Style ikoner af hollywood

Det er de kvinder, som vi ser op til, når det kommer til mode og stil! Nogle af dem har sat trends i løbet af deres levetid, der er i live i dag, og nogle er lige begyndt at gøre det samme. Enten måde, de er stil ikoner i Hollywood!

Style ikoner af hollywood

Hvem tror du på, når du trækker den lille sorte kjole til at bære til en fest i aften? Hvis billede fik dig til at prøve og rock at lyse rød læbestift i dag? Hollywood-berømtheder er ikke blot skuespillere eller sangere. I dagens samfund, de er blevet så meget mere til os. Være det på optælling af os bliver bombarderet disse billeder af dem, trækker af de mest fantastiske og til tider endda oprørende udseende eller på optælling af det bare ved at blive indgraveret i vores sind, at de tager føringen, og vi følger - vi kan bare ikke få nok af celeb fashionistas!

Vi notering top ti Hollywood-stil ikoner af hele tiden! Det er de piger, der har lært os alt! Nogle af dem har faktisk startede tendenser, der er ikke engang længere betragtes trends, men garderobe Essentials, nogle gør os vælde med glæde, hver gang en pap snaps et billede af deres upåklagelig outfit og nogle er bare ude at flytte grænserne!

Det er en vanvittig blanding, men der er ingen tvivl om det, hver enkelt af disse stjerner, gamle eller nye, har forladt det aftryk på den måde, vi opfatter mode i dag (eller er på vej i den retning):

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn (via www.desktopbetty.com)

Du kan ikke starte en liste dedikeret til stilikoner med nogen anden, men hendes så vidt jeg er bekymret, og jeg tænker, du ville blive enige. Når alt dette er pige, som har indført den ene, er den eneste - Little Black Dress! Andet end at lad os ikke glemme den ballet lejligheder, sort Capri bukser, bælte mænds knappen nede shirts... Alt, hvad hun gjorde hun gjorde med stil og det er grunden til Audrey forblev et stil-ikon i årtier fremover!

Hvad hun lærte os?

Under alle odds imod dig, en slank drenget figur i verden af ​​kurvede bombshells, betyder ikke, du ikke kan finde din plads og eje den! At være en underdog betyder ikke, du vil gå under!

Jackie O

Jackie O (via heartymagazine.com)

Denne dame var så meget mere end bare en politikers kone! Denne dame havde STYLE! Hun er den, der gav mening til udtrykket sko-besat, og hvad der er endnu mere kendt - hun er den, der rystede den overdimensionerede solbriller stil åh så perfekt... Åh, og hun vidste, hvordan man kan passe op med stil!

Hvad hun lærte os?

Du behøver ikke at lade en andens lys overstråle din egen! Hvad du skal gøre er blot at finde et vindue, gennem hvilket du kan skinne! For Jackie O dette vindue tilfældigvis - mode!

Katharine hepburn

Katharine Hepburn (via www.hpvf.com)

En anden Hepburn gør listen! Men vi skal inkludere Katharine - hun introducerede bukserne! Jeg mener, hun ikke kun indført de brede ben høje spildte bukser og gjort 'em hot, hun dybest set introduceret til os en helt ny form for hot! Det er bemyndiget selvsikker-selvforsynende-stærk kvinde form af varmt og vi elsker det!

Hvad hun lærte os?

Du behøver ikke at spille efter reglerne hele tiden, nogle gange opfinde dine egne regler, er faktisk den måde at gå!

Madonna

Madonna (via www.vancouversun.com)

Kan ikke udelade Material Girl selv! Hun har været rundt i årtier, og hun synes ikke at være aftaget på alle! Og jeg taler ikke kun om hendes musik, men hendes stil så godt. Madonna er et godt eksempel på den måde, stil vokser og udvikler sig hele år, men også for det faktum, at du kan skifte det op og gå med tiden, men stadig forblive tro mod dig selv!

Hvad hun lærte os?

Når det kommer til stil og mode, der er så mange måder at genopfinde sig selv som er form for hele pointen - intet forbliver stadig, især ikke stil! At være fortrolig med den ene betyder ikke, at du ikke kan trække ud noget andet!

Rihanna

Rihanna (via celebritiesinformation.com)

Riri er ung, hun er hot, hun er talentfuld, og hun ved, hvordan man røre tingene op - med sin musik og med sin stil! Bare se på hendes hår skifter fra, øh, en uge til en anden dybest set, kan du se, at denne pige ved, hvordan at blive på toppen og er ikke bange for at afprøve ting! Og det er, hvad det hele handler om! Hun kan gå fra Lacy rød hud stram havfrue kjole til et besat print tee og vi stadig kommer til at elske, hvad Rihanna serverer!

Hvad hun lærte os?

Må ikke være bange for at skifte det op og eksperimentere! Du får lov til at undre sig og finde hvad der virker bedst for dig, men de ting er det nu kun om, hvad du bære det er hvordan du bære det. Du er nødt til at eje alt efter hvad ser du vælger!

Gwen Stefani

Gwen Stefani (via www.mikeheatlie.com)

Selvom hun har holdt sig ude af rampelyset for det meste de sidste par år Gwen ser ah-may-pift hver gang vi ser en af ​​de billeder af hende bare at tage en tur i parken med sine drenge. Hun er bare en stilfuld piger, Gwen Stefani...

Hvad hun lærte os?

One - Platinum blond hår, bleg hud og rød læbestift er blot en morder combo! Og to - du kan videregive din store stil til dine børn - det er aldrig for tidligt at starte.

Lady gaga

Lady Gaga (via beatcrave.com)

Hvad skal selv sige om Lady Gaga? Hun gør nogle skøre ting, men ved du hvad? Selvom det ikke er klar til at bære mode det meste af tiden, og selv om meget af hendes outfits er slags kostume-lignende - hun gjorde det hendes egen! Og gennem dem hun udtrykker, hvem hun er, og hvad hun handler om!

Hvad hun lærte os?

Mode er først og fremmest en form for udtryk. Det er kunst. Du er tilladt noget. Du gør det til dit eget, bære det med stolthed og hvem der er at fortælle dig, det er vanvittigt, mærkeligt eller for meget?

Olivia palermo

Olivia Palermo (via citizencouture.com)

Tidligere reality stjerne, mest kendt for sin upåklagelig sans for mode! Olivia er så ung, men formår at trække nogle alvorlige mode perler, formular outfits at ikke mange ville samle endsige bære så pænt, og altid, altid kigge billedet perfekt! Nu er hun har en kæreste, som kan matche hendes indre fashionista - hvad kan stoppe hende?

Hvad hun lærte os?

Når du er så betaget af de ting, du elsker (der i Olivias tilfælde er mode) der er bare ikke plads til eror!

Leighton Meester

Leighton Meester (via tophotwallpaperz.blogspot.com)

Gossip girl stjerne er lige så meget i kærlighed med mode, da Blair - karakter hun spiller, er! Hun er blevet kendt for at gøre nogle stærke mode valg og stadig hun er ikke en til at begå mode forbrydelser. Leighton endda sagt, at Blair er den, der fik hende til at være mere i mode!

Hvad hun lærte os?

Det er aldrig for sent at opdage din kærlighed til mode! Når du indser, at du har fået så meget at lege med, når det kommer til mode og outfits - være fashionably hård og gør fed valg er ikke så skræmmende længere.

Kardashian søstre

Kardashian Sisters (via thisisitphilly.com)

Selv før vi fik at se det på at holde op med Kardashians reality show, K søstre havde en næse for mode! De havde allerede de boutique Dash arbejde og Kim havde selv gjort en del arbejde som en mode stylist! I dag de ser bare fantastisk og har en meget genkendelig stil! Det er en stor en, så er vi ender ud listen med Kim, Kortney og Khloe!

Hvad de lærte os?

Du kan klæde ethvert organ type til perfektion! Alle tre Kardashian søstre har meget forskellige kropstyper, og de ved godt, hvad stilarter passer dem mest. Brug hvad du har og bruge det til din fordel!

Aktuelle artikler