Langsigtede virkninger af skilsmisse på børn og hvordan man kan hjælpe

Skilsmisse i dag er blevet en slags masse tendens. Det fremgår, at folk hellere vil opfordre til skilsmisse end at løse deres problemer indbyrdes. Det er ikke et problem, at dårligt ægteskab bør være afsluttet, men dem, der lider mest gennem processen er børnene. Der er kort sigt og langsigtede virkninger af skilsmisse på børn, og nogle af dem er en trussel mod deres voksenliv.

Langsigtede virkninger af skilsmisse på børn og hvordan man kan hjælpe

De mest almindelige bivirkninger er, at børn bliver upålidelige, uncommunicative og reagerer på deres forældre. Tallene, der repræsenterede deres sikkerhedsnet er gået, og de føler, de er faldende, og der er ingen til at fange dem.

Lad os se, hvad de mest almindelige virkninger af skilsmisse er, og hvad du kan gøre for at hjælpe:

Uddannelse: Børn af de fraskilte forældre er som regel lider en masse, som kan medføre tab af interesse i uddannelse, der som et resultat har en erklæring om, at skilsmisse årsager børn til at være mindre uddannede. De kan ikke koncentrere sig længere, fordi de er i konstant frygt for at blive forladt og glemt. De fleste af college drop outs er overraskende, børn fra fraskilte familier.

Løsning: Dette kan forebygges, hvis forældrene betaler nok opmærksomhed på barnet og forklare ham / hende, at fejlen er på ingen for skilsmisse, og at barnet vil stadig blive elsket og taget sig af, uanset hvad. Desuden bør forældre hjælpe børn med skole og også betale et besøg på professorerne at forklare dem situationen, således at professor ville have mere forståelse med et barn. Desuden er sport rigtig god idé at hjælpe børn fokusere på noget, og lette deres stress.

Misbrug: Desuden børn af fraskilte forældre har problemer med adfærd, som regel i skole, og det er dem til at falde under den afhængighed mønster, såsom misbrug af stoffer, alkohol osv. De lider af en masse akkumuleret vrede, der er selvdestruktive og de føler, at du ikke elsker dem længere, som du engang gjorde.

Løsning: Familier misbruger narkotika er normalt et råb om hjælp, så forældrene har til at være der for barnet, når de har brug for at snakke om noget, og dele deres problemer. Også sport er en rigtig god idé her, da det kan hjælpe med at flytte børnene fra gaderne og ind i fritidsklubben, hvor barnet vil føle sig motiveret til at gøre en positiv forandring og vil indse, at skilsmissen ikke behøver at have en skadelig virkning på ham / hende.

Følelsesmæssig ustabilitet: Også følelsesmæssig ustabilitet normalt forårsager børn af fraskilte forældre til at blive skilt én dag som godt. De er som regel følelsesmæssigt fjernt og selv når de bliver knyttet til en person, de er i konstant frygt for, at det ikke ville fungere, og på det første tegn på problemer, de løber væk, ikke er i stand til at imødegå frygten.

Løsning: Talk. Taler og taler. Jeg kan forstå, at de sidste ting en person går gennem skilsmisse ønsker at gøre, er at tale, men i dette tilfælde er det enten, eller ingenting. Fordi barnet har brug for at føle sig elsket og behov, og forældrene kan gøre barnet til at forstå, at skylden ikke er ham / hende, og at der er ægte kærlighed og ægte venskab, og at ikke alle vil gå væk og opgive dig, når du giver dem dit hjerte. Når barnet er klar med dette, er der mindre chance for, at frygten stadig vil være til stede.

Aktuelle artikler