Sådan laver du en dårlig dag godt igen

Nogensinde har en af ​​de dage, at intet synes at gå til højre? Tja, det er ikke så svært at gøre det godt igen. Hold læsning at finde ud af hvordan.

Sådan laver du en dårlig dag godt igen

Du vågner op super tidligt, selvom du kunne have sovet i, computeren begynder at gå på fritz og, oh yeah, blev at penge du forventede fra en arbejdsgiver skåret i tredje.

Ting som dette kan give dig lyst til at vende verden fuglen og går helt tilbage til sengen - men du er sandsynligvis for gal til at sove, selv hvis du gjorde. Så hvordan kan du tage det dårlig dag og rent faktisk gøre det godt igen?

Den eneste forskel mellem en dårlig dag og en god en er din opfattelse af det. Selvom du kan prøve at retfærdiggøre, at visse ting er sket, og det er deres skyld, at du er vred på verden, virkeligheden er, at hvis du var glad, ville disse ting ikke genere dig så meget. Ville du være mere tilbøjelig til at bare lade dem roll off din ryg, eller tage dem i en mere positiv skridtlængde.

Nøglen er så at arbejde på at forsøge at ændre dit perspektiv. Det kan være meget svært at gøre, når livet ikke går din vej, men det er ikke umuligt.

Her er nogle tips til at hjælpe dig med at bevæge sig i den retning, og forhåbentlig afslutte din dag bedre, end det begyndte:

Finde ud af hvad der generer dig

Selv om det kan føles som du bare "vågnede op på den forkerte side af sengen", som regel en dårlig stemning eksisterer, fordi der er noget generer dig. Måske noget er sket i fortiden, som ikke er løst, eller du har en bekymring eller bekymring for, at du ikke kan synes at stille. Uanset hvad, kan det være at spise på dig uden at du selv at vide det på et bevidst niveau.

Så for at bringe det i forgrunden, aktivt forsøge at regne ud, hvad du tænker, at har man i en dither. Har du har en kamp med din fyr og nu er der en usund spænding, der eksisterer? Er du venter på nogle medicinske testresultater, der kan ændre løbet af dit liv?

Jo mere du er i stand til at lokalisere kilden til din angst, anspændthed eller frustration, jo mere du er i stand til at håndtere det på en måde, der tager det helt væk - og efterlader dig i meget bedre humør.

[Læs: 7 tips om, hvordan man håndtere angst ]

Aflede tankerne

Nogle gange er den bedste, du kan gøre, når du føler dig klar til at hoppe ned alles hals er at distrahere dig selv. Jo mere du sidde og tænke over, hvad der tikker dig ud eller gør dig ulykkelig, jo værre du kommer til at føle. Hvorfor hælde benzin på flammen, når du kan gøre noget, der snuffs det helt ud?

Find en aktivitet, der tager din fulde opmærksomhed til at give dit sind en pause for øjeblikket. Måske du kunne få fordybet i en god roman eller starte at detaljerede maling projekt, du har været skubbet. Hvis du gør noget, som du rent faktisk har villet krydse off din to-do liste, ikke kun vil du føle dig bedre, fordi du slipper vrede eller fjendtlighed til en anden, men du vil også have en følelse af realisering, som gør altid en dårlig dag bedre.

Øvelse

Selv om dette kan føles som den sidste ting du ønsker at gøre, kan det være en af ​​de mest gavnlige. Det får din puls går, så du kan frigive noget af den stress og spændinger du sandsynligvis føler i øjeblikket, og øger nogle glade små endorfiner i din krop.

[Læs: Den dovne piges guide til arbejde ud ]

Kast på nogle hovedtelefoner til at tune ud i resten af ​​verden, og det bliver endnu bedre. Når du jamming til din yndlingsmusik til at dulme dit sind og krop, er det lettere at lade dine bekymringer og bekymringer smutte.

Desuden vil ingen ønsker at genere dig, fordi du vil være den skøre kvinde løfte vægte af uhyrlige proportioner, der kunne gøre nogle alvorlige kroppen skader.

Tæl dine velsignelser

Denne ene kan være svært at gøre, når du har lyst livet har du fastgjort i hjørnet, men hvis du bare kan tage et kig på hvor heldig du virkelig er, vil du begynde at skifte din visning fra en af ​​negativitet til en af ​​positivitet. Sure, kan tingene ikke går din vej i et eller to områder, men du har stadig en masse at være taknemmelig for, hvis du stoppe op og tænke over det.

Lav en liste, enten på papir eller i dit sind, af alle de ting i din verden, at du er heldig at have. Hvis du har en støttende og kærlig familie, og derefter tage til efterretning. Måske dit helbred er godt, så du er i stand til at gøre det gennem dine dage uden at have nogle kronisk eller invaliderende sygdom. Måske er dit job er ikke den største, men det betaler regningerne.

Hvis du har problemer kommer op med en liste, fordi dit humør er så modbydeligt, tænk på folk, der har det værre end dig. Bestemt de ville handle sko med dig på et splitsekund. Finde ud af hvorfor, og derefter være taknemmelige for det.

[Læs: Hvordan ønsker, hvad du har og accepterer holdning af taknemmelighed ]

Gør noget sjovt

Måske du har været i en sur stemning for dage eller uger, og du bare keder sig med livet. Du er træt af hver dag er den samme som dagen før, og den gnist du engang havde nu slukket helt.

Hvis dette er tilfældet, så er det tid til at gøre noget ved det. Kom op med 5-10 ting, som du har været der ønsker at prøve, at du ikke har endnu. Været tanker om faldskærmsudspring, men ikke har arbejdet op mod endnu? Hvad med de pole dancing klasser, der gør du rødmer, hver gang du tænker om dig selv at lære at være alt sexet, mens komme i god fysisk form på samme tid?

Nu vælge en eller to af de ting på din liste, og rent faktisk sætte dem op. Lav aftaler, hvis du har brug for, så du bliver begået. Bare gør noget for at få bolden op, og du kan føle sig bedre med det samme.

Lad det ud

Folk ofte sværger eller råber bare fordi det gør dem til at føle bedre. Så måske nogle velplacerede streams af sjofelheder eller skriger på toppen af ​​dine lunger kan lindre, hvad det er du føler.

Det er ligesom dine følelser er i en trykkoger, og hvis du ikke lader dem ud, kommer de til at hæve låget, at barnet og derefter få nogle store skader. Selvfølgelig skal du ikke gå all crazy ud i offentligheden, så skal du vælge et tidspunkt og sted, der er passende for, hvad du er ved at gøre.

Ideelt set, vil du ønsker at bruge dit hus, når ingen er hjemme. Først og fremmest, ingen små ører har brug for at høre de ord, du er tilbøjelige til at sige. For det andet, behøver du ikke ønsker at have til at redigere eller se, hvad du slipper verbalt af frygt for at du vil fornærme nogen. Du ønsker at være i stand til at råbe ud af præcis, hvad der er på dit sind, uanset hvor forkert det kan være.

[Læs: Hvordan man kan stoppe negativ intern dialog ]

Nogle gange bare at give din negativitet en stemme er alt hvad du behøver for at få dig tilbage på rette spor og drej din dag omkring. På et minimum, i det mindste det føles bedre at sige det - selv om ingen kan høre dig.

Sommetider ting sker i vores verdener, der gør det svært at smile. Men det er op til dig, hvis du ønsker at gøre dine dage god eller dårlig. Jeg personligt foretrækker den tidligere, og jeg håber du gøre også.

Aktuelle artikler