Hvordan man finder et job, du elsker i 3 fornøjelig trin

"Vælg et job, du elsker, og du vil aldrig nødt til at arbejde en dag i dit liv" er min favorit citat af Confucius. Den har en kraftig humør-opløftende virkning og afslører den grundlæggende sandhed vi er uvidende om det meste af tiden.

Hvordan man finder et job, du elsker i 3 fornøjelig trin

Opdage, hvordan man finder et job, du elsker, er faktisk om at opdage den virkelige dig. Lad os få dig gennem disse tre sjove trin mod det, der gør dit hjerte dans. Et drømmejob handler ikke om prestige eller penge, men om lidenskab, og alle er lidenskabelig omkring noget. Du er ikke en undtagelse. Du vil være den næste store ting på arbejdsmarkedet, bare nogle sjæl søger før jobsøgning.

Trin 1: besættelse session

At indse, hvad du virkelig ønsker opfordrer til selvanalyse, og det vil være en proces. Start med at fange dig selv dybt nedsænket ind i nogle spørgsmål. Når du taler med venner, holde op med at fange det øjeblik, hvor de ikke kan komme til orde, fordi du er midt i en monolog om et bestemt emne.

Ligeledes stoppe denne markøren det øjeblik du bliver opmærksom på din uendelige surfing, klikke snesevis på dusinvis links på et emne, helt miste tidsfornemmelsen. Gør dette op til en måned, skrive ned alle de felter og emner, du har brugt din tid og energi på uden besvær.

Trin 2: indtjening potentiale skøn

Når du har din yndlings aktivitet og emneliste, vil du bemærke det kommer ned til et par af de stærkeste interesser, overraskende ikke altid dine hobbyer og hvad du allerede havde kendt dig elsket. Sommetider nye situationer og mennesker udløser en gnist vi ikke var klar, vi havde i os.

Analysere, hvad fik dig alle begejstrede at afgøre, om det kan vendes til et erhverv. Næsten altid den, selv om vi taler om at spille videospil. Nogensinde hørt om test spillere, der deltager aktivt i at forbedre en nyudviklet spil? Ja, få disse fyre betalt for at spille awesome spil og optage deres kommentarer og forslag om dem.

Hvad skal noget for dig er at bestemme, hvad det tager at slå din lidenskab til en rentabel job. Hvor meget tid, uddannelse og finansielle investeringer tager det? Kan du råd til det? Er der en enkel måde? Igen, der som regel er. Vi er heldige at leve i internet æra, hvor vi kan blog om noget med minimale investeringer, og stadig tjene penge på det.

Blogging er kun én mulighed. Web forskning vil vise dig, hvordan du kan finde et job, du elsker meget hurtigere end traditionelle karriere couching og rådgivning. Du kan abonnere på utallige gratis alligevel kvalitet online kurser til næsten alt du kan tænke på, fra hundetræning til keramik.

Taler om, som jeg har en ven, der var en anonym og kæmper for Pottemagermesteren før de går online. Hun gjorde et internationalt netværk af venner fra det samme felt, læse alt om det nye design tendenser og endelig uploadet billeder af hendes fantastiske produkter. Overflødigt at sige, de udsolgt som varmt brød. Det var en naturlig, problemfri proces, fordi pigen netop var efter hendes hjerte nyder hvert eneste øjeblik af hendes arbejde.

Husk, mens det er vigtigt at have en generel idé hvis gør din yndlings ting i sidste ende kan betale sig, er det endnu mere vigtigt at vide, at du vil trives økonomisk, hvis du bliver en af ​​de bedste fagfolk inden for et felt.

Hvis du er den bedste lokale babysitter, fordi du elsker børn, vil mødre bogstaveligt kæmpe over din tidsplan beder ikke om prisen. Hvis du er en hår stylist, og dine kunder mærke, at du virkelig brænder for det, at bringe de nyeste workshops og messer viden på deres hoveder, vil deres frisurer anbefale dig hele vejen rundt, vil tidsintervaller udfyldes uger forhånd, og du vil bare sætte dine priser.

Desværre, vi ofte overser disse fælles fornuft sandheder, fordi de synes alt for indlysende, men det er fordi de er så naturlige.

Trin 3: venner og familie interview

For at få dig, hvor du ønsker at være fagligt og økonomisk, ønsker vi at sikre, at du kan blive en af ​​de bedste professionelle i et felt eller en niche. Som mennesker aldrig er objektive og fuldt bevidste om deres egne evner, vil lidt hjælp fra dine venner gøre det trick.

Du behøver ikke at afsløre for dem, du er på denne store søgen efter et perfekt job. Spørg dem subtilt om, hvad de bemærkede du var bedst ved over tid. Det kan være offentlige taler, hvis du inspirerede dem mange gange, eller liv, coaching, hvis du holdt hjælpe dem gå gennem de hårde tider. Også, ikke blive overrasket, hvis de indså du kunne være en vellykket fest og bryllup planner.

Dine forældre, søskende og barndomsvenner er dyrebare kilde notering ting, du altid plejede at gøre, når du var barn. Alt for ofte uddannelsesproces og arbejde bore tage os væk fra vores sande kald, og vi glemmer væsentlige ting om os selv.

Jeg plejede at bringe omstrejfende dyr hjem, bader dem og fodre dem. Takket være mine familiemedlemmer minde mig om det, jeg for nylig tiltrådte et dyr rettigheder organisation. Jeg behøver ikke engang nogen penge, jeg er en del tid på frivilligt fordi hver sparet kitty eller hund livet gør min eksistens mere meningsfuld. Det giver mig ekstra energi for mine andre aktiviteter.

Bare holde sig til dine drømme, selvom du drømme stort. Vær din sande selv, praktisere, hvad du er god til at blive den bedste pro og et job, du elsker, vil være den logiske konsekvens. Du vil ikke engang nødt til at kigge efter det.

Aktuelle artikler