Sådan taler så børnene vil lytte - myndighed

Dit barn er ulydig? Allerede føle du miste kontrollen over ham? Har du nogensinde spekuleret over, hvor omhyggeligt gør dit barn rent faktisk lytter, når du taler? I de næste par artikler, vil vi forsøge at nærme sig dette meget almindelige og komplekse problem, og pege på nogle af de vigtigste forældrerollen regler, der kan hjælpe dig med at finde en løsning.

Sådan taler så børnene vil lytte og # 8211; myndighed

For at få dit barn til at lytte er du nødt til at være:

  1. Autoritativ
  2. Konsekvent
  3. Ryd
  4. Interessant
  5. Opmærksomme på barnets alder og evner
  6. God lytter

Så hvordan at tale så børn vil lytte? lad os starte med det vigtigste: myndighed.

Fra den første dag i sit liv, er du den vigtigste person til dit barn. Men hvis du ønsker at holde dette sted og etablere reel autoritet, skal du arbejde med dig selv 24/7.

Fast myndighed kommer med alderen, uddannelse (intellektuelle myndighed) og konsistens (når det kommer til forbud, straffe, aftaler). Pointen er, at hvis du vil have dit barn til at lytte, er du nødt til at vinde hans respekt først.

Myndighed, der kommer med alderen er faktisk forskellen i alder og erfaring. Mens der vokser op, barn ser op til dig og beundrer dig for de ting, du kender og gøre. Barnet har til at stole på dig og tror på, at selv når du handler på en måde, der er ubehageligt for ham, at du har hans bedste interesse i tankerne.

For eksempel: Hvis du ikke ønsker dig barn til at gå til en fest med sine venner, fordi du tror, ​​han er stadig at unge og du er bange for, at noget slemt kan ske for ham, skal din beslutning bakkes op med eksempler (herunder dem fra din personlige erfaringer) og forklaringer, så ville han forstå, at din frygt er berettiget. Dette er ikke altid let, det kræver en masse tålmodighed fra din side, men i en lang sigt er det værd. På denne måde, selvom du nægter at forkæle barnets whish, hvis du er overbevisende og autoritative, vil dit barn sidst indse, at din opførsel er styret af gode intentioner og pleje.

Du er ældre -> Du ved bedre -> Du har ret -> Du skulle adlydes. Intellektuel myndighed ligner en, der kommer med alderen og er endnu mere vigtigt som dit barn bliver ældre. Dit barn respekterer dig ikke kun for din alder og erfaring, men også for din viden. Han er klar over, at dine ord er bakket op med viden, der er mere dybtgående end hans, og din dømmekraft er helt tillid til. Forældre intellektuelle autoritet er ofte testes (fristet), når du bliver stillet et spørgsmål, du ikke kan svare på. Du er nødt til at finde den bedste vej ud af den akavede situation, selvom du er klar over, at barnet under opvæksten indser, at forældrene ikke ved alt.

For eksempel: Dit barn spørger dig, hvad er verdens hurtigste dyr. Du vil forklare, at hastigheden er meget vigtigt for dyr (jagt, flygter fra rovdyr, osv.), nævne et par meget hurtige dem (antilope, gepard), og derefter sammen med ham kontrollere (i leksikon eller på internettet), hvilken er den hurtigste. På denne måde vil du ikke miste din intellektuelle autoritet og du vil hjælpe ham til at tilfredsstille sin nysgerrighed.

Bekæmpelse og konfrontere foran et barn kan udgøre en alvorlig trussel forældres autoritet, især hvis de kæmper om barnets opvækst.

Hvis en far sender et barn i seng, må en mor ikke tillade ham at blive og se TV. Dette refererer til andre nære personer samt (bedsteforældre, tanter, osv.). Forældremyndigheden må ikke være uafklaret af nogen.

Hvis du hæve dit barn autoritativt, vil du få hans respekt. Og som et resultat, vil du blive hørt.

I næste artikel vil vi diskutere andre vigtige faktorer, der kan hjælpe dig med at lære at tale, så børnene vil lytte - konsekvens og klarhed.

Aktuelle artikler