Sådan altid være på tiden i 5 enkle trin

Når du er en virksomhed kvinde, bliver sent ikke betragtes som en god kvalitet. Efter alt, er tid penge. Lær at altid være på tid med disse 5 enkle trin.

Sådan altid være på tiden i 5 enkle trin

1.. Glem snooze-knap

Jeg kender alt for mange mennesker, der vågner op om morgenen med snooze-knap. Som du kan antage, jeg kender også alt for mange mennesker, der er altid for sent. Hvis du ikke ønsker at være en af ​​dem, glemme alt om snooze-knap.

Du kan spørge dig selv, hvad er sådan en big deal med snoozing. Du sætter din alarm til at gå ud flere minutter tidligt og snooze, indtil det er tid til at komme op. Nå, problemet er, at du begynder at handle som en sloth fra starten, og du strække dig selv og dit arbejde hele dagen. Dette betyder selvfølgelig, at du vil være for sent hele dagen.

2.. Vågn op 15 minutter tidligere

Yderligere 15 minutter søvn betyder ikke meget, yderligere 15 minutter for at få klar kan betyde en masse. Vågn op 15 minutter tidligere.

Lad os se - femten minutter er nok til et hurtigt brusebad og en kop kaffe. Det er også nok til at sætte på din makeup og gøre dit hår. Du kan have en normal morgenmad i femten minutter. Se hvilken forskel det gør? Det er værd at ofre de femten minutters søvn.

3.. Forbered dig aftenen før

Må ikke nogensinde tillader dig selv at stå foran et skab i morgen spekulerer på, hvad du kommer til at bære for arbejde i dag. Forbered dit tøj om aftenen før.

Find et outfit kombination, og tænke over, hvad du vil med dit hår og make up. Jern dit tøj, hvis nødvendigt, og hænge dem, så de ikke rynke indtil den næste dag. Hvis dit hår har brug for at blive vasket, ikke overlade det til om morgenen. Forsøger at forlade så lidt arbejde som muligt for den næste dag. Det ville være ideelt, hvis du bare kunne få klædt, spise, sætte din makeup på, gør dit hår og være klar til at gå.

4.. Bruge offentlig transport

Hvis du ikke behøver at gå på arbejde med din egen bil, bruge offentlig transport. Ikke kun, at det er billigere, og at du ikke behøver at køre, kan du også komme til at arbejde meget hurtigere.

Morning trafik er en rod, vil du sandsynligvis få fast et sted på vej i bilen eller i en kabine. Going af metro mindsker dine chancer for at komme for sent til et minimum. Vælg offentlig transport, der har sin egen vej og vil ikke være i samme crowd som bilerne. Så metro og kabel biler er de bedste valg.

5.. Forlade huset 15 minutter tidligere

Jeg ved ikke, hvis du har bemærket, men folk, der lever tættest på arbejde er som regel dem, der er for sent. Dette er fordi de tror, ​​de er tæt på og har brug for lidt tid til at komme der. Nå, forkert!

Ja, kan du være på en 15 minutters kørsel fra dit arbejde, men glem ikke, at disse femten minutter er de mest overfyldte femten minutters morgen rush hour. For at undgå dette, forlader huset 15 minutter tidligere for at give dig selv tid nok. Det er altid bedre at være 10 minutter tidligt end at være 10 minutter for sent.

At være på tiden er egentlig ikke så svært. Så længe du følger disse 5 enkle trin, vil du aldrig være for sent på arbejde igen. Som et resultat, vil du blive mere professionel og mindre stresset. Værd, right?

Aktuelle artikler