Top 10 bryllupsrejse destinationer i 2011

Nyligt viede? Planlægning af din bryllupsrejse? Tjek top 10 bryllupsrejse destinationer for 2011. Måske vil du finde den perfekte en for dig.

Top 10 bryllupsrejse destinationer i 2011

1.. London, England

Når prins William og Kate Middleton meddelte, at de skulle giftes i april 2011, masser af nyligt gift par slynget til London. Det blev et sted for romantik og lidenskab og en perfekt by at besøge for din bryllupsrejse.

Men hvad er så fantastisk ved London? Tja, det er hovedstaden i et Kongerige for startere og ja, det er en absolut smukke by. Alle royalty til side, vil du have en vidunderlig tid i London. Gå se Buckingham Palace, den berømte Big Ben og London Eye. Kun i London kan du prøve den originale engelske te på 5:00 og en original engelsk muffin med te. Nyd London!

2.. Bora bora, Fransk Polynesien

For dem af jer med et større budget, er der ingen tvivl om, hvor at gå til din bryllupsrejse. Øen Bora Bora i Fransk Polynesien er stedet for dig.

Det blev stemt en af ​​de smukkeste steder på jorden, og det er en favorit bryllupsrejse destination blandt mange par. Det er ret dyrt, men hver dime du bruger på denne ø vil være værd at bruge. Alt, hvad du gør på denne ø er en once in a lifetime eventyr. Selv de simpleste ting, som madsted og gå langs stranden er en unik oplevelse, fordi øen i sig selv er storslået.

Men prøv nogle andre ting, der kunne gøres kun i Bora Bora, ligesom fodring af hajer og djævlerokker.

3.. Alaska, europa

Den unikke land, berømt for at have mere elge og bjørne end folk, kan være en sjov bryllupsrejse destination. Besøg den 49. stat - Alaska!

Gå se Glacier Bay National Park and Preserve, og nyde at se vilde utæmmede natur og fantastiske dyr. Du vil elske Alaska, fordi der ikke er noget andet sted i verden, der ligner den.

Gå ikke glip af en chance for at se Mt. McKinley, lokalt kendt som Denali, der betyder "den store ene", som er det højeste bjerg fra bund til top i verden (Mt. Everest er 29.029 meter høj, men dens base er vejen op på det tibetanske plateau ved 17.000 fod - dens base-til-topmøde højde er omkring 12.000 fod. Mt. McKinley base er på 2,00 ft mens den øverste er 20.320 ft giver dette bjerg base-til-topmøde højde på mere end 18.000 ft).

Her er en stor 4-minutters video om majestætiske landskaber og magiske dyreliv i Alaska.

4.. Hawaii, europa

Hawaii-øen er noget som en klassiker for bryllupsrejse tur. Mange par vælger en af ​​øerne hvert år, og de har alle en vidunderlig tid.

Gå ikke glip af at se vulkaner, hvis du har en chance. Svøm i krystalklart vand og nyde de sandstrande. Hvis du er til surfing, der er kun et par steder bedre end Hawaii.

Hawaii-øerne er virkelig et unikt sted på planeten. Det er mest berømt for smukke strande og med en god grund. Over 100 strande fra Hawaii lavet en liste over de øverste strande i verden. Nogle af dem omfatter Waikoloa Beach, Lumaha'i Beach, Po'ipu Strand og Salt Pond Beach Park. Hawaii er også hjemsted for det højeste bjerg fra havbunden til toppen - Mauna Kea med 33.476 ft, og den mest aktive vulkan i verden - Kilauea. Men vulkanen ikke selv udgør nogen fare, fordi dens udbrud ikke er voldelige, og kun bestå af lava konstant flyder fra vulkanen.

Gå ikke glip at prøve kaffe og vanille creme eller is, fordi Hawaii er den eneste stat i USA vokser kaffe og vanille. Taler om unikke ting - Hawaii er det eneste sted i USA, hvor boligområder virksomhed for royalty er fundet - Iolani Palace. Gå ikke glip af at se det, og mens du er der, kan du besøge den nærliggende Foster Botanisk Have - den ældste menneskeskabte have i Hawaii, bygget i 1855.

5.. Petersborg, Rusland

Det er en anden kongelig by, i stedet for enorme skønhed, Nordens Venedig - St. Petersborg, Rusland. Det er et sted, du skal se mindst én gang i dit liv, så hvorfor ikke for din bryllupsrejse?

Besøg Vinterpaladset og staten Hermitage Museum, som er den dag i dag det største kunstmuseum i verden. Nyd russisk mad og kultur og den fantastiske udsigt over byen. Det bedste tidspunkt at besøge er i midsommer, på grund af de hvide nætter, hvor solen næsten aldrig går ned.

Se videoen nedenfor, er det en stor preview af Sankt Petersborg.

6.. Sicilien, Italien

Hvis du er til italiensk mad, musik og kultur, er der ikke noget bedre sted at besøge end Sicilien. De dage i Godfather og mafiaen er færdig og Sicilien i dag byder på en unik italiensk oplevelse.

Strandene er smukke, havet er krystalklart og maden er den bedste italienske du finder i hele verden. Sicilien nærer en bevægelse af slow food madlavning, som bringer dig alle de varianter til deres bedste. Du vil finde den bedste olivenolie i verden på Sicilien og selvfølgelig forberedt lækker mad med det. Hele øen er utrolig smuk, så uanset hvor du vælger at gå, vil du have en vidunderlig tid.

7.. Seychellerne

Der er ikke meget at sige om en tropisk ø i det Indiske Ocean, bortset fra at du bør virkelig får en chance for at se denne ene, før havet oversvømmelserne det fuldstændigt. Vælg Seychellerne til din bryllupsrejse destination.

Tag en vandretur op i bjergene og nyde den smukke natur og dyreliv. Svømme i farvande så blå og nyde solen i hvide sandstrande. Når natten kommer ned, nyde en fantastisk Creole måltid for at fuldføre din Seychellerne oplevelse.

Jeg kan ikke engang begynde at fortælle om alle de fantastiske ting ved Seychellerne. Det er derfor, jeg giver dig følgende link for at finde alle de oplysninger og specialtilbud og vælg din favorit ting om Seychellerne.

Oplev skønheden i Seychellerne se denne enestående video. Dette er, hvordan starter din rejse.

8.. Paris, Frankrig

Naturligvis, at Paris vil være på listen over top 10 bryllupsrejse destinationer. Hvordan kunne det ikke være? Det har været i byen af ​​kærlighed og romantik og de foretrukne parrets destination for år.

Tag en tur langs Champs Elysees, gå se den storslåede Eiffeltårnet og nyde romance alle omkring dig. Spice det hele op med nogle lækre franske vin og fine dining.

Det er stemt for at være den mest romantiske by i verden, så du kan ikke gå glip af med at vælge Paris for din bryllupsrejse. Plus, det er mode centrum af Europa, og som pige ville ikke gerne være i en by med den slags titel.

9.. Prag, Tjekkiet

Tjekkiet er kommet langt siden den tid, det var en del af det kommunistiske Tjekkoslovakiet og dens hovedstad, Prag, er blevet kåret som en af ​​de mest romantiske byer i verden.

Se det berømte Prag Slot og tage en tur gennem den gamle bydel. Deltag i en cruise ned Vltava-floden, der løber gennem byen, eller har en middag i en af ​​mange restauranter på sin bank. Nyd den eventyrlige by - det er alt, hvad du har tænkt det ville være.

Før du besøger Prag, er jeg nødt til foreslå at købe "Kun i Prag - En guide til skjulte hjørner, Lille-kendte steder og usædvanlige objekter". Tro mig, vil du finde mere end du kan forestille dig i denne vejledning og helt sikkert en tonsvis af interessante ting om Prag.

Her er den fremragende rejseguide video om Prag. Tjek det ud.

10.. Innsbruck, Østrig

For alle dem af jer, der elsker bjerge, er der ikke noget bedre sted i verden end Alperne. For bedste oplevelse, du vælge hovedstad sammenfatte staten Tyrol - Innsbruck.

Denne by har alt for en person, der elsker bjerge kunne ønske for - nogle af de bedste skiløjper og vintersports centre i verden, smukke alpine hytter at bo i, og vidunderligt varme mennesker.

Innsbruck smuk hele året rundt, du skal bare vælge din tid til at besøge efter hvad du bedst kan lide - sne og skiløb om vinteren eller vandreture og nyde naturen om sommeren.

Når det kommer til ting, du ikke må gå glip af, jeg har et ord for dig - Nordkette. Uanset om du kan lide at stå på ski eller ej, vil du helt sikkert finde Nordkette dejligt. For mere information besøg den officielle side på nordkette.com.

Så hvilken en vælger du? Hvor har du gå, eller hvor ville du gerne gå til din bryllupsrejse?

Aktuelle artikler