Sådan helbredelse tømmermænd

Drinking er sjovt, så længe du holder det i små mængder. Have for meget alkohol fører til en række forskellige problemer, og den mest almindelige er - tømmermænd. Ingen kan lide det, og alle er på udkig efter den mest effektive måde at helbrede den. Vil du vide hvordan? Holde læsning.

Sådan helbredelse tømmermænd

Hung-over er, hvordan du føler efter en virkelig stor fest. Ligegyldigt hvor meget sjov du havde i aftes, om morgenen er ikke så munter overhovedet. Dit hoved gør ondt, du føler dig svimmel og udmattet, og du har brug for at finde en hurtig måde at være dig selv igen. Her er 6 tips om hvordan man kan helbrede en tømmermænd.

1.. Undgå det

Det er den nemmeste måde er der. Hvis du ikke ønsker en tømmermænd i morgen, ikke bliver spildt i første omgang.

Et par af drikkevarer vil ikke gøre dig fortræd. Stadig, så snart du begynder at føle bedugget, er det et tegn til at stoppe med at drikke. Må ikke drikke en masse i løbet af en kort periode, det er en perfekt opskrift til at få fuldstændig spildt. Alkohol har brug for lidt tid til at passere gennem dit system, og du vil ikke mærke virkningerne straks. Drik langsomt.

Husk, at der ikke er noget dame som om at være beruset. Du skal nyde din drink, ikke har det med et formål at få smidt i papirkurven. Franske folk har et ordsprog: "Den der drikker vin som vand er ikke værd af vin". Opbevar det i tankerne.

2.. Drik vand

Tømmermænd er dybest set et resultat af svær dehydrering. Alkohol binder sig til vandmolekylerne i kroppen og dermed efterlader du meget dehydreret. En anden måde at forebygge tømmermænd er at gøre op for den tabte vand.

Så snart du kommer hjem fra den store fest, hvor du havde for meget at drikke - få dine hænder på en masse vand. Drik så meget som du kan. Drik indtil du bliver syg af det. Du har brug for det dobbelte af den alkohol du drak for at genoprette din krops normale hydrering.

3.. Friske frugter og grøntsager

Hvis du allerede har vågnet op med tømmermænd, førstehjælp ligger i vitamin C. Så spis frisk frugt og grøntsager.

Du vil sikkert føle sig lidt kvalmende i morgen og vil ikke rigtig være i humør til at spise noget. Gør dig selv frisk limonade, tage en frisk agurk og et stykke toast. C-vitamin fra citron og agurk vil gøre du føler dig bedre og den tørre toast vil opsuge den ekstra syre i din mave, der gør du føler dig kvalme.

4.. Aspirin

Masser af mennesker sværger, at aspirin er den bedste kur mod tømmermænd er der. Jeg kan ikke rigtig fortælle dig, hvis det er sandt - men du kan prøve.

Tag to hovedpinetabletter, så snart du vågner op og have noget at spise. De må ikke tage medicinen på tom mave. Drik et stort glas vand med det og forlade huset for at få noget frisk luft. Den slags kombination måske bare fungere.

5.. Pickles

De er den sædvanlige trang til gravide kvinder og de mest almindelige hjem afhjælpe for kurere tømmermænd - pickles. Altid har en krukke med pickles i dit køleskab.

Nu har jeg faktisk aldrig lært, hvad det handler om pickles, der helbrede tømmermænd. Det kunne være den sure smag, der vækker dig op, eller det kunne være noget andet. Under alle omstændigheder - pickles virker som en charme, når det kommer til at kurere tømmermænd.

6.. Ingen kaffe

En masse mennesker vil først nå til en kop kaffe efter en vild aften i byen. Når man ser på det, det virker som en meget logisk valg. Men det er helt forkert.

Det eneste du vil opnå med at drikke kaffe er at have en endnu værre tømmermænd. Den alkohol, der gav dig tømmermænd har allerede suget vandet ud af din krop. Tilføj kaffe som en anden ting, dehydrerer dig, og du får en perfekt kombination for en meget dårlig tømmermænd.

Nu har du det - de retsmidler at helbrede tømmermænd. Jeg har stadig til at rådgive dig om ikke at få tømmermænd i første omgang, men hvis du allerede gjorde - nu ved du hvordan man kan helbrede det.

Hjalp det?

Aktuelle artikler