med en ven. Hvis du dog beslutte for én længere pause - godt mulighederne er temmelig meget uendelige. Spørg dine forældre til at se børnene og forkæl dig selv med en hel lørdag på en spa, eller noget andet, der vil gøre du føler dig godt. Giv dig selv en chance, nu og da, at huske, hvem du var før du blev mor.

Alle de damer, der ikke har børn, og de er simpelthen overvældet med deres job har endnu flere valgmuligheder. Dybest set, er det eneste du behøver at forstå er, at dit job ikke er det vigtigste i dit liv - du er. Tag hvad det er du elsker at gøre, og gør det mindst en gang om måneden. Ikke kun, at du vil føle dig bedre, vil du også blive en bedre medarbejder - det er en win-win situation.

Så det er ikke så svært, det er? Der er ingen undskyldninger damer. Ligesom vores mænd tager sig tid til at se spillet, har vi ret til at tage lidt tid til at gå til en spa eller shoppe. Krav på din tid og bruge den på den bedst mulige måde.

Aktuelle artikler