Hvordan til at være øko venlige derhjemme

Vi er alle meget bevidste om, hvor vigtigt det er at beskytte miljøet, bevare jordens ressourcer og bevare Jordens livsbevarende systemer. Nogle gange er vi simpelthen ikke informeret nok om, hvordan man gør det, eller hvor man kan få alle de nødvendige oplysninger, der vil hjælpe os til at gøre det korrekt. Læs tips nedenfor og lære at være øko venlige hjemme og beskytte og elske din planet på den bedst mulige måde.

Hvordan til at være øko venlige derhjemme

Reducere energiforbruget

Der er mange måder at reducere energiforbruget hjemme og hjælpe med at mindske de globale kuldioxidudslip, holde vores indendørs og udendørs luften ren. Spare på energien vil ikke kun reducere din månedlige regninger, men vil også bevare din miljøet sundt og beskyttet. Tag et kig på følgende tips og lære at forbruge mindre energi i din hverdag og blive øko venlige derhjemme.

 • Hold dine lysene slukket i løbet af dagen, eller når du ikke er hjemme, og husk dine familiemedlemmer at slukke dem, når de forlader et rum.
 • Udskift din standard pærer med lavt watt dem eller de kompakte fluorescerende pærer.
  Kompakt fluorescerende pærer vil bruge op til 75% mindre energi derefter glødepærer dem, og de vil vare næsten ti gange længere!
 • Green op dit hjem ved at erstatte traditionelle varmt vandvarmere med sol vandvarmere eller on-demand (tankless eller øjeblikkelige systemer).
 • Installere solpaneler, som giver ren, ren og grøn energi. Solpaneler kan generere gratis strøm og producere elektricitet fra solens lys og på den måde varme vores boliger og brugsvand, samt belyse vores stuer på miljøvenlig måde.
  En anden fordel af solpaneler er, at alle overskydende energi, de genererer let kan overføres til et batteri og gemt til senere brug.
 • Brug koldt vand, når du kan. Skyl dit vasketøj med koldt vand og undgå at bruge varmt vand i varme sommermåneder.

Spare så meget vand som du kan

Spild ikke rent vand, for det er en af ​​vores planets mest værdifulde ressourcer. Selvom vi se masser af vand overalt omkring os, må vi være opmærksomme på, at vores friske vandforsyninger er aftagende i en meget hurtig måde, på grund af mange faktorer. Anvend følgende forslag til dit daglige liv og redde jorden mest dyrebare væske: vand.

 • Hver gang du tænder på en vandhane, kan du bruge det lavest mulige tryk og slukke, når du ikke har brug for rindende vand. Lær dine børn og dine familiemedlemmer til at gøre det samme.
 • Undgå at fylde dit badekar og tage brusebad i stedet. Må ikke gøre dem vare mere end 5 minutter.
 • Skift til lavt flow toilet mekanismer eller skyls toiletter. De vil rense dit toilet på samme måde som de gamle, men de vil bruge mindre vand, reducere dine regninger så godt.
 • Erstatte traditionelle brusehoveder med lavt flow produkter.
  Low-flow brusehoveder reducere vandforbruget ved at levere en kraftig tåge i stedet for en direkte og stærk strøm. På denne måde liter vand kan spares per dag, samt energiomkostninger og regninger.
 • Aldrig smide sidesten eller ubrugte vand, der er tilbage efter kogning eller vask. Brug den til at vande din have eller rengøre ydersiden af ​​dit hus.
 • Capture regnvand og bruge det til rengøring eller til at vande dine planter.

Brug miljøvenlige produkter

Jorden er vores eneste hjem, og det er meget ubevidste og forkert at forurene det med kemisk affald og giftigt affald. Kemikalier kan alvorligt skade vores planets økosystem, ødelægge ozonlaget, samt dræber dyr og planter og forurener den luft, vi indånder. Bliv øko venlige hjemme og bruge følgende råd til at forbedre vores planets velbefindende.

 • Stoppe med at købe og bruge krop produkter og rengøringsmidler, der viser ord fare, advarsel, forsigtighed, eller gift. De er fulde af giftige kemikalier og farligt og skadeligt for dig og dine omgivelser.
 • Vælg ikke giftige og grøn certificerede hus rengøringsmidler, der indeholder naturlige nedbrydelige stoffer.
 • Brug miljøvenlige og naturlige body lotions, sæber og shampooer. De behøver ikke indeholde stoffer, der er blevet testet på dyr, og de vil ikke forurene floder, søer og have.
 • Blive endnu mere øko venlige derhjemme og begynde at gøre dine egne rengøring produkter, ved at bruge og kombinere naturlige ingredienser, såsom citron, eddike, bagepulver, salt, Castilla sæbe, korn alkohol, planteolie og naturlige plantestoffer desinfektionsmidler som eukalyptus, tea tree olie, salvie, lavendel, citron og pebermynte.
 • Ren indendørs luftforurening med planter.

Aktuelle artikler