Sådan at bede om en lønforhøjelse - 3 tips

I denne økonomiske situation er der masser af mennesker, der har mistet deres job, og du føler, at bede om en lønforhøjelse er ude af spørgsmålet, på grund af mangel på penge i virksomheden, right? Nå, selv om dette er sandt, behøver det ikke at påvirke dig eller din løn, især hvis du er en rigtig bidragyder til arbejdet samfund.

Sådan at bede om en lønforhøjelse og # 8211; 3 tips

Først og fremmest, lad os få nogle fakta straight. Hvis du har alle disse bokse tjekket du er berettiget til en lønforhøjelse, selv i dette svage økonomi.

 • Dit bidrag til virksomheden er legit, og folk opdager, at du får dit job meget godt klaret.
 • Du har altid indsende dit arbejde i tid og chef er godt klar over dette.
 • Din professionelle værdi er synlig, og du kan arbejde i andre virksomheder, hvis du ønskede at så godt.

Må ikke bede om en lønforhøjelse, hvis:

 • Naturligvis bør man ikke bede om en lønforhøjelse, hvis din virksomhed hurtigt kommer til konkurs.
 • Du bør ikke bede om en lønforhøjelse, hvis du havde en sidste måned.
 • Og helt sikkert ikke bede om en lønforhøjelse, bare fordi din ven fra en anden afdeling har lige fået det.

Hvis dette er din sag, så lad os se, hvad du kan gøre i dag for at få dem til at give dig en højere løn!

 1. Du er nødt til at være klar til interview med en chef. Kom 15 minutter tidligere med et smil og være afslappet og selvsikker. Du ved, du fortjener din lønforhøjelse, nu gå ud og gøre ham til at se det også.
 2. Husk alle de projekter, hvor du tog en del, hvilket gør business indtægter i selskabet stige betydeligt. Være klar til at nævne dem.
 3. Tal med dine venner på tilsvarende stillinger i andre virksomheder, og derefter sammenligne, hvor konkurrencedygtig din løn er i første omgang.
 4. Gør nævne, at du føler, at du virkelig fortjener flere penge, og at selvom du respekterer den virksomhed, du arbejder for, kan du blive fristet til at se et andet sted, hvor de kunne værdsætte og tildele dig mere. Kun gøre dette, hvis du virkelig har det ekstra noget, om det er en færdighed, praktisk viden eller noget, der gør dig skille sig ud fra mængden.
 5. Gør dette, når din chef er på kontoret, optaget, men ikke oversvømmet med arbejde og være opmærksom på hans kropssprog at gætte, hvordan han mener om emnet, så du kan ændre din præsentation undervejs, hvis du kan se, at han ikke reagerer på det så godt.

Disse er nogle af de vigtigste tips, der vil hjælpe dig med at få det lønforhøjelse du drømmer om så længe. Trods det faktum, at situationen i økonomien påvirker os alle, undervurderer aldrig dig selv og husk, at du er af stor værdi for din virksomhed, og at du fortjener at blive behandlet sådan. Det er dit job, dit liv og du har magt til at gøre hvad du vil have ud af det!

Aktuelle artikler