Hvorfor skal du strække efter træning

Oprettelse af en øvelse rutine og holde sig til det er utroligt gavnligt for vores generelle sundhed. At rutine, dog ikke betragtes som fuldstændig eller effektive nok, hvis det ikke er loft med en korrekt udført stretching session. Her er nogle af de vigtigste fordele bag det, og et par ekstra bits, der vil gøre du ønsker at gøre det igen og igen.

Hvorfor skal du strække efter træning

Hvorfor stretch?

Først og fremmest, det føles godt. Når gøres ordentligt, strække de mest aktivitetsbaserede skade tilbøjelige kropsdele vil ikke kun mindske risikoen for at såre dig selv, men at du føler dig helt behagelig som du strækker det ud, rart og nemt.

Udstrækning hjælper med at forbedre fleksibiliteten.

Bedre fleksibilitet, bedre ydeevne i fysisk aktivitet efter eget valg, og risikoen for skader mindskes som følge af det faktum, at leddene er godt olieret.

Fleksibilitet forbedrer også muskel balance omkring et fælles, som gør underværker for vores kropsholdning og overordnede udseende og fornemmelse.

Du kan også føle en nedgang i den irriterende muskelømhed efter træning, da udspænding øger blod og næringsstoffer til både muskler og brusk.

Strækker 101 - gør det rigtige

Under en øvelse rutine, stramme vores muskler og forkorte. Strækker dem ud efter en træning er en sand lækkerbisken for vores trætte muskler, da det hjælper med at genoprette og forlænge dem.

En anden fab ting om stretching er, at det kan gøres næsten hvor som helst, ikke kræver noget særligt udstyr og i modsætning til fælles tro, ikke tager for meget tid på alle.

Du kan gøre super hurtig statisk stretching session omkring fem minutter. Det indebærer strække en kropsdel ​​til din personlige stretch-out grænse og holde denne stilling i 30 sekunder eller mere. Mens der i denne stilling, bør en svag smertefri trække forekomme, uden nogen hurtige bevægelser eller hoppende.

Læge høring er et must

Du bør absolut ikke strække sig under disse omstændigheder:

  • Efter muskel stammer eller ligament forstuvninger
  • Når led eller muskler er smittet, betændt eller såret
  • Efter en nylig knoglebrud
  • Hvis du føler kraftige smerter i dine led og muskler.

Forhør dig hos din læge, før du begynder på et træningsprogram, inklusive en stretching rutine.

Hvis alle systemer er en go, det bør være et godt sted at starte.

Og nu til bonus...

Forestil dig dette scene: du har gennemført en anden fantastisk træning, føler stor om dig selv, vel vidende at du har gjort din krop og sjæl nogle gode.

Du vælger et dejligt sted at gøre din strækning. Den fyr, du har været at gøre øjenkontakt og udveksle flirtende smil med et stykke er i din nærhed.

Den langsomme, sensuelle aspekt af stretching, kombineret med glæden fyldte udtryk på dit ansigt... ja, lad os bare sige, at det kan score dig en dato.

Måske endda en strækker partner.

Aktuelle artikler