Quiz at definere din perfekte kæledyr

Der er masser af mennesker derude, der ønsker at få et kæledyr, men virkelig ikke vide, hvilken en til at få. Skulle du gå med en hund, en kat, en papegøje eller noget andet? Find ud af her.

Quiz at definere din perfekte kæledyr

Jeg har tænkt mig at give dig generelle karakteristika af dyr og mennesker, der ejer dem. Du skal vide, hvad de kan forvente, og ifølge denne beslutte, hvilke kæledyr er det bedste for dig. Lad os begynde.

1.. En hund

Hunde er de mest almindelige kæledyr. Masser af mennesker elsker dem, de er mandens bedste ven, og de kan bringe en masse glæde ind i dit hjem. De bringer også ansvar.

En hund kræver en masse af din tid. Selvfølgelig er der racer, der har brug for mere og racer, der har brug for færre aktiviteter, men hver hund skal fire ture om dagen for ikke at "gøre sin virksomhed" på din gulvtæppet. Det betyder, at du bliver nødt til at være hjemme for den største del af dagen. Arbejde 9-5 og har en hund, der forbliver alene i huset er ikke en god idé.

Hunde er dyrt. Nogle racer kan virkelig pakke op dyrlægen regningen, og alle af dem elsker at tygge på dine ting. Hvis du er en type person, der bliver knyttet til de ting i sit hjem - en hund er ikke et kæledyr for dig.

Folk, der har hunde er generelt venlige og mere aktive end dem, der ikke har dem. En hund er en perfekte kæledyr for dem, der gerne tilbringe en masse tid udendørs, og for dem, der er på udkig efter en følgesvend. Ingen kan være så glad for at se dig som din hund kan.

For at opsummere det hele op - hunde er fantastiske kæledyr, men også et stort ansvar. Tænk meget omhyggeligt og vælge en race, der passer dig bedst. Husk, at hunden fortjener et godt liv, og hvis du ikke har tid eller plads til en hund - ikke får en hund.

2.. En kat

Katte er kendt som uafhængig og lettere at vedligeholde. De behøver ikke brug for dig, undtagen når det er tid til mad, og de gør fint på egen hånd.

Katte er det perfekte valg for folk, der arbejder meget og stadig ønsker en dejlig skabning til at vente på dem derhjemme. De bruger det meste af dagen sover og pleje sig selv, og de normalt ikke har noget imod at blive ladt alene.

Katte behøver ikke at gå ud, de kan være indendørs hele tiden. Men de har brug for en kattebakke, som du bliver nødt til at rense hver dag. Og der er ikke en masse ting, der lugter så slemt som kattegrus kassen.

De har også efterlade en masse hår og pels bag dem. Ikke at hunde ikke gør det, men kattens hår er meget lettere end hunde, hvilket betyder, at det ikke rigtig falde på gulvet og blive der, men snarere flyver rundt dit værelse.

Åh ja, og de kan lide at ridse møbler med deres kløer.

3.. En papegøje

Papegøjer er farverige, chatty små skabninger, der kan være en reel glæde eller en reel smerte i nakken. Folk normalt tror, ​​at du ikke behøver at afsætte en masse tid til en papegøje, men det er meget forkert.

Papegøjer har brug for dig. Hvis du ikke bruger en masse tid sammen med dem, har de tendens til at få nervøse og de har tendens til at skrige efter opmærksomhed. Og jeg tror, ​​at kun en baby kan skrige højere end en papegøje. Men de kræver mindre tid end hunde og de kan holdes inde hele tiden.

Alligevel holder en papegøje i bur hele tiden er egentlig ikke human. Det betyder, at du enten bliver nødt til at lære papegøjen at opføre sig uden for buret og vende tilbage til den senere, eller at klippe sine vinger, som jeg er nødt til at fortælle dig, at jeg virkelig ikke understøtter.

Papegøjer fungerer bedst i par. På den måde vil de altid have selskab af hinanden, og du bliver nødt til at bruge mindre tid sammen med dem. Deres bure skal rengøres mindst en gang hvert par dage. Dette i høj grad afhænger af, hvor stor den papegøje er.

Så papegøjer er et godt valg for arbejdende folk og dem, der bruger en masse tid derhjemme. De kan være venner, ikke kun kæledyr, men du bliver nødt til at sætte lidt tid og kræfter i at gøre venner med dem.

Større arter af papegøjer, som araer lever i 50 år og kan leve op til endnu 80 år. Kom dem er en levetid ansvar, og du kan endda nødt til at tænke om nogen, der vil tage sig af dem, når du er væk. En ara kan nemt overleve dig.

4.. Hamstere

Hamstere er ideel for første gang kæledyrsejere. De har ikke brug for meget af din tid og de ikke kræver en masse plads. Alligevel har i tankerne, at de er nataktive dyr, så at holde dem i det rum, du sover i, er ikke den bedste idé.

Hamstere behøver kun et bur at bo i, nogle legetøj og mad og vand. Buret skal rengøres mindst en gang om ugen og polstret med frisk savsmuld eller hø. Hamstere er ideelle for folk, der arbejder meget og har ikke meget tid, men ville stadig elsker et kæledyr. Må ikke forvente, at kommunikere med dig alligevel, du temmelig meget eksisterer ikke for dem.

Hamstere kun leve op til 3 år, og deres gennemsnitlige levetid er 1,5 år. Må ikke få dem, hvis du har tendens til at blive alt for knyttet til dit kæledyr, vil du være meget trist, når de er væk. Det er heller ikke en god ide at få et par hamster, fordi der i en meget kort tid, vil du have en masse hamstere. Hamstere avle et par gange om året.

5.. Fisk

Fisk kaldes normalt "kæledyr for dovne mennesker". Jeg kan godt lide at kalde dem "kæledyr for afslappede mennesker". Fisk kræver ikke meget indsats eller meget tid, men du kan ikke spille med dem på nogen måde. De har brug for akvarium med rengøring pumper og mad. Det er alt.

Akvariet selvfølgelig skal renses hver gang i et stykke tid. Bortset fra det, er din eneste ansvar er at fodre fisk en eller to gange om dagen. Du behøver ikke virkelig har en følelse af faktisk at have et kæledyr, men akvarier siges at være meget afslappende, så fisk er ideelle for folk, der er under en masse stress.

Dette er alt hvad du behøver at vide om 5 mest almindelige kæledyr i verden. Gør dit hjemmearbejde og vælge dit kæledyr med omtanke. Du kan være at få en ven for livet, skal du vælge det på den bedst mulige måde.

Har du allerede et kæledyr? Jeg vil gerne høre, hvorfor du har valgt netop at én.

Aktuelle artikler