Hvordan man bedre styre din tid på arbejdet

Hvordan kan gange har du ønsket, at du var nødt til at sove for kun 4 og ikke på 8 timer om dagen, eller ønsket, at en dag kan vare mindst 36 timer?

Hvordan man bedre styre din tid på arbejdet

Hvis jeg var en bette mand, ville jeg vædde på, at disse former for tanker opstod for det meste, når du er under pres på din arbejdsplads. Jeg vil også vædde disse problemer omfattede en stor overskud af opgaver, og en lige så stor mangel på tid. Ligegyldigt hvad er dit erhverv, her er et par tips om, hvordan man bedre styre din tid på arbejde.

Tiden er uvurderlig

En masse gange, i enhver arbejdsplads, kan tiden synes som den mest værdifulde råvare. Din chef beder om resultater, dine kolleger har for travlt til at hjælpe og dine nerver bliver tyndere og tyndere. Desværre, i det øjeblik, du er på din egen. Mest sandsynligt, de problemer, du oplever begyndt at hobe sig op tidligere, og flertallet kan spores tilbage til din tid ledelseskvalifikationer. Med andre ord, du måske ikke har været i denne knibe, hvis du vidste, hvordan man bedre styre din tid.

Heldigvis denne proces er ikke svært eller kompliceret. I virkeligheden, i sin essens det er simpelthen et strømlining hvordan du opfatter og fylde din almindelige, dagligdags kontortid.

Minimer distraktioner

Distraktioner er berygtet problem for mennesker, som individer og som art. I del, er vores nysgerrighed og nemt keder sind grunden til at vi er så vellykket og smidig. Men i den professionelle forstand er dette ofte en choker point for dine daglige gøremål. Det er derfor, du bør lukke denne browservindue, og lagt væk din mobiltelefon. Må ikke lade dig narre af "kun én mere Youtube videoklip og så jeg får tilbage til det kedelige analyse" mental manøvre.

Forkæl dig selv som du ville behandle et barn, der ikke ønsker at studere. Forklar dig selv, at du laver noget, der er vigtigt for din karriere og din fremtid. Du er nødt til at føle sig forpligtet til dit arbejde. Det er derfor, når du arbejder, bør alle distraktion være rodfæstet ud.

Et brud bør betyde en pause

En af mine klienter klagede over, at hun arbejdede så hårdt at hun ikke tage pauser for uger ad gangen. På trods af dette, stadig at kvaliteten af ​​hendes arbejde faldet. Hun var ikke klar over at hun brændte sig ud, og undgåelse af korte pauser kun tilsættes benzin på bålet.
Så meget som du bør undgå distraktioner, bør du også nøje tvinge dig selv til at tage en pause i 5 eller 10 minutter mindst hver time.

Dit sind er ikke en maskine. Tage regelmæssige pauser sletter dine tankeprocesser og i virkeligheden forbedrer dine kognitive evner.

Reguler de ting, som din krop har brug

Spis ikke nogen form for junk food. Erstat sodavand med vand. Hvis det er muligt, drikke grøn te i stedet for kaffe. Få informeret om ernæring værdier af forskellige fødevarer og drikkevarer - de er afgørende for en afbalanceret styring af tid. Sukker kan samle dig op, men vil gøre dig tage på i vægt. Dette vil påvirke mange vitale funktioner i kroppen, ligesom for eksempel sove regulering. Hvis din søvn mister kvalitet, vil du have mindre koncentration og din hukommelse bliver svagere. En masse mennesker bare køre til et bageri i en fastfood restaurant for morgenmad, alle under den undskyldning, at de ikke har tid til andet.

Sandheden er helt modsat. Ignorerer dit helbred vil kun reducere den tid, du har på kontoret såvel som i hele dit liv. Mens du er ved det, lærer også om 5 enkle måder at få mere energi.

Fokus på tid, ikke på de opgaver

Tiden er i en vis forstand ligner penge - du er nødt til at bruge det til at gøre mere af det. Hver dag, i stedet for at hoppe på den første mulige job opgave du har, tage et par minutter til at planlægge ud af, at dagen. Har et "værk triage": beslutte, hvad er de mest presserende ting, de ting der kan vente et par timer, og dem, som du kan sætte til side til i morgen.

Denne måde, vil du maksimere din tid, og også give dig selv en fornemmelse af, at du styrer dine ansvarsområder, i stedet for dem at være i kontrol over dig.

Med denne og andre ting, jeg nævnte, vil du helt sikkert lære, hvordan man bedre styre din tid på arbejdet.

Aktuelle artikler