Sådan at træne din hvalp at tisse udenfor i 6 nemme trin

Få en ny hvalp bringer en masse potentielle problemer og den største er at træne din hvalp at tisse udenfor. Du er nødt til at forstå, at dette er en proces, det tager et stykke tid, og du kan ikke forvente, at det sker i et par dage. Væbne dig med tålmodighed og følg disse 6 nemme trin.

Sådan at træne din hvalp at tisse udenfor i 6 nemme trin

1.. Aviser er dine venner

Aviser er de ting du absolut skal have i dit hjem, når du får en ny hvalp. De vil være en stor hjælp til at træne hvalpen til at tisse udenfor.

Tage en masse af aviser og dybest set pad gulvet i det rum, hvor din hvalp er. Sæt ikke bare ét lag, men snarere 3-4. Det er en god idé at fjerne tæpper fra alle de andre værelser, indtil din hvalp bliver hus uddannet. Hvalpen vil formentlig vælge et bestemt sted i huset, hvor at tisse. Selvfølgelig behøver du ikke ønsker dette sted at være i huset på alle, og det er, hvor aviserne kommer ind

Sørg for at se, hvor din hvalp tissede for første gang og tage det sidste lag af disse aviser. Kassér alle de andre. Nu kommer det andet skridt.

2.. Flyt aviserne tættere til døren

Nu hvor du har den sidste betaleren af ​​aviserne dig hvalp tissede på, sætte den tættere på exit døren i dit hus og dække det med rene aviserne. Man kan ikke umiddelbart sætte dem ved døren, især hvis døren er for langt væk. Du er nødt til gradvist at flytte dem tættere på.

Hvad er hagen, spørger du? Hvalpens næse. Hunde kan lugte deres egen urin, du ved, de bruger det til at markere deres territorium. Nå, da hvalpen er for lille til rent faktisk at være territoriale, vil det spore lugten af ​​sin egen urin for at tisse på det samme sted igen. Selv om disse aviser var ikke våd overhovedet, hunde 'lugtesans er langt bedre end vores.

Med denne metode efterhånden du flytter hvalpens "toilet" tættere på exit døren, og i et øjeblik, vil du gøre det ud.

3.. Overvåg hvalpen


Du kan begynde at gøre dette lige fra starten, men det kan vise sig at bringe mere skade end gavn i begyndelsen. Pointen er at overvåge din hvalp nøje for at se, når det forbereder sig til at tisse. Så snart du ser det løfte et ben, eller sidde på hug (hvalpe faktisk lære at løfte et ben, når de er lidt ældre) forsigtigt trykke det på røv, sige "nej" og tage den ud for at gøre virksomheden.

Nu kan du se fejl i denne plan, hvis du starter for tidligt. Hvis din hvalp er placeret langt væk fra udgangsdøren, risikerer du et par af værelser og dine egne bukser med doggy tisse. Men det kan fungere ganske fint, når du får din hvalp "toilet" tættere på døren.

Ekstra råd: Hvis du hvalp lykkes at tisse på tæppet eller andre steder i huset, så sørg for at rense det samme. Det er bedst at bruge eddike eller citronsaft til rengøring, fordi de effektivt kan maskere lugten af ​​tis, så doggy ikke kommer tilbage til det samme sted.

4.. Sæt en klokke på døren

Jeg har faktisk lært dette trick fra en professionel hundetræner. Køb en lille klokke i en butik og hænge det på udgangsdøren. Det skal være lavere, så din hvalp kan nå det med sin snude.

Når du tager din hvalp udenfor for at tisse, ringe på klokken. Efter et stykke tid, vil hvalpen begynde at knytte den ringende lyd med at gå ud. Det betyder, at det vil lære at ringe, når det skal gå ud.

5.. Giv en opmuntrende juble

Hunde reagere på roser, så hvis du ønsker at træne din hvalp at tisse udenfor, det er en ganske god ide at tildele den med en ros, hver gang det lykkes.

Tag hvalpen ud og så snart det sker med sin virksomhed, siger "god doggy" og kæle det. Hvalpen har brug for at knytte tisse udenfor som værende god mens tisse indendørs betyder dårlig.

6.. Må ikke give din hvalp for meget vand

Dette er naturligvis ikke betyder, at du skal lade hvalpen tørstig, bare ikke give det for meget vand. Hvalpe faktisk ikke har kontrol over deres lukkemuskel, kan de ikke holde tisse i. Denne funktion udvikler sig, når de vokser op en smule.

Dette er også en grund til hvorfor du bør ikke råbe på din hvalp, når den ikke tisser i huset, det er bare fordi det ikke kunne holde det længere. Det gør det ikke med det formål at genere dig.

Uddannelse dig hvalp at tisse udenfor kommer ned til to ord - tålmodighed og vedholdenhed. Det er ikke raketvidenskab, men du nødt til at give det lidt tid.

Aktuelle artikler