Hvordan man laver en komplet karriere forandring

Jeg har lige lavet en kæmpe turnaround i min karriere, og jeg er nødt til at fortælle dig, at fordelene er simpelthen spændende. Jeg havde ingen tilfredshed fra mit arbejde overhovedet, og jeg var begyndt at hade mig selv, når jeg får tidligt op for at komme på arbejde i tide. Mens han var på arbejde, brugte jeg til at føle sig ubehageligt at selv gå grab en kop kaffe, fordi jeg ikke har lyst til fællesskabet støtter mig. Og fingrene var altid pegede på mig. Jeg føler ikke behageligt at være der overhovedet.

Hvordan man laver en komplet karriere forandring

Hvis du har lyst din karriere står stille, så er det tid til at komme videre. Det bliver ikke let, men jeg kan love dig, at det vil være det værd. Du bruger for meget tid på dit arbejde hver dag og ikke at være tilfredse med det er simpelthen ubrugeligt for både dig og virksomheden. Ikke at nævne, at livet er alt for kort til at være konstant ulykkelig på din arbejdsplads.

Der er ingen rigtige timing for karriere forandring.

Man kan ikke være for tidligt eller for sent. Når du føler, du har brug for den forandring, der er det perfekte tidspunkt at gøre det.

  1. Måske du føler at du har været bare en deltager i en andens virksomhed succeshistorie, og nu vil du blive den ene i afgift. Det er stor beslutning, men du skal forberede dig til det. Tal med din familie og venner og bede om deres mening. Se, om du virkelig har alt det tager at være en administrerende direktør, og hvis du tror, ​​du gør, er det nu tid til at reagere.
  2. Vær realistisk. Lad os sige, at du har arbejdet som salg Person i 10 år, og du ønsker at blive en ballerina. Nå, betyder det ikke synes alt for plausibel gør det? Se om du har alle de nødvendige kriterier for at få succes i din nye karriere.
  3. Vær fleksibel og indse, at dit nye job måske har en bedre løn, men dårlig placering eller bedre arbejdsmiljø samfund, men lavere løn. Disse kompromiser er normale i ethvert menneskes liv, og de afhænger udelukkende på dine prioriteter. Du er nødt til at tænke over dette længe før du beslutter dig for at ændre din karriere, fordi når du forlade dit job, er det svært at gå tilbage.
  4. Har nogle netværk og se, hvordan andre mennesker med samme baggrund er at finde deres arbejdspladser. Måske er der nogle tilbud, som du ikke engang kan se komme. Og måske nogle af dine venner har forslag du har ikke engang tænkt på.

Jeg vil foreslå dig at undersøge dig selv meget godt inden du foretager denne afgørelse. Det er ikke en joke, og mere alvorligt du tager det, jo bedre beslutning, du vil gøre.

Under alle omstændigheder bør dine venner, familie og folk, der generelt kender dig bedst være den første til at slå til, når spørger deres indsigt på dine karriere ændre planer. Selv om de er positive eller hvis de er uenige, vil du lære mange nye interessante ting om dig selv og din virksomhed gennem deres bemærkninger.

Aktuelle artikler