Sådan starter dit eget hjem virksomhed - bageri

Der er ikke en person i denne verden, der ikke kan lide frisk bagværk. Så det er logisk, at mange mennesker vælger at starte et bageri. Hvis du er en af ​​de mennesker, her er de ting, du behøver at vide om at starte et bageri, som et hjem baseret virksomhed, skridt for skridt.

Sådan starter du din egen virksomhed og # 8211; bageri

Før jeg begynde at give dig de tips, vil jeg gerne råde dig til at ansætte så mange professionelle, som du har råd til at hjælpe dig, især hvis du ikke kommer fra en virksomhed i verden. Der er masser af ting at være opmærksom på, og masser af muligheder for at få skruet over. En professionel kan redde dig fra dette.

Trin 1 - En forretningsplan

Før du ansøge om licenser og begynde at indsamle opskrifter, sætte sig ned og lave en forretningsplan. Det er en god ting at gøre for to grunde - først og fremmest vil det give dig et indblik i, hvad de skal forvente, og hvad du har brug for at arbejde på, og for det andet, hvis du leder efter investorer, de ' ll ønsker at se en god forretningsplan.

Din plan bør bestå af alt hvad der har noget at gøre med dit nye hjem baseret virksomhed. Nedskriv de forventede udgifter, forventede indtægter, såvel som, marketingstrategier du planlægger at anvende. Nedskrive noget, der krydser dit sind, kan det kun hjælpe dig på vej.

Trin 2 - Vurdere omkostninger

Start dit eget hjem baseret bageri kunne være en ganske bekostelig projekt. Du skal bruge en masse penge til at investere i begyndelsen, og du kan ikke rigtig forvente, at det betaler sig med det samme.

De fleste af de oprindelige investeringer vil blive brugt på at købe professionelle ovne og andre køkken forsyninger. For eksempel kunne kun ovnen koste dig mellem 7470€ og 14930€ plus alle de andre apparater. Og du har brug for at tælle i omkostningerne til erhvervelse licenser, hvilket bringer os til det næste trin.

Trin 3 - licenser, regler og forsikring

Hvis du stadig ikke sikkerhedskopiere fra tanken om at starte et hjem baseret bageri, skal du beskæftige sig med nogle licenser og regler. Antallet af licenser du skal bruge, afhænger mest på den tilstand du bor i, så den bedste idé er at spørge lokalt.

Du vil sandsynligvis nødt til at passere en sundhedskontrol af dine bageri, og du kan forvente lejlighedsvise inspektioner hvert år. Nogle stater kræver, at du har en erhvervslicens, mens andre ikke gør. Din lokale lille virksomhed kontor kan hjælpe dig med noget du skal vedrørende dette.

Nogle licenser kun tillade dig at sælge rundstykker og brød fra et hjem bageri, men ikke frugt tærter eller creme-fyldt wienerbrød, så sørg for at erhverve en licens efter hvad du vil gøre.

En anden ting du skal være opmærksom på er - ansvarsforsikring. Du ønsker ikke at blive sagsøgt, hvis nogen får ægte eller falske madforgiftning fra din mad. I betragtning af dette - glem ikke at nævne alle de allergener, at din mad måtte have.

Trin 4 - beslutte, hvad du ønsker at bage

Du kan gå med en bager, der vil specialisere sig i fuldkornsbrød, eller du kan gå med tærter, cookies, muffins og fyldt wienerbrød. Vælg de ting du er den bedste til at begynde med.

Når din virksomhed vokser, vil du være i stand til at udvide den, og begynde at bage ting du ikke bage i begyndelsen. Når du lige er startet ud, det vigtigste er at have det bedste produkt, så ikke eksperimentere, og gå med gode, gennemprøvede opskrifter.

Sørg også for at holde dine opskrifter konsekvent. Du mister en masse kunder, hvis de indser, at dine muffins ikke er så gode to måneder efter, du har åbnet, som de var i begyndelsen.

Trin 5 - sørg for at have et godt produkt

Uanset hvad du beslutter dig for at bage, skal du sørge for, at det er et produkt værd at bruge penge på. Du kan ikke forvente, at folk til at købe noget, der har ingen smag, er du nødt til at tilbyde nogle virkelig lækre bagt varer.

Bag et par tærter, eller hvad det er du gerne vil sælge, og inviter dine venner, og dine naboer til dit hus. Tilbyd dem til at prøve dit bagværk og bede om deres ærlige mening om den. Jo flere udtalelser, du indsamler, jo bedre er dine produkter vil være.

Trin 6 - Annoncer

Du kunne nemt have det bedste produkt i verden, men hvis ingen nogensinde har hørt om det, kunne det lige så godt ikke eksistere. Derfor er du nødt til at sætte nogle ekstra indsats i reklamer dit hjem baseret bageri.

Sende noter til lokale aviser, selv før du åbner. Oprette en hjemmeside og informere alle dine venner og naboer, du åbner et bageri. Tilbyd at bage noget for en velgørende organisation, eller tilbyde prøver af dine varer på gaden. Bage nogle boller og bære dem til en nærliggende stor virksomhed og spørge, om du kan efterlade dem som gratis prøver for de ansatte til at prøve. Sørg for at du forlader visitkort eller brochurer, så folk kunne nå dig.

Vælg et navn, og skabe et logo til din bageri. Kom op med noget, der er let at huske og at associerede folk til mad - Søde Bites for eksempel er en langt bedre idé end Sarahs Home Bakery. Logoet skal være lille, men stadig slående, og det vil være dejligt, hvis du kunne komme op med en fængende slogan.

Nå, disse er de 6 trin til at følge, hvis du ønsker at starte dit eget hjem bageri. Jeg krydser fingre for dig damer, og jeg vil gerne høre om dine oplevelser.

Aktuelle artikler