Top 10 tatovering design for kvinder

En tatovering er noget, der skal være godt gennemtænkt, og helt sikkert noget, der bør have en masse af mening, fordi det vil være med dig hele dit liv. Ikke desto mindre bør du tjekke listen af ​​10 store tatovering temaer populære med kvinder! Bliv klar til at blive inspireret!

Top 10 tatovering design for kvinder

1.. Rosenkrans

Denne form for tatovering kan se meget smukt på en kvinde, hvilket er grunden til de er temmelig populære. Nå, det og det religiøse aspekt af, hvad en rosenkrans repræsenterer. Normalt en rosenkrans tatovering er placeret rundt om anklen og fortsætter ned til foden. Med nogle killer pumper, vil dette smukke kunstværk få dig nogle glares.

2.. Fugle

Mange piger vælger at få et par af fugle fanget i luften eller flyvende ud af et bur eller sådan noget på grund af de ting, de er repræsenterer - frihed. Stedet for denne form for tatovering afhænger af den nøjagtige udformning, sammenhæng osv., men det kan stort set gå hvor som helst du ønsker.

3.. Feather

Denne ene er super populære i disse dage, og du kan se det på mange kvinder. Så hvis du ønsker at fejre din frihed, men ønsker ikke en hel fugl tatoveret på din krop, få en lille fjer! Hvis det gøres godt de kan se virkelig delikat og smuk, på dit håndled, skulderpuder, arm, eller dybest set overalt.

4.. Blomster

Hvad er mere feminin end en smuk farvestrålende blomst? Med blomster, du kan være hårfin og vælge noget lidt og sød, eller du kan gå stort og være kreativ med blomst typer, farver og arrangement. Blomster har også en masse af symbolsk betydning, kan hver repræsenterer en bestemt type personlighed og det er derfor, blomst tatoveringer kan også repræsentere nogen speciel i dit liv.

5.. Kirsebærblomster

Ja, jeg ved kirsebærblomster er blomster også, men den blotte popularitet denne særlige tatovering design kommandoer, vi giver dem en særskilt plet på vores liste. Dette er en af ​​de mest nødvendige tatovering temaer i enhver tatovering butik, muligvis på grund af deres skønhed og mening. I Japan kirsebærblomster betragtes som en symbol på livets flygtighed, fordi den blomstrer i en meget kort tid, og i Kina, de er et symbol på kvindelig skønhed og kærlighed.

6.. Bows

En anden meget feminin tatovering design. Normalt piger, der vælger at få buer vælger at gå med noget lidt tegneserie lignende og farverige, men der er mange forskellige designs og størrelser, du kan vælge fra.

7.. Wings

Vinger er også meget populær hos pigerne. Typisk placeret på hver skulder pad, de er også meningen at repræsentere frihed. Der findes mange forskellige typer af vinger, du kan vælge fra, hvis du beslutter noget som dette, er den rigtige tatovering for dig.

8.. Sommerfugle

Det er klart, sommerfugle er symboler på forandring og udvikling. Denne type design giver dig mulighed for at lege med farver. Også sommerfugl tatoveringer er typisk små, så det er perfekt til dig, hvis du er bange for nåle.

9.. Stjerner

Rihanna gjorde dem enormt gjorde hun ikke? Igen, en yderst populær tatovering design i de senere år. Men stjerner er en af ​​de ældste symboler og meget markant i mange religioner.

10.. Citater

De siger et billede siger mere end tusind ord, men ikke i dette tilfælde! Der er så mange store typer af skrifttyper, du kan anvende på din favorit ordsprog eller noget, du mener i.

Aktuelle artikler