Sådan ændrer dårlige økonomiske vaner

Du er nødt til at kende mindst én person, der gør en masse flere penge, end du gør, og alligevel en eller anden måde, altid løber tør for penge i slutningen af ​​måneden. De vil sikkert sige noget lignende "jo mere du gør, jo mere du bruger", men normalt er situationen en smule anderledes. Folk har bare en masse dårlige økonomiske vaner er de ikke villige til at ændre.

Sådan ændrer dårlige økonomiske vaner

Disse vaner kan virkelig føre dig at være den person, der aldrig har penge nok, uanset hvor meget du gør. Hvis du ikke slippe af med dem, vil du være i stand til at bruge alle de penge du har, medmindre du gør millioner. Find ud af hvordan du ændrer dårlige finansielle vaner.

1.. Annuller dit kreditkort

Første ting i morgen tidlig - annullere alle dine kreditkort. Du tror måske, at du ikke kan leve uden dem, men alvorligt - folk har overlevet før kreditkort selv blev opfundet. Så kan du.

Grunden til at du ikke skulle have kreditkort er, at de giver dig en falsk følelse af økonomisk sikkerhed. Du tror, ​​at du har råd til noget, fordi du ikke er virkelig betale for det med det samme, når du betaler med et kreditkort, mens sandheden er, du virkelig ikke råd til. Så glem alt om kreditkort og checks og betale med kontanter.

2.. Let på internet shopping

Af samme grund bør du annullere dit kreditkort, bør du tage det roligt på internettet shopping. Da du ikke give nogen "rigtige" penge, du har tendens til at føle, at du ikke har virkelig brugt noget, mens du rent faktisk er at bruge hundredvis af dollars. Dette er en meget, meget dårlig økonomisk vane, som du virkelig bør ændres. Prøv at skære internet-shopping til et minimum. Det er praktisk, men det er ikke rigtig budget venlige.

3.. Find din finansielle samvittighed

Du er nødt til at have mindst én økonomisk sane person i dit liv. Du ved, en ven eller en slægtning, der altid har det sammen, og selv formår at spare nogle penge, selvom de ikke tjener så meget? Det er en person til at bede om hjælp.

Gør denne person din finansielle samvittighed. Når du føler dig fristet til at bruge penge på noget, ringe til dem og spørge om råd. Være afgørende, og hvis din økonomiske samvittighed fortæller dig ikke at bruge - ikke bruger!

4.. Sætte grænser

Bestem top præmier du er villig til at betale for en vare. For eksempel lover dig selv, vil du ikke bruge mere end 10€ på en top eller mere end 25€ på et par jeans. Fastsætte priserne efter, hvor mange penge man tjener (nogle af os har råd til en 225€ par jeans, mens det for andre, selv 25€ er dyre), men ikke gå over dem.

5.. Let på mærkevarer ting

Du virkelig, virkelig ikke at have hver eneste stykke tøj med et navn. Denne dårlig økonomisk vane kan virkelig dræne din tegnebog. Ikke alle af dine sko skal være Prada og ikke alt dit tøj skal være Armani. Du kan købe ting, der er ikke et helt og stadig have gode ting.

Du kan virkelig spare en masse penge, kun hvis du beslutter ikke at købe mærkevarer ting. Giv op mærker overalt kan - på mad, på tøj og sko. Jeg ved, pigerne elsker deres Manolo Blahniks, men virkelig 375€ + for et par sko er simpelthen for meget.

6.. Betal dine regninger over internettet

Når du bruger alle de penge på tøj, sko og andre ting, du køber, tidspunktet for den måned, hvor du har brug for til at betale dine regninger kommer. Og du er brød. Og du er sent med at betale dine regninger, og du betaler bøder for at komme for sent. Stop det!

Den nemmeste måde er at betale for dine regninger over internettet. Oprette en permanent konto og lade pengene til dine regninger til automatisk at blive trukket fra din bankkonto hver måned. På den måde kan du spare alle de penge, du normalt giver om sanktioner.

7.. Skriv ned dine udgifter

Lav en tabel, hvor du vil skrive hver eneste regning. Skriv absolut alt ned, hver dollar tæller.

Denne tabel vil give dig et indblik i, hvor mange penge du bruger hver måned, og på hvilke. Når man ser på det, vil du helt sikkert se mindst 10 elementer du har købt og ikke har brug for. Prøv ikke at gøre det næste måned.

8.. Prøv brugte shopping og værftet salg

Må ikke få mig forkert, jeg foreslår ikke, at du skal købe alt anden hånd. Jeg personligt ikke føler sig trygge til at købe brugt tøj, men en masse andre ting kunne købes på den måde.

Brug for en ny lampe? Tjek for værftets salg i dit nabolag. Brug for nye højttalere til din computer? Prøv at finde dem på E-Bay. Altid se, om du kan købe noget, der er brugt og godt, før de køber det helt nyt.

9.. Visualiser dine økonomiske mål

Hvis du gerne vil spare nogle penge til en ferie for eksempel, er du nødt til at visualisere dine mål. Omgiv dig med billeder af det sted, du gerne vil besøge og minde dig selv hver dag, at hver krone du sparer bringer dig tættere på det sted.

Uanset om du ønsker at spare penge til en ferie eller til et hus, opskriften er den samme. Du kan helt sikkert spare en masse penge kun omkring huset, og hvis du sætte nogle ekstra indsats, vil resultaterne komme. Og når du se, hvor mange fordele spare penge bringer, vil du kun spørge dig selv hvorfor du ikke har begyndt at spare tidligere.

10.. Tjen penge på din hobby

Sæt din hobby til en god brug og tjene nogle penge med det. Der er en masse håndværk, du kan gøre derhjemme, som kan bringe dig ekstra indkomst. Hvis du kan lave lækre kager, du kan sælge dem fra hjemmet. Hvis du er en mester i at gøre kager - du kan starte din egen bager, og hvis du gør velsmagende syltetøj - der kan bringe dig nogle penge også.

Det er ikke kun godt for dit budget, men også for din sjæl. Jeg mener, hvor mange mennesker kommer til virkelig elsker hvad de laver? Kun dem, hvis forretning er også deres hobby.

Så det er det. Det hele kommer ned til disse ting, og dit budget, vil få den ekstra boost den har brug for. Hvis du har nogle ekstra råd til at dele, så gør det venligst. Vi kan aldrig få for mange tips om hvordan man ændre dårlige finansielle vaner.

Aktuelle artikler