Top 3 sjove aktiviteter at gøre med små børn

Børn kan undertiden være virkelig krævende. Din primære opgave i løbet af deres udvikling er at holde dem underholdt. Her er top 3 sjove aktiviteter at gøre med små børn, der garanterer at holde dit barns sind besat.

Top 3 sjove aktiviteter at gøre med små børn

1.. Leg med dit barn

Ja, det er ikke noget nyt, vi alle spiller med vores børn så meget som vi kan. De normalt elsker det, men nogle gange ser det ud som om der er noget nyt, kan du tænke på at holde dem underholdt. Nå, her er det trick - ikke giver børnene alle de legetøj, de har.

Forældre som regel gøre dette, de bare spredt alt legetøjet og lad børnene plukke dem, de ønsker at spille med. Problemet er, at børn let keder sig med deres legetøj. Det gode er, at de glemmer også nemt. Så hvis du skjuler nogle af deres legetøj, du kan have dem som en backup, når dine børn kede sig med det legetøj, de er allerede leger med.

Det er også en rigtig god idé at købe nyt legetøj nu og da, men hvis du ikke kan dække dette økonomisk, kan du være klog og foretage de gamle legetøj være de nye.

2.. Læs for dit barn

Læsning kunne nemt være den bedste ting at gøre med små børn, fordi det optager dem på så mange måder. De fokuserer på dig, og hvad du siger, mens den på samme tid, de er ved at lære noget nyt.

Du behøver ikke engang at læse børnebøger. Alt, hvad du ønsker at læse, vil fungere fint. Små børn temmelig meget ikke forstår, hvad du siger, og de reagerer på tonen i din stemme, ikke de ord der kommer fra din mund.

Så længe du kan handle og foregive, at du læser Grimm Brothers 'Fairytales kan du lige så godt læse med dit barn om alle de nye frisurer, der er "in" i foråret.

3.. Syng med dit barn

Vi ved alle, at vuggeviser er den bedste måde at berolige børnene ned og hjælpe dem med at falde i søvn. Hvad vi ikke ved er, at sang ikke behøver kun at være et redskab til at sætte dit barn i seng, og du behøver ikke at synge kun vuggeviser. Børn faktisk reagerer godt på mere levende type musik. Min vens søn absolut elsker den irske sang kaldet "Johnny jeg næppe vidste dig", og sangen er temmelig meget en march.

Hvis dit barn er mærkelig og ønsker opmærksomhed - synge noget lignende "Jeg er så begejstret" af The Pointer Sisters, eller "Jeg har brug for en Hero" af Bonnie Tyler, eller enhver anden sang, du kan tænke på. Og du behøver ikke bekymre dig, hvis du virkelig ikke kan synge, dine børn kun ønsker opmærksomhed alligevel og er ligeglad for meget, hvordan de får det. Så længe du kigger på dem, mens du synger, eller måske endda dans. hvorfor ikke, vil de føle sig som centrum for din verden. Det alene er nok for dem til at skifte fra at være sur til at være lykkelig.

Aktuelle artikler