Hvordan til at behandle en badedragt

At finde den perfekte badedragt kan være et mareridt, og når du har fundet det, du vil have det til at vare evigt! Her er hvordan man bevarer en badedragt og holde det fra at bære ud.

Hvordan til at behandle en badedragt

De materialer, der anvendes til badetøj fade så let, og havsalt kombineret med solen og alle swimming pool kemikalier normalt fremskynde processen. Når du er på ferie, det sidste, du ønsker, er en slidt bikini, der ser ældre end du er - især hvis du lige har købt det! Lær hvordan man behandler en badedragt og holde det ser frisk og nyt for årstider til at komme:

Vask det regelmæssigt

Du skal vaske dit badedragt efter hver brug. Aldrig sætte det i en vaskemaskine - selv de mest sarte cyklus vil gøre det skade.

Når du vasker din badedragt, er det bedst at forlade det i en vask fyldt med koldt vand og mild sæbe eller baby shampoo i ca 10 minutter. Derefter skylles det grundigt med koldt vand. Klem vandet ud og hænge det til tørre.

Være blid

Vask altid dit badetøj i hånden. Vær forsigtig med ikke at sidde på en rå kant - det er altid bedre at sidde på et håndklæde. Aldrig sætte din badedragt i tørretumbleren - dette gør dragten slides hurtigere. Lad det tørre naturligt - enten på dit værelse eller udenfor. Husk - det skal omkring 24 timer at tørre helt, så sørg for at have mindst to jakkesæt, således at hver enkelt af dem kan tørre, før du bruger dem igen.

Læse etiketter

Der er ingen badedragt velegnet til alle sommerens aktiviteter - svømme i havet, hængende ved poolen, slappe af i et varmt karbad, solbadning... Du skal have en anden dragt til alle disse aktiviteter.

For eksempel har nogle badetøj en "klor resistent" label, hvilket betyder, at de er perfekte til dage ved poolen. Andre er beregnet til varmt rør brug. Læs etiketterne og sørg for at bruge din badedragt højre. En anden ting du bør undgå er at gå for en svømmetur og derefter solbadning i nøjagtig samme kulør. Saltet eller swimmingpoolen kemikalier, kombineret med solen, gør dragten falme hurtigere.

Aktuelle artikler