Sort og hvid køkken ideer

Sort og hvid er en klassisk kombination, der har fundet sin plads i hver epoke i historien om design. Sin enkelhed gør det elegant og smuk, og du bør helt sikkert have det i dit hjem også. Køkkenet er et godt sted at starte.

Sort og hvid køkken ideer

Du er måske ikke den cook-of-the-tallet type pige, men det betyder ikke, du skal ikke have et smukt køkken. Hvis du ikke bruger en masse tid i det, bør det ser cool, blot for at gøre op for alle de gange dine cupcakes næsten brændte stedet ned. Og du bør gøre din tid inde i det så behageligt som muligt.

En sort og hvidt køkken er et godt valg, fordi det vil passe ind i ethvert hjem og vil give dig mulighed for at indsætte nogen form for tilbehør, du ønsker. Før at se nogle fede sorte og hvide køkken ideer, er der noget, du bør vide: sorte og hvide interiør skulle være ganske enkelt sort og hvid (Nej, jeg ikke er Captain Obvious - jeg kun sige, at du skal glemme den grå skala og stick kun almindelig sort og almindeligt hvidt).

Der er nogle grundlæggende regler, som alle sorte og hvide køkken design skal følge. De er ikke alt for streng, men de vil gøre dit interiør se temmelig nice. Her er de:

Rene linjer

Bare rolig, det betyder ikke, du bliver nødt til at holde dit køkken pletfri 24/7. Rene linjer refererer til den generelle placering af brikkerne i dit køkken. Præparatet bør være harmonisk og afbalanceret, selv symmetrisk.

Dette vil hjælpe du føler dig afslappet, mens du gør dine pligter. Sørg for, at brikkerne er arrangeret i parallelle eller vinkelret retninger, at de er adskilt fra hinanden, og gjort til selvstændige strukturer.

Tjek dette foto. Kan du mærke, hvordan der er 5 forskellige retninger, der danner rum i køkkenet? Den første er de elementer i en række, der omfatter komfur og vasken. Den anden er de hængende elementer over dem. Så har vi den dobbelte højde elementer med komfur og køleskab.

De sidste to adskilte retninger er arbejderklassen overflade i midten og baren med høje barstole. De er alle enten parallelle eller vinkelrette og dermed lede bevægelsen rundt i køkkenet i en funktionel og naturlig måde. Deres afbalancerede forbindelser er behagelige for øjet, og det vil hjælpe dig til at slappe af, mens du arbejder.

Enkle former

Køkkenet bør ikke blive for dynamiske eller pakket. Du ønsker ikke at få alt for distraheret, mens du kigger rundt, og lad din cupcakes brænde endnu en gang. Alle dele skal være i enkle former - cuboids eller cylindre - sat på en naturlig måde: cuboids kan enten anbragt i en række eller et sæt i midten af ​​rummet, som for de cylindriske former, prøv aldrig at vifte dem - de er kun godt på den centrale position, der har alle de aktiviteter centreret omkring dem. Må ikke have for mange frie kanter - forsøge at gøre indstillingen så ensartet som muligt.

Dette foto har to pæne tricks - dit sind forventer lydstyrken med ovne til være kubiske, men det er coated, ligesom den centrale brik. Dette giver op til harmoni endnu mere, men ikke får alt for usædvanligt. Den anden trick er orienteringen af ​​den centrale brik: den person, der arbejder i køkkenet vender mod brændeovne, i stedet rummet omkring køkkenet - dette hjælper samle køkkenet med resten af ​​dit hjem.

Store flader

For at holde harmoni mellem funktionel og smuk, skal dit køkken har store uafbrudt flader snarere end flere mindre. Dette vil hjælpe dig med at organisere og dit køkken vil altid se ryddeligt.

Tjek denne køkken - der er i alt tre unikke overflader. Det ser enkel, ren og velorganiseret - let at bruge, og at finde vej rundt.

Alt om detaljer

Sort og hvid ser fantastisk, men det undertiden har behov for en detalje eller to til at bryde den monokromatisk atmosfære. Du kan gøre dette ved hjælp af stykker, der vil skabe en mild forskel mellem B & W og farvet tilbehør. En anden måde at gøre dette ville være at bruge dekorative stykker, der vil fange alles opmærksomhed.

Combo 1: go subtile

Hvad er i Combo 1.? (Fra øverste venstre hjørne, med uret)

 • Stor Lilla og Sølv Textured Glasskål (liberty.co.uk)
 • Diane von Furstenberg Pebblestone skål (bloomingdales.com)
 • Donna Karan Bohemian Metal Coupe Bowl (bloomingdales.com)
 • Camden Stone skål (crateandbarrel.com)
 • Diane von Furstenberg Pebblestone Cereal Bowl (bloomingdales.com)
 • Rosenthal "Papyrus" Cereal Bowl (bloomingdales.com)

Combo 2: go Cray

Hvad er i Combo 2? (Fra øverste venstre hjørne, med uret)

 • Menu A / S dropp! Frugt Bowl (yliving.com)
 • Smukke blå VI Sycamore Bowl
 • Lægge låg på det (irregularchoice.com)
 • Fornasetti Theme & Variations Plate # 96 (barneys.com)
 • Best Made Company rød emalje Steel Cups (bestmadeco.com)
 • Paw mig en kop te Set (modcloth.com)

Aktuelle artikler