Piercing ideer

Hvis du elsker kropskunst, men kan ikke gøre op dit sind om det næste stud, her er et par gennemborende idéer.

Piercing ideer

Uanset om du laver dit første bekendtskab med nålen, eller allerede har et par piercinger, afprøve disse trendy, cool piercinger.

Lip

Hvis du ikke er til at få din næse eller øjenbryn gjort, hvad med en sød læbe piercing? Her er et par, som du kan afprøve. De heler virkelig hurtigt i fire til tolv uger, og i den periode skal du skylle dem med saltvandsopløsning, bruge mundskyl og undgå at drikke og ryge.

Da den indre del af smykket går inde i din mund, er der en risiko for tyggegummi og tandskade, så sørg for, at en del er lavet af et blødt materiale og ikke metal. Bioplast eller silikone bør gøre det trick.

Det labret er den mest almindelige, stutteriet går i den hule under din underlæbe. Den kan placeres højere eller lavere, skønt den nederste er normalt for fyre, så stud viser gennem deres skæg.

Monroe / madonna

Opkaldt efter den berømte modermærker på de blonde bombshells ansigter, denne ene går på siden af ​​din overlæbe. Det vil se fantastisk med en fed-farvet læbestift eller gloss, efter en trendy pin-up look af halvtredserne og tresserne.

Den side læbe

Denne ene går også til den side, men på din underlæbe. Ser supercute med en stud, og hvis du er i en mere ekstrem look, vil en lukning ring også arbejde.

Medusa

Stutteriet går over din overlæbe, lige i midten af ​​rillen fra din næse til dine læber. Sørg for at din piercing kunstner er opmærksom på symmetri, behøver du ikke ønsker en skæv look!

Navel

Standarden bananabell, der går igennem den øverste del af din navle er ikke den eneste måde at gennembore bellybutton! Det tager et stykke længere tid at helbrede, omkring 12-18 uger med standard efterbehandling - rengøring mindst to gange om dagen med saltvand. Undgå høje taljeret bunde, så de ikke rykke på ringen!

Det omvendte

Smykkerne er placeret gennem den nedre side af din navle. Den mindre ringen peger nedad, mens den øverste er inde i din navle. En quirky, sød version af standarden piercing.

Den vandrette

Smykkerne går vandret gennem huden enten over eller under navlen. Vælg et bananabell der har samme størrelse bolde til perfekt symmetri.

Surface piercing

Disse kan gøres på mange forskellige steder i kroppen, da alle de kræver, er et fladt stykke hud. Vægtstangen går under, parallelt med huden, og både indgangen og udgangshuller er gennem den samme del af huden.

Sørg for at du vælger en placering, du kan beskytte godt på alle tidspunkter fra at blive viklet ind i tøj eller få gnides ofte mod en hård overflade, for ikke at nævne at blive ramt! Hvis det gøres godt, vil de ser cool og helbrede godt, men hvis de kommer til skade, kan din krop begynde at afvise piercing ved bogstaveligt talt at tvinge det ud af kroppen via den korteste rute - skubbe det ud til overfladen af ​​huden.

Dette kan gøre ondt, og efterlade et ar, så vær ekstra forsigtig! Surface piercinger heler sædvanligvis i omkring 6-16 uger afhængigt af placeringen.

Folk får dem gjort på deres hals (vampyr piercing), brystben, nakken, og selv håndled eller gjorden mellem deres tommelfingre og pegefingre. Et andet populært sted er hofte, men hvordan får du dit tøj af og på? Ouch!

Implantatet

Stutteriet er synlig på overfladen af ​​huden, forbundet med en vægtstang til en "prop", som er placeret under huden. Kræver ekstra pleje under healing, så det ikke falder ud. Fjernelse af disse er tricky, så sørg for du virkelig ønsker en, før du går til salonen! Jeg har set nogle piger med diamant implantater på deres ring fingre, lidt ligesom et engagement piercing. Ser sød, men måske er det lidt for meget? Bag øret ser awesome, selv om.

Aktuelle artikler