Sælge kager fra hjemmet - trin for trin instruktioner

Der er en masse kvinder derude, der tror, ​​de kunne tjene ekstra penge ved at sælge kager, de gør. Nogle af dem er ret, mens andre er helt forkert. Fødevarevirksomhed er en hård en, konkurrencen er hård, og du bliver nødt til at sætte i en stor indsats for at lykkes. Her er hvad du behøver at vide.

Sælge kager fra hjemmet - trin for trin instruktioner

En masse ting skal overvejes, hvis du ønsker at sælge kager fra hjemmet. Du er nødt til at finde ud af, hvis du ønsker at være din kilde til ekstra indkomst eller din hver dag job. Ligegyldigt hvor meget du elsker bagning, kan du blive træt af det efter et stykke tid. Tænk på alle de ting, før du tager en beslutning. Hvis du stadig er om bord med ideen, det er de ting, du skal blive informeret om.

1.. Licenser og regulativer

For at din nye virksomhed til at være lovlig, er du nødt til at tænke over licenser og regler. Generelt, er du nødt til at ansøge om tilladelse til at sælge bagværk fra dit hjem. Andre tilladelser du kan have brug for i høj grad afhænge den tilstand du bor i. Love om dette varierer, og mens der i én stat behøver du kun den førnævnte licens i et andet du kan få brug for at bestå et kursus for fødevaresikkerhed. Den bedste idé er at kontakte din lokale handel og handel agenturet og spørge om de ting, du skal gøre for at sælge kager fra hjemmet.

2.. Forretningsplan

Du bør ikke rigtig beslutte at deltage i nogen form for privat virksomhed, før at udvikle en god og grundig forretningsplan. Du skal bruge nogle penge til at investere i din virksomhed, og det er godt at vide, hvor meget du skal bruge, og hvor hurtigt du kan forvente, at det at komme tilbage.

Hvis du ikke er bekendt med dette, bare hyre en professionel. Forsøg ikke at regne tingene ud selv, og du kan ende op med at miste en masse mere, end du vinder. Diskuter din nye virksomhed med en pålidelig revisor eller skat professionelle og indsamle så mange oplysninger som du kan. Stil hvert spørgsmål, uanset hvor dum du tror det kan være.

3.. Konkurrence

Som jeg allerede har sagt, at konkurrencen i fødevarer virksomhed er hård. Der er tusindvis af professionelle og amatører derude forsøger at sælge deres kager, og du vil være bare endnu en af ​​dem i første omgang. Du bliver nødt til at lære at skille sig ud fra mængden.

Først og fremmest skal du have et godt produkt. Du skal også have rimelige priser, god reklame og være så professionelt som muligt. Gør dit hjemmearbejde og søge efter folk sælger kager i dit nabolag. Look out for gode såvel som for dårlige ting, de gør. Gennemføre de gode og undgå de dårlige og du kan forvente succes.

4.. At have en god vare

Bare fordi din familie kan lide din bagning det betyder ikke, at dine kunder vil. Kagerne du ønsker at sælge nødt til at smage lækre samt at være meget eye-tiltalende.

Foretag kager og invitere nogle venner over. Bed dem om at give dig deres oprigtige mening om kagerne. Spørg dem til at være grusom og fordømmende og påpege hver eneste fejl i din kage. Må ikke blive fornærmet over det, det er den bedste måde at rette dine fejl.

Hvis du ikke er meget godt med udsmykning, der er en masse af udsmykning kurser derude, du kunne tage. Holde op med moderne tendenser - kager er i dag som regel dekoreret med fondant, gum paste og sukkerholdige dekorationer. Ingen af ​​disse er meget let at lære, men det er muligt, hvis du sætter en lille indsats i.

5.. Opsætning af en pris

Dine kager skal være overkommelige. Hvis du ønsker at gøre luksus, ekstremt dyre kager, du kan - men det er ikke den bedste idé at starte med. Hellere vælge kager, hver mor har råd til sit barns fødselsdag.

Der er få ting, du behøver at tælle i, når oprettelse af en pris for din kage. Først og fremmest er udgifterne til ingredienser. Tilføj op gas eller elektricitet, du vil bruge til at bage kagen, pakken og gas penge for din bil, hvis du vil være at levere kagen. Sidst men ikke mindst, tælle i den tid og indsats du har lagt i at gøre denne kage.

Den bedste idé at oprette en pris er at gå og se, hvad andre tilbyder, hvor priser. Hvis du kan gå lidt lavere end en anden person uden at arbejde med et tab - store! Du vil tiltrække flere kunder, hvis dine priser er lavere end konkurrenternes.

6.. Reklame

Advertising din mad er ikke en let opgave, især når der er så mange mennesker, der allerede har etableret en fødevarevirksomhed. Du bliver nødt til at trække folk til dit produkt, og det er en proces, der kræver tid og en stor indsats.

Annoncere i din lokale aviser. Annoncer på internettet. Opsæt en hjemmeside og lægge så mange billeder af dine kager, som du kan. Folk vil gerne se deres mad, og de har brug for at lide hvordan dine kager ligne for at prøve, hvordan de smager. Opret en Facebook-side og bede dine venner til at lide og dele det. Det lyder måske lamme til dig, men det er den måde, det er gjort.

Hvis du har en søndag til overs, bage et par kager og stå på gadehjørnet eller besøge en lokal fair og tilbyde folk at prøve prøver af dine kager. Sørg for at du har forberedt visitkort eller brochurer for at give til alle. Gøre, hvad det tager at gøre din eksistens kendt.

7.. Være professionelle

Kommer sidst, men helt sikkert ikke mindst - at holde din professionalisme til det maksimale niveau, hvis du ønsker at lykkes. Dette betyder ikke, at du har brug for at klæde sig i erhvervslivet tøj, men nogle standarder skal opfyldes.

IKKE NOGENSINDE acceptere et tilbud, du ved, du ikke kan kød. Kun én af dem, og du kan kysse din succes farvel. Du vil miste mindst 20 kunder for kun en, der har et dårligt ord for dig. Altid være på tid og altid levere, hvad der blev aftalt.

Vælg en god pakke til dine kager. De må ikke nå din kunde i en tilstand anderledes, end da de forlod huset. Undgå rå æg eller noget andet, der kunne nemt få forkælet. Og en ting mere, og det er et trick fra en professionel baker - fryse dine kager. Alle bagere gøre dette. Gør din kage en dag tidligere, fryse den og derefter dekorere det den næste dag. Det vil smage det samme som frisk kage.

Så det er alt du behøver at vide. Husk, at du får brug for lidt tid, før din virksomhed starter tjener du penge, men giv ikke op. Vær vedholdende og ihærdige - succes kommer ikke til dem, der venter, men til dem, der stå op og gøre noget ved det.

Aktuelle artikler