Hvordan at slippe af med en hovedpine hurtigt

Du ønsker ikke at tage medicin, men du kan bare ikke forstå, at trommespil, dunkende, opdeling og sprængningsalarm smerte, der dræber? Du har allerede prøvet mange løsninger, men ingen virkede? Og du altid ønsker smerten kan forsvinde så hurtigt som muligt, i stedet det varer om alder?

Hvordan at slippe af med en hovedpine hurtigt

Sådan helbrede din hovedpine sikkert afhænger af den type af smerte du har, men tage et kig på vores forslag og forsøge at slippe af med en hovedpine hurtigt og med tre enkle metoder. En af dem vil helt sikkert hjælpe dig, men hvis din smerte er for stærk og insisterende, så prøv at kombinere alle tre af dem!

Drik kaffe og citron og din hovedpine vil forsvinde i en flash!

Forbered en lille kop sort kaffe uden sukker, klemme halv citron inde og drikke det! Smagen vil være forfærdeligt, men du vil slippe af med din hovedpine i mindre end 30 minutter? Hvorfor er det så?

Koffein har en vasokonstriktor virkning, hvilket betyder, at det forårsager kapillærer i hjernen til at indsnævre og derved lindrer det hovedpine, som er forårsaget af vasodilatation eller udvidelse af blodkar. Men du behøver ikke overdrive med kaffe, hvis du ikke tager det som et middel. Koffein er gavnlig, men taget i store mængder kan også forårsage hovedpine.
De æteriske olier, der findes i citron er en stor hjælp for hovedpine forårsaget af fordøjelsesproblemer. Citron også indeholder syre citronsyre, som omdanner syren i fordøjelseskanalen for at skabe en basisk tilstand utroligt hurtigt. Alkaline betyder højere koncentration af ilt molekyler, som mindsker migræne smerter.

En anden underlig kendsgerning om kaffe og citron kombination er, at det stammer fra den traditionelle kinesiske medicin, som klassificerer fødevarer i henhold til fem naturer (cool, koldt, varmt og varmt) og fem smagsvarianter (sur, bitter, sød, skarp og salt). Kaffe har bitter smag og varm karakter, mens citron har sur smag og cool karakter. Kombinationen af ​​disse energiske egenskaber (hver har en anden gavnlig effekt) gør af kaffe og citron en effektiv løsning.

Slippe af med en hovedpine med et strejf af en finger

Fingertryk eller akupressur, er en af ​​de ældste naturlige metoder til at lindre og helbrede hovedpine. Akupressur bruger de samme punkter på kroppen som akupunktur og det enten fjerner smerten helt eller formindsker det betydeligt. Det er en præfekt selvbehandling i tilfælde af stærke smerter.

Fingertryk gøres ved kun at bruge pegefingeren og tommelfingeren og ved at trykke fast og langsomt akupunkter, uden at forårsage smerte. Trykket holdes i 30-40 sekunder og derefter frigivet. Området omkring trykpunkt skal bagefter masseres i 5 minutter, altid med pege-og tommelfinger.

Der er flere punkter på din krop, som du kan trykke på for at føle en øjeblikkelig hovedpine relief. Opført Bellow er 4 af dem:

  1. Det første punkt er beliggende i gjorden mellem tommel-og pegefinger. Du skal føle bare en let smerte, når du trykker på den.
  2. Det andet punkt ligger i hulrummet, hvor den inderste øjenkrog møder næsen.
  3. Det tredje punkt er beliggende i den lille depression hvert tempel, ved den yderste ende af øjenbrynet.
  4. Det femte punkt er kun 1 centimeter over midten af ​​hver øjenbryn.

Lav en kraftfuld blanding til at slå hovedpine

Lav din egen kraftfulde blanding for at slippe af med en hovedpine hurtigt: inde i en lille, mørke flaske mix lige mængder af æteriske olier af lavendel, citron, pebermynte, eukalyptus, basilikum, oregano og kanel og opbevares på et køligt mørkt sted. Stærke, gavnlige egenskaber af disse olier kombineret mellem dem vil give dig en øjeblikkelig smertelindring. Omrystes blandingen før du bruger den, hæld et par dråber på et lommetørklæde og inhalere. Massere det over dig pande, templer og bunden af ​​halsen eller på akupunkter anvendes til behandling af hovedpine.

Aktuelle artikler