Problemer med amning - blokerede mælk kanalerne

Har du problemer med amning? Så er problemet med krakket og ømme brystvorter løst, du får mere erfaring og selvtillid med amning og det lader til, at tingene gradvist at komme tilbage til det rette sted. Og så skal du se en lille, hård og måske røde og smertefulde klump i det ene bryst.

Problemer med amning og # 8211; blokerede mælk kanalerne

Brystet kan også været varmt at røre ved. Hvad skal det betyde? Tja, de fleste sandsynligvis en af ​​de mælkekanaler har blokeret. Læs disse tips om at løse disse fælles ammende problemer.

Hvad er årsagen til mælkekanaler at blokere?

Først mælkekanaler sædvanligvis blokere fordi brystet ikke er blevet tømt. Dette betyder, at en lille mængde mælk forbliver i det ene bryst og når tiden for næste fodring kommer, kan en strøm af frisk mælk ikke gå igennem og det sætter sig fast i kanalerne.

Der er kun få grunde brystet er ikke blevet tømt.

Ved nu du har sikkert bemærket, at babyer "foretrækker" det ene bryst til en anden, således at den anden er forsømt. Det kan også ske, fordi du har sprunget fodring, måske fordi du ikke var hjemme, eller mere sandsynligt, fordi dit barn har "sovet".

Hvordan kan du rense blokerede mælkekanaler?

  • Start hver fodring på det angrebne bryst. Hvis barnet nægter, bruge en lille trick: lad hende sygeplejersken det andet bryst i 30 eller 40 sekunder, og derefter fortsætte fodring på problematiske én. Være vedholdende.
  • Før hver fodring forsigtigt massere dig brystet. Start langsomt, fra skulder ned til areola og tryk forsigtigt klumper og bump. Hvis det ikke er for smertefuldt, kan du trykke på klumper, mens barnet er sugende.
  • Efter hver fodring, så prøv at aflevere udtrykke mælk. Vask dine hænder. Sæt din tommelfinger og pegefinger omkring areola, hver finger på cirka en tomme fra areola kant. Forsigtigt klemme dine fingre og tommelfinger sammen og mælk vil begynde at flyde. Stop efter 3 til 5 minutter (du ikke ønsker at over gøre det). Må ikke trække og klemme dine brystvorter. Hvis det er muligt, så spørg din sygeplejerske eller en amning konsulent for at vise dig, hvordan det gøres.
  • Mellem fodringer, sætte en kold komprimere på det angrebne bryst, men ikke dækker areola og brystvorten.
  • Dette kan synes mærkeligt, men det hjælper: kålblade. Tag et par blade og slog dem med kød hammer, indtil blødgjort. Opbevar dem i et køleskab, og når det er koldt, tage en og sætte det på dit bryst forlader areola og brystvorten gratis. Når bladet orme op, tage en anden. Brug det ikke mere end 8 gange om dagen.
  • Undgå at bære en bh, indtil problemet er løst.

Blokerede mælkekanaler er uden tvivl meget ubehagelige problem, men du kan forsøge at løse det ved at følge vores anbefalinger. Men hvis klumper og bump ikke går væk inden for 24 timer eller hvis smerterne i brystet er efterfulgt af høje færre og flue-lignende symptomer, stop "google" for hjælp og besøge lægen med det samme. Der er en chance for, at du har fået mastitis og det kræver professionel hjælp.

Aktuelle artikler