Sådan laver du din ven føler sig bedre efter dumpes

Vi alle får dumpet nu og da, men den vigtigste forskel er, hvordan vi håndterer det, og hvordan vi kommer tilbage på vores fødder efter en pause op. Det er altid lettere med en ven holde din hånd, men hvad de skal gøre, når du er den ven, der formodes at være støtte? Her er et par ideer, som kan hjælpe dig med at gøre din ven føler sig bedre efter at få dumpet.

Sådan laver du din ven føler sig bedre efter dumpes

Det er ikke let at være nyttige i disse vanskelige situationer, fordi vi alle handle anderledes, når vi er såret. Nogle af os gemmer sig i vores værelser, mens andre opfører sig som intet er sket. Der er ingen regler i forbindelse med behandlingen ex-kærester, eller tårer, og spørgsmål uden svar. Alligevel, her er nogle ting, der kan minde dig, hvordan du holder din ven fokuseret på fremtiden.

1.. Giv hende lidt tid til at være ked af det

Hvis hun virkelig plejet om hendes ex, vil hun har brug for tid til at være ked af det, græde, eller endda være rigtig gal på ham. Problemet er, at det ikke altid kommer først. Du skal forvente et øjeblik eller to, svaghed og være der til at græde med hende, eller bare holde hende. Du bliver nødt til at fortælle hende, at alt bliver ok, og når du siger det, er du nødt til at tro på det. Og det vil være i orden, fordi hun har en veninde - du.

Så gå med strømmen, lytte til hende, og være parat til at trøste hende, når de bølger af knusende tårer. Det er måske ikke så dramatisk, men hvis det ikke kommer snart, bør du overveje, at hun måske ikke lide ham så meget.

2.. Lad hende beholde en vigtig påmindelse om forholdet

Jeg læste en masse artikler om breakups og de alle fortæller os at slippe af med sine ejendele. Den ene gang jeg gjorde det, jeg fortrød det så meget, at jeg kaldte ham, og bad om noget for sin at holde som en hukommelse. Han hængt på mig, og sandsynligvis troede jeg gik fuldstændigt amok. Jeg lo på mig selv, og siden da, jeg altid beholde en kær ting at minde mig om et forhold. Fordi, selv om han sårede mig dårligt, snydt eller hvad, der var en periode i mit liv, der betød noget.

Så det er vigtigt at lade din ven holder noget at minde hende om en del af livet, som hun havde, og der er færdig. Hvis du skubber hende til at glemme det, kan hun også glemme de erfaringer, hun har lært.

3.. Giv hende motivation og besætte hende med nye ting

Dette er det sidste skridt i at komme videre. Det tager tid at græde, det tager tid at rydde op i rodet og omarrangere dit hus eller lejlighed, og denne periode varierer fra person til person. Nogle af os har brug for dage, nogle har brug for måneder, og det er derfor, det er vigtigt at have en ven gennem en pause op. Nogen der vil være i stand til at give dig tid nok til at helbrede og behandle den, men ikke lade dig blive en svamp eller en plante. Det er det mest vigtige ting at gøre, og også den sværeste.

Kan du fortælle om din ven er ved at blive en livløs plante? Lad hende ikke falde for længe, ​​kan du ikke være i stand til at bringe hende på rette vej efter det.

Pointen er at vide, din ven og give hende, hvad hun har brug for, men at sikre, at hun ser fremtiden så lyse som du gør. Det er vigtigt at lytte til hende, men få hende høre dig, også. Det er vigtigt at være stærk og bevare troen. Være en sand ven og være helt uselvisk.

Aktuelle artikler