Hvordan man har det bedste sjov i byen denne sommer

Du opholder sig i byen med ingen ferie tid denne sommer? Du føler at du er alene på en øde ø? Åh, nej, du ikke fortvivle! Det er tid til at sætte på de lyserøde nuancer, og tage et godt kig på verden omkring dig.

Hvordan man har det bedste sjov i byen til sommer

Nå, på grund af arbejde forpligtelser, selvpålagte budget restriktioner, venner har børn, eller blive gift, og går på deres bryllupsrejse, var jeg efterladt uden ferieplaner i år også. Men ved du hvad? Sommeren er den bedste tid af året. Dage er lange, lyset er storslået, fødevarer er friske og velsmagende, og der er mange, mange vandmeloner skal spist.

Og jeg har ventet tålmodigt på, at den ankommer, så ingen måde, at jeg ville lade min favorit tid af året gå til spilde. Så med lidt hjælp fra venner og et par billige rekvisitter, starter det sjove lige nu!

1.. Skønhedssalon dag

Mine to venner stoppet af den anden dag. Den ene er en frisør og en nail art suser, den anden elsker make-up og kender de bedste hjemmelavede ansigtsmasker, og jeg er en tryllekunstner på at gøre fletninger. Så vi sat ned med limonade og ice tea, vi sætter på nogle store musik og magien skete.

Jeg fik den smukkeste manicure og den mest forfriskende ansigtsbehandling. Min anden ven fik en frisk ny snit. Og jeg opfandt to helt nye fletning frisurer (ok, jeg fandt dem på Youtube). Vi sad sammen i timevis, limonade i hænderne, med grønne ansigter og ruller i håret, og vi havde den bedste tid.

Så alt hvad du behøver for trin 1, for sjovt i byen denne sommer, er et par venner, god musik, limonade og ice tea, nogle skønhed leverancer, nogle fantasi og godt humør.

2.. Pool party

Lyder nemt, ikke? Åh, behøver du ikke har en pulje? Heller ikke I. Åh, vent, jeg gør, faktisk. Jeg købte det for et par bukke på super marked. Ja, det er en kiddy pulje, men hvem bekymrer sig!

Så den anden dag jeg inviteret et par folk til min pulje part. Jeg forberedte nogle friske frugter og kolde drinks med sugerør og små paraplyer, og en masse af is, og selvfølgelig musik. Gæsterne bragte to mere kiddy puljer og vand kanoner.

Vi var afslappende i vores badning dragter af puljer, vores fødder i vandet, med forfriskende drinks i vores hænder, og vi havde is. Fra tid til anden vil der være en vand kanon kamp, ​​så en dansende session og derefter afslappende-by-the-puljer session igen. Og alt det, indtil sent på aftenen. Og den næste pool part er allerede planlagt.

Så alt hvad du behøver for STEP 2, for sjovt i byen denne sommer, er en kiddy pool (godt, kan den virkelige også tjene det formål), musik, mad og drikke, og en masse is, arsenal af vand drevet våben og partiet er på!

3.. Vågne op

I sidste ende er det tid til at geare ned. Mindst én formiddag denne sommer, er du nødt til at vågne op meget, meget tidligt. Tro mig det er den magiske tid, og du kan kun virkelig opleve det i sommer.

Temperaturerne er køligere, skyggerne er lange og lyset er smukt, så hvis du kan lide fotografering, er det tid til at få de bedste billeder. Og du vil opleve din by i en helt anden påklædning, tømme og rengøre, uden støj og tilskuerne. Slentre rundt med en kop kaffe, kan du opleve ting, du aldrig har lagt mærke til før, selv i de steder, du ser hver dag.

Så endelig, alt hvad du behøver for trin 3, for sjovt i byen denne sommer, er det en god alarm og (valgfrit) godt selskab.

Aktuelle artikler