Personlig sikkerhed tips til den moderne kvinde

Hvordan kan du holde dig sikker, når du er ude omkring i denne verden og forhindre dig i at blive den næste nyhedshistorie?

Personlig sikkerhed tips til den moderne kvinde

Forestil dig, at du er ude på det lokale supermarked at købe dine ugentlige dagligvarer. Du får alt på din liste, betale for det og forlade butikken. Som du placerer dine indkøb i bilen, nogen kommer op bag dig, placerer en kniv til din hals og fortæller dig at komme i. Har du overholder? Har du kæmper? Hvad gør du? Kender du?

På denne dag og alder, kan du ikke se fem minutter af en nyhedsudsendelse uden at høre om en person bliver offer. Nogle historier involvere en gerningsmand og et offer, mens andre fokuserer på grupper af mistænkte angribe en større del af samfundet. Så hvordan kan du holde dig sikker?

Desværre er der ingen universel svar på dette spørgsmål. Hver situation er forskellig, og hvad der kan arbejde i et scenarie kan ikke arbejde i et andet. Men der er et par ting, du kan gøre for at øge odds at du ikke vil blive et offer, og hvis du bliver angrebet, at du vil overleve at se en anden dag.

Være opmærksomme

Når de fleste mistænkte ser for deres ofre, de ser for en person, der kommer til at være "let" at fornærme. Det er den person, der er mere fordybet i deres mobiltelefon, for eksempel, end at være opmærksom på deres omgivelser.

En person som der er perfekt til repressalier af to grunde. Først, kan du fange dem ud vagt, hvilket betyder, at du har den øverste hånd. For det andet, de sandsynligvis ikke vil kæmpe tilbage, fordi de klart ikke er sikkerhed minded.

Hold dig væk fra de dårlige-fyre radar ved altid at være klar over, hvad der foregår omkring dig. Må ikke blive sidespor af tekster eller e-mails, når du skal være opmærksom på, hvem og hvad der er omkring dig.

Må ikke sætte dig selv på auto pilot, selvom du er engageret i den samme rutine dag ud og dag ind. Det er svært altid at være opmærksom, men hvis du gør er du mere tilbøjelige til at holde dig sikker og tryg.

[Læs: 7 alle naturlige måder at reducere angst i dit liv - i dag ]

Walk med tillid

Ligesom en distraheret person er en primær målsætning, så er også den person, der mangler selvtillid. Det er den kvinde, der går med hovedet nedad, ser på jorden, næsten som om hun er bange for at se op og se sig omkring.

Denne type person også sandsynligt ikke vil kæmpe tilbage, hvilket gør hende en stor finde for enhver mistanke ønsker at tage hvad der ikke er deres. Også, der er en stor chance for, at hun ikke vil være i stand til at identificere hende angriber, fordi hun ikke var ser helst, men ved hendes fødder.

Når du er ude i offentligheden, en af ​​de bedste ting, du kan gøre for din personlige sikkerhed er at gå med tillid. Hold dit hoved op, skuldrene tilbage og tilbage lige til at holde en kropsholdning af autoritet. Se dig omkring, så du faktisk se de mennesker og miljø, der er i din umiddelbare nærhed.

Må ikke være bange for at få øjenkontakt, når du passerer en person på gaden. Lad dem vide, at du ser dem.

[Læs: 3 trin til højere selvtillid ]

Har en plan

De fleste angreb sker meget hurtigt. Et minut du går om din virksomhed og den næste er du midt i et liv og død situation. Jo mere du planlægger for denne type scenarie, jo større er din chance for at overleve det.

Den bedste måde at gøre dette på er at løbende at spørge dig selv: "Hvad nu hvis?" Når du går ned ad gaden, så spørg dig selv, hvad du ville gøre ret i, at øjeblik, hvis nogen nærmede dig, og forlangte penge. Hvad hvis der var to mistænkte i stedet for én? Hvad hvis de var bevæbnede?

Pointen med dette er ikke at gøre dig paranoid, det ville ikke gøre dig noget godt. Men du nødt til at være åben for de muligheder, der eksisterer, og være i stand til at tænke hurtigt, hvis konfronteret. Og hvis du allerede har tænkt over det og planlagt et svar, så er du mere tilbøjelige til at være i stand til at gå væk fra et angreb bør det ske.

[Læs: Hvordan til at bygge en stærk identitet ]

Lære nogle form for personlig forsvar

Der er mange måder for dig at beskytte dig selv. Afhængigt af dine lokale love og bestemmelser, kan du være i stand til at bære et skydevåben eller taser. På et minimum, kan du lære en form for selvforsvar, da en masse kampsport steder tilbyder instruktions klasser.

Nøglen er at vælge et niveau i forsvaret, at du er komfortabel med. For eksempel behøver du ikke ønsker at bære et skydevåben, hvis du ikke er villig til at tage en andens liv. Og hvis du begynder at tage et selvforsvar klasse, og det virker for kompliceret, måske har du brug for at finde en anden form, der er mere til din smag.

Personligt foretrækker jeg Krav Maga, en selvforsvar disciplin med oprindelse i Israel. Det er enkel, hurtig og effektiv. Jeg har set piger så unge som syv gøre det med lethed, og jeg har set kvinder med sølvfarvet hår samle den op hurtigt, og nyde det også. Som certificeret lærer i denne disciplin, kan jeg sige, at det har gjort mig meget mere sikker, når jeg er ude og omkring - i endnu højere grad end nogen af ​​uddannelsen lærte jeg i min retshåndhævelse karriere.

[Læs: Krav Maga tips til kvinder ]

Giv aldrig op

Dette er absolut den mest vigtige ting at huske, hvis du finde dig selv konfronteret med en hacker. Uanset hvad de gør, aldrig nogensinde give op. Hold altid en tankegang, som du vil gå væk fra denne situation med dit liv intakt.

Der har været personer, som var dødeligt såret, der overlevede simpelthen fordi de ikke tillade sig at dø. Tværtimod har der været mennesker, der ikke er døde, der gjorde, fordi de fortalte sig selv, de ville.

Jeg læste en historie en gang om en fyr, der ved et uheld fik låst i en fryser på hans arbejde. Han råbte og skreg og forsøgte at komme ud, men kunne ikke. Han kløede en note til sin familie og fortalte dem, at han var så kold og var sikker på, at han skulle dø, så han ville have dem til at vide, hvor meget han elskede dem. Sikker nok, blev han fundet næste morgen død i fryseren.

Her er den kicker: Fryseren var ikke selv på. Temperaturen inde var faktisk omkring 60 grader. Men obduktionen afslørede, at han døde af hypotermi. Hvordan? Han mente, at det så meget hans krop syntes det at være sandt.

Må ikke sætte dig selv i den position, hvor din krop giver op, når det ikke burde have. Vil du kommer til skade i en kamp? Mest sandsynligt. Vil du dør? Mere end sandsynligt ikke. Og du øge odds, at du vil overleve bare ved ikke at tillade døden for at være en mulighed.

Vær sikker, når du er ude omkring i denne verden. Ikke kun for dig selv, men for dine børn. Øv disse tips og beskytte dig selv. Du er det værd.

[Læs: De øverste 18 personlige sikkerhedstip enhver kvinde bør vide ]

Aktuelle artikler