Smarte og søde citater fra notebook

Jeg ser Notebook som fyldt med klichéer og patetiske linjer, men der er nogle, som jeg kan finde anstændig nok til at vælge så smart og / eller søde.

Smarte og søde citater fra notebook

Du kan ikke leve dit liv for andre mennesker. You got at gøre hvad der er rigtigt for dig, selvom det gør ondt nogle mennesker, du elsker.

Sommetider, hvad vi gør, vil såre andre mennesker, men hvis vi ikke har nogen intentioner om at såre, hvis vi er lige på vores vej, vi er nødt til at bo på denne vej, og holde walking. Det er den ultimative test af vores vedholdenhed.

Når vi tænker på Noah, han også været at gøre alt for sin egen lykke. Men det er hvad vi ønsker, at vores kære til at gøre. Vi vil have dem til at gøre ting, de nyder.

Jeg har lært, at vi alle er berettiget til at have vores hemmeligheder.

Det tog mig lang tid at tro på denne ene. Og ja, jeg endelig kan sige, at vi ikke skylder nogen hele sandheden og intet andet end sandheden. Der er ikke sådan en ting som 100% ærlighed og åbenhed. Det er dumt at kræve det fra andre eller fra os selv. Det er dumt at skyde skylden nogen for at holde noget bare for sig selv, eller holde noget væk fra os, eller ændre den måde, han har præsenteret sin virkelighed. Vi gør det på daglig basis. Det kaldes livet. Nogle gange kan vi ikke fortælle sandheden og fiktion. Nogle gange kan vi tro på tingene fast, men det gør dem ikke sandt. Sommetider ting, der er svært at tro, er sandheden og kun sandheden.

Her er et eksempel på nogle helt korrekt lyve.

Jeg var bare at gå en tur. Jeg kunne ikke sove.

Du skulle se Miss Allie. Nu du ved, du ikke er tilladt. Det er imod reglerne. Du går tilbage til dit værelse. Og som for mig, jeg vil nedenunder for at få en kop kaffe og vil ikke være tilbage for en tid. Hold ud af problemer.

[Han går hen til Nurse Esthers tæller og ser en fuld kop kaffe].

En person kan vænne sig til noget, hvis de får tid nok.

De siger, at folk har baseline af lykke, og de snart vender tilbage til, at der efter stor tragedie eller strejke af held. Men folk er også skabninger af vane og tilpasning. De kan vænne sig til nye forhold. Og de vænner sig til det. Dette gælder for både gode og dårlige. Når det kommer til dårlige, vi ender tolerere det bedre. Når det kommer til gode, vi ender værdsætte det mindre.

Smart og Cute Citater fra Notebook (via glloyd.com)

Det er muligheden for, at holder mig i gang, ikke af garantien.

Der er ingen garantier i livet. Døden er den eneste sikre ting (indtil videre). Du behøver ikke at være sikker på noget at forfølge det. Du skal vide, at det måske, eller det kan ikke ske, men du sætte en indsats og prøve.

Det mest uhyggelige ting om afstanden er det, at du ikke ved, om de vil savne dig eller glemme dig.

Lidt teatralsk, men sandt - distance kan fortælle - er du let at glemme eller Unforgettable, det er hvad du er...

Du leder efter nogen, der vil magisk udfylde det tomrum. Men ingen kan gøre det, men du.

Du er den ansvarlige for dig selv. Der er eksterne påvirkninger, og medmindre du er buddhist ved at opnå Nirvana, vil du blive påvirket af ydre kræfter. Alligevel kan ingen anden person helbrede dig. Ingen kan fylde din indre tomrum. Det kan arbejde kun midlertidigt som et lægemiddel.

Den bedste kærlighed er den slags, der vækker sjælen og gør os til at nå mere, at planter en brand i vore hjerter og bringer fred til vores sind.

Kærlighed bør være inspirerende. På sit bedste, skal det hjælpe os være (kommer) vores bedste. Og igen (forhåbentlig bare lidt) urealistisk billede af kærlighed, der bringer dig mave sommerfugle og fred i sindet. Det er ligesom oxymoron. Men på tidspunkter, jeg føler det sker. Det er bare, at disse øjeblikke er flygtige.

Sommetider vores fremtid er dikteret af, hvad vi er, i modsætning til hvad vi ønsker.

Dette er modent taler. Nogle gange får vi, hvad vi tror, ​​vi fortjener, nogle gange får vi mindre, eller værre. Vi får alle slags ting i dette liv. Man skal ikke forvente, at alle hans ønsker er opfyldt, i hvert fald ikke hele tiden.

Tidligt havde han lært at nyde simple ting, ting der ikke kunne købes, og han havde svært ved at forstå folk, der følte ellers.

Man kan sige, at de bedste ting i livet er gratis. Den anden vil hævde, at intet er gratis. Kærlighed kan være en million gange mere ædelt end penge, men elsker du kan leve uden (selvom ikke let), og penge, du ikke kan leve uden, bogstaveligt talt.

Jeg kunne hvile min sag her, men jeg vil tilføje, at jeg er forbrugeren af ​​erfaringer, ikke produkter, så jeg forstår, hvad Noah siger i linjen ovenfor.

Smart og Cute Citater fra Notebook (via glloyd.com)

Så det bliver ikke let. Det bliver virkelig hårdt. Vi bliver nødt til at arbejde på det hver dag, men jeg ønsker at gøre det, fordi jeg vil have dig.

Denne linje introducerer nogle indsats. Endelig indrømmer, at kærligheden ikke bare er noget, der popper op eller går væk magisk. Selv om jeg må indrømme til tider (selv for mig) ser det ud til, at det virker bare sådan.

Poetry, tænkte hun, var ikke skrevet for at blive analyseret, og det var meningen, at inspirere uden grund, at røre uden forståelse.

Jeg kunne aldrig forstå, når læreren vil have os til at dissekere hver eneste vers. Og det er bizart at forestille sig, at vi kan fortælle, hvad digteren tænkte og mening med noget. Det er følelsen, ikke betydning, når det kommer til poesi. Når det kommer til kærlighed, det føler også. Men følelser er vægelsindet, hvis vi ikke tilføje nogle betydning for dem.

Sommer romancer begynder for alle mulige grunde, men når alt er sagt og gjort, de har én ting til fælles. De skyder stjerner, en spektakulær øjeblik af lys på himlen, flygtigt glimt af evigheden, og i en flash, de er væk.

Der er øjeblikke, der er spektakulære. Hvis vi værner om dem kan vi vende vores liv ind i en spektakulær ride.

Li fe er simpelthen en samling af små liv, hver levede en dag ad gangen.

Vi spiller mange roller i løbet af vores liv. Vi besøger mange (mental) steder. Vi kan se dage som separate liv. Men i slutningen, er der altid nogle ledemotiv, der sætter alle disse historier sammen.

Ligegyldigt hvad der sker med os i fremtiden, hverdagen vi er sammen er den største dag i mit liv.

Dette kan ringe sandt. Fremtiden er usikker, men dage tilbragt sammen, er tidspunktet for hans liv. For nu er de.

Kun dem, der er fortrolig med hinanden, kan sidde uden at tale.

Gode ​​samtaler og store grin er at være haft i et godt selskab, men det er rigtigt, at folk, hvis ikke meget intimt, så prøv at undgå stilhed. De vil hellere blabber og diskutere vejret end sige ingenting. Tavshed er ubehageligt, medmindre du kan bare være ved siden af ​​hinanden og føle sig lykkelig.

Holdt hende i mine arme var mere naturligt for mig end min egen puls.

Dette er melodrama, men har et punkt. Sommetider kan du bare føler sig godt tilpas med nogen. Ting, der sker mellem jer to føles naturligt.

Det er min kæreste derinde. Hvor hun er, det er hvor mit hjem er.

Ja, lidt patetisk, men tilgiveligt. Sommetider føler vi, at vores hjem er, hvor den anden person er.

Men vi skal tro, det er den ægte kærlighed, hvis vi ved, at den anden person føler det samme. Hvis man ikke jagter den anden. Der kan ikke kun være den huser anden. Begge personer bør tage hensyn til den anden, når der træffes beslutninger og bygge hjem (billedligt talt).

Til tider er med alle de bedste intentioner hjem ikke hvor kærlighed er.

Og for at gemme det bedste til sidst:

Young Allie: [efter at elske med Noah for første gang] Du må være pis 'mig. Alt dette tidspunkt, det er hvad jeg har været missin '? Lad os gøre det igen.

[Efter at kærlighed hele dagen]

Young Noah: Hmmm. Jeg vil have nogle... øh... pandekager... og nogle bacon... og kylling.

Aktuelle artikler