Hvordan at spare penge på college - 4 sparsommelige måder

Det er ingen hemmelighed, at de studerende normalt tilhører den del af samfundet, med den værste økonomi. Du er travlt hele dagen med klasser og studere, så selvom du har tid til at arbejde, kan det kun være en del tid. Dybest set, du relay på din legat eller måske lidt hjælp fra dine forældre, og det er normalt ikke nok. Du er nødt til at lære at spare penge. Her er 4 måder at spare penge på college.

Hvordan at spare penge på college - 4 sparsommelige måder

1.. Køb brugte bøger

College studerende tilbringer en betydelig mængde penge på bøger. I stedet for at købe helt nye bøger hvert år, så prøv at købe brugte bøger. Sikkert, kan du finde en ældre studerende, der gerne ville sælge hans eller hendes gamle bøger til en rimelig pris.

Før du gør det, sørg for, at samme lærebøger gælder dine klasser, du ikke ønsker at ende op med bøger, du ikke kan bruge. At købe en brugt bog kan spare dig både tid og penge, den studerende, der tidligere har brugt disse bøger sikkert allerede fremhævet de vigtigste dele. For at spare endnu flere penge spørge din lærer om gamle udgaver af din tekst bøger. Kunne de stadig være meget nyttig og er virkelig meget billigere.

2.. Sælg dine gamle bøger

Ligesom du ville købe brugte bøger til at spare nogle penge, der er en masse andre studerende, der ønsker at gøre det samme. Så sælger alle de bøger, du ikke har brug for mere, på slutningen af ​​året. Hold dem, du måske har brug for igen, eller som kan være nyttige, selv når du er færdig med dine studier. Sælg alt andet og købe dig et nyt sæt af brugte bøger til det næste år af studiet. Dette indebærer som udgangspunkt, at du kun vil have udgifter til bøger i det første år af studiet, men efter at - du sælge dine bøger, købe en andens brugte bøger og ender med at tilbringe bare en lomme fuld af forandringer.

3.. Meal points

En masse af universitetsområder har deres egen cafeteria, hvor du kan spise for meget færre penge, end du ville bruge, hvis du skulle købe eller lave mad på egen hånd. Som studerende, vil du sandsynligvis få måltid point eller måltid kreditter, som du skal bruge. Dette er ikke kun billigt, det er også meget nyttig. Du behøver ikke at tænke over, hvad du kommer til at spise hver dag, er der et måltid venter på dig i cafeteriet. Hvis din skole cafeteria serverer god mad, hvorfor gider at lave mad? Du vil finde denne specielt anvendelig i dine eksamener.

4.. Studenterrabat

En masse af butikker, film og teatre tilbyder studierabat. Når du skal betale for noget, kontrollere, om der er en studerende rabat, du kan bruge. Du kan også få en studerende rabatkort. De normalt ikke koster meget, behøver du kun at betale for at få en lavet, og du kan få nogle gode rabatter med dem. Du kan få noget som en 20-30% rabat på transport. Du kan også bruge dem til at få rabatter på restauranter, på den måde, du ville sandsynligvis være i stand til at råd til at spise ude. Næsten alle teatre og biografer har studierabat.

Der er mange måder at spare nogle penge, mens du er i skole. Start med disse og derefter gradvist at tænke på nye måder. Du vil overleve.

Hvis du kender nogen anden måde, hvordan du gemmer et par ekstra bukke, kan du dele det. Studerende rundt om i landet vil være taknemmelige.

Aktuelle artikler