Hvordan til at dekorere dit hjem med wallpapers

Disse praktiske og smukke væg tilbehør plejede at være meget populære, og de vendte tilbage for nylig. Der er masser af måder at berige dit interiør med baggrunde, og her er en oversigt over de mest effektive redskaber.

Hvordan til at dekorere dit hjem med wallpapers

Solid farve

Ved første du kunne tænke, at der ikke er meget forskel på ensfarvede baggrunde og malede vægge. Du ville være forkert - wallpapers kommer i mange blanke og matte teksturer og kan skabe en hel span forskellige indtryk. Hvordan de ser ud, hvordan de føler under fingrene, hvordan de reflekterer lys - alt dette ændrer hvordan de påvirker den plads, de er vant i.

Brug farver fra neon paletten til at bringe liv og dynamik til dit hjem, især hvis dit indre er fattige i farver - hvis du gør dette, vil du føle som om du har købt et helt nyt sted! Hvis du ikke er klar til sådan en drastisk ændring, brug mørk lilla, mørk blå eller brune toner for elegance eller beige og pink nuancer for ømhed.

Stripes

Det samme trick, der virker for stribet tøj arbejder for vægge så godt. Hvis du bor i en lejlighed med et lavt loft, dækker væggene med stribet mønster tapet, og de vil synes meget højere. Du kan spille med forskellige typer af striber og kombinere forskellige mønstre. Brug tynde striber til dekoration og fremhæve visse punkter i din lejlighed.

Brug medium striber for at gøre dit loft virke højere og bruge tykke striber for rum med masser af møbler til at bremse tempoet i rummet og reducere indtryk af overfyldte rum. Stripes kommer i mange forskellige farvekombinationer, så du er velkommen til at eksperimentere med det så godt.

Barok

Hvis du ønsker at tilføje nogle vintage ånd til dit hjem, men stadig ikke har været modige nok til at prøve, her er hvad du kan starte med: dekorere dit hjem med barok tapet! Du er nødt til at se det at tro, hvor gode de ser ud i moderne lejligheder. En god måde at bruge dem er at kombinere dem med andre, mere subtile baggrunde eller kun dække en del af en væg.

Sørg for, at de er nemme at lægge mærke til - de skal være i stærk kontrast med plads (for eksempel i intensiv magenta eller grøn nuancer), eller til at indeholde en kontrast i deres eget design (sort og hvid eller brun og turkis kombinationer).

Floral

Denne type af tapet vil tilføje charme til dit hjem og påberåbe sig en romantisk atmosfære. Hvis du kan lide at lejlighedsvis vågne op gamle minder og føles som en lille pige igen, sørg for at der er rart blomstret tapet i dit hjem. En af de bedste farvekombinationer for denne type tapet er brun / grøn / pink.

Trykt

Lav en erklæring med din tapet! Du kan få bogstaveligt noget dekorere dit hjem, og afspejler din personlighed. Mulighederne er ubegrænsede: er der søde små Eiffeltårne ​​for de romantiske drømmende piger, stiliserede skulls til punk dem, tegninger til kunsten kærlige, fugl eller træ silhuetter for naturtyper, vintage fotografering inspireret til hipsters, pop kultur ikoner til dem, der nyder det osv. Gør dit hjem din unikke sted at tilbringe tid i!

Kombiner

Vær modig og have det sjovt, når du bruger wallpapers. Du er velkommen til at kombinere forskellige typer og forskellige nuancer, og hvis du er op til det prøve at gå så langt som at have 5 forskellige baggrunde på en væg. Det er ikke så svært at gøre - tjek billedet ovenfor. Alle baggrunde kommer fra den hvide palet så kombinationen ikke er for aggressiv og de mønstre danner en hyggelig og munter sammensætning.

Aktuelle artikler