Skulle du forlade dit job og starte din egen virksomhed?

Det er noget, du har drømt om at gøre et godt stykke tid. Du har ofte forestille dig at køre din egen virksomhed, at være din egen chef, gør dine egne regler. Det er en vision, der gør dig til at smile, men er du virkelig klar til at gøre det til en realitet?

Skulle du forlade dit job og starte din egen virksomhed?

Beslutter at vove sig ud på egen hånd er bestemt ikke noget at tage let på. Hvis du gør det, og lykkes, så er det fantastisk. Men du er nødt til at være klar til at gå så højt som du ønsker at gå så hurtigt, som du har til hensigt at komme der bare i tilfælde starte din egen virksomhed er ikke, hvad du troede det ville være.

Så hvordan kan du vide, om det er tid for dig at tage springet ind i selvstændig? Spørg dig selv disse fem spørgsmål:

Kan du råd til at fejle?

Ingen sætter sig ud i verden for iværksætteri bare til at mislykkes. Men du er nødt til at være klar til at dette kan ske i tilfælde det sker. Konkret skal du være i stand til at opretholde sig selv økonomisk i tilfælde af, at din virksomhed ikke tager ud som du troede det ville.

Dette kan kræve at have penge nok afsat til at få dig med i seks måneder til et år. Selv om det kan synes som en masse, de fleste virksomheder ikke begynde at trække en gevinst først fem år, og det er hvis de overlever på alle. Så jo mere du er i stand til at opretholde sig selv i løbet af denne periode, jo mere sandsynligt du er til at holde sig til det at gøre det arbejde.

Hvis du ikke har en form for finansiel fall-back plan i øjeblikket, er du sandsynligvis vil ønsker at oprette en, før du kaster ind på livet af selvstændig erhvervsvirksomhed. Bestem hvor mange penge du har brug for og komme op med, hvordan du kommer til at få dette beløb forud for at gøre noget, der vil bringe din fremtidige velfærd.

[Læs: 7 vaner yderst succesrige kvinder ]

Er du organiseret?

Være din egen chef betyder, at du nødt til at skabe et system, hvor du ved, hvor alt er i det øjeblik du har brug for det. Du er nødt til at komme op med en måde at sikre, at intet falder gennem revner, hvilket efterlader dig i en sårbar position.

Det er ikke til at sige, at en person, der uorganiseret kan ikke køre deres egen virksomhed. Vi har alle sikkert har arbejdet for folk, der ikke kan finde deres skrivebord, fordi det er begravet under dynger af papir, der er spredt rundt omkring, men det helt sikkert vil gøre det lettere, hvis du har et sted for alt (og sørg for at det er i det).

[Læs: 5 trin til at organisere dit arbejde ]

Hvis du ikke er meget organiseret, er der masser af værktøjer til at hjælpe dig. Der er edb-programmer, der kan holde dine oplysninger lige ved hånden. Eller, hvis du planlægger at ansætte en anden som du starter din virksomhed, måske du ønsker at sikre, at det er nogen, der har gode organisatoriske evner til at holde dig i linje. (Men du vil også ønsker at sikre, at du forstår deres system, så du ikke finde dig selv i en knibe, bør deres arbejde nogensinde afslutte.)

Har du brug for en masse retning?

Være din egen chef betyder, at ingen er der for at motivere dig til at få tingene gjort, eller skubbe dig i den rigtige retning. Du er nødt til at være villig til at få dig ud af sengen, tackle din to-do liste med gusto og ikke holde op, før arbejdet er gjort.

Du skal være parat og villig til at gøre dine egne beslutninger om at bevæge sig fremad i uanset fashion bedst understøtter dine overordnede mål. Det er ofte sagt, at enhver beslutning er bedre end ingen beslutning, så du skal være parat til at gribe ind, selv om du ikke har nogen idé om, hvad denne handling skal være. Ideelt set, vil du have mulighed for at uddanne dig selv først, men nogle valg skal foretages på et øjebliks varsel, ikke at tillade enhver tid for dig til at undersøge dine muligheder.

Hvis du ikke har lyst kan du tage denne slags selv-motivation eller håndtere denne type pres for at være afgørende, når den opfordrer til det, kan du ikke være klar til at komme ind i verden for at blive en selv-erklærede virksomhedsejer.

Er din familie støttende?

Mens du kan skabe en succesfuld virksomhed uden støtte fra dem omkring dig, det sikkert er meget sværere. Går gennem processen med at forsøge at slå noget til noget kan være ekstremt skræmmende og svært for dig mentalt og følelsesmæssigt. Nogle gange er det styrken af ​​dit personlige netværk, der er det eneste, der sparer dig og hjælper dig gennem dine dage.

Ikke at nævne, at din familie vil sandsynligvis blive ofre lige der med dig. De vil føle det økonomisk. De vil miste deres tid med dig, som du tilbringer flere timer end nogensinde bare at forsøge at få din vision om at tage flugten. Og jo mere ombord, de er, jo mindre vil du føle sig skyldig over ikke at være der for dem på den måde du gerne vil, fordi du ved, at de forstår og er der med dig hvert skridt på vejen.

Tal det over med de mennesker tættest på dig forud for at tage det næste skridt. Sørg for, at de forstår, hvad du alt op imod som du går gennem processen. Være meget realistisk med dem. Hvis du forsøger at sukker coat det, vil du sandsynligvis ende op med dem tæt på dig at være vred og forurettet, fordi du ikke sige det, som det er.

Lad dem vide, hvor vigtigt deres support er til dig. Jo mere de føler sig som en del af processen, jo mere de vil være hepper for dig at gøre din virksomhed til en succes.

[Læs: 7 vaner af succesfulde forretningskvinder ]

Hvad er din plan?

Du har brug for en forretningsplan, så du ved præcis, hvor din virksomhed er på vej hen, og præcis hvordan man kommer dertil. Sure, kan det ændre som du går langs processen (det er næsten en sikkerhed), men du kan ikke gå ind i denne har ingen idé om hvordan man kan gøre dette arbejde. Som det gamle ordsprog siger, "Fail til at planlægge og planlægger at mislykkes."

Ifølge Forbes.com, er der et par ting, som enhver forretningsplan skal have. De omfatter:

  • At have en grundig, men alligevel kort resumé af din virksomhed. Hvilket problem vil du løse? Hvorfor skulle folk købe fra dig? Hvordan vil du tjene penge?
  • Vide hvem din målgruppe er. Hvem specifikt er du sælger til? Hvilken del af befolkningen ville få mest ud af dit produkt eller service?
  • Oprettelse af en nøjagtig vurdering af din konkurrence ved, hvem du er oppe imod,. Hvem du har at outsell. Hvordan er de bedre end dig? Værre end dig? Hvad vil du tilbyder kunderne, at de ikke kan, eller ikke?
  • Definere dit team. Hvem har du brug for at bringe ind i din virksomhed til at gøre det til en succes? Hvilke egenskaber skal de have? Hvad bliver deres rolle være?
  • Kommer op med en foreslået forretningsmodel. Dette er den del, at de fleste mennesker tænker på, når de rent faktisk tænker på en forretningsplan. Hvordan agter at markedsføre dig selv? Hvor mange penge vil det koste? Hvor meget vil du oplade? Hvad vil hovedet være? Hvor meget har du brug for at gøre for at være rentabel?

Hvis du har gjort alle disse ting, og du er tilfreds med, at du er klar til at vove sig ind i selvstændig erhvervsvirksomhed, så tillykke. Du kunne være i kø for at være på en fremtidig dækning af Inc magazine.

Men hvis ikke, det er okay også. Det er bedre at vide på forhånd, end det er at finde ud af, når det er for sent.

[Læs: Vær modig og blive mere selvsikker og succesfuld ]

Aktuelle artikler