Top 6 mest nyttige sprog at lære

Tænker du på at lære et nyt sprog? Hvis svaret er ja - først må jeg sige bravo! Jeg elsker sprog og stærkt understøtte læring en ny. Hvis du har andre tanker om, hvilket sprog du gerne vil lære - her er min top 6..

Top 6 mest nyttige sprog at lære

Før du engagere dig i at lære et nyt sprog, så husk at du ikke kan gøre noget i et par måneder. At lære et nyt sprog tager tid, men det er en smuk og meget givende proces.

1.. French

Det er den anden mest populære udenlandske sprog at lære på planeten - lige efter engelsk. Det er det sprog, romantik og kærlighed. Hvis du er en romantisk sjæl, fransk er det rigtige sprog for dig at lære.

Fransk tales af omkring 110 millioner modersmålstalende og omkring 190 millioner sekunder sprog højttalere. Det er det officielle sprog i Frankrig, og det er også tales i Canada, Schweiz, Belgien, Monaco etc. - 29 lande i alt.

Du bliver nødt til at vride tungen lidt under processen, men fransk er ikke en meget hård sprog. Den bedste måde at lære det ville selvfølgelig være at rejse til Frankrig. Det kunne give dig en perfekt undskyldning for at endelig gå og se Paris. Du kan også prøve at lave dine første franske skridt på Bonjour.

2.. German

De kalder det sprog argumentere mennesker, men jeg har altid haft en svaghed for tysk. Det lyder som om nogen råben på dig - men for mig er det smukt. Med anslået 100 millioner højttalere, er tysk det mest talte sprog i Den Europæiske Union.

Tysk bærer en masse flere ligheder med engelsk, end du måske tror. Begge sprog er medlemmer af den germanske sprogstamme, så når man vænner sig til et par underlige ting, vil du lære ganske hurtigt. Og nu er du sikkert spørge dig selv "hvorfor fanden skulle jeg lære tysk?" Tja, det er cool - så simpelt er det.

Lær tysk vil sandsynligvis tage dig lidt tid, primært på grund af udtalen og grammatik. Jeg vil gerne foreslå dig, til seriøst at gå ind i en klasse, hvis du gerne vil virkelig lære tysk. Tag det fra en person, der har haft 5 cd'er til at lære tysk derhjemme i 5 år og stadig ikke taler tysk.

3.. Spanish

Jeg mener virkelig, at enhver borger i Europa bør lære spansk. Det er den anden mest talte sprog i landet, næsten hele den sydlige Europa (med undtagelse af Brasilien) taler det, og vide det kunne kun være en fordel.

Spansk er ganske let sprog at lære, tror jeg. Jeg har faktisk aldrig lært det, men jeg forstår ganske lidt, og jeg kan have en simpel samtale. Du kan sikkert finde nogen af ​​de latinamerikanske oprindelse til at hjælpe dig med det. Desuden ser sydeuropæiske shows. Af hensyn til din fornuft, så prøv noget andet end en telenovela, men selv dem er nyttige, når det kommer til at lære sproget.

Det vil sandsynligvis tage dig mindre tid til at lære spansk, end det ville at lære fransk eller tysk. Den store fordel er, at du kan høre spansk omkring dig - det hjælper meget. Så hvis du leder efter for at lære et nyt sprog hurtigt - måske spansk er den bedste løsning.

4.. Chinese

Uanset om vi gerne vil indrømme det eller ej, kan kinesisk meget vel være sproget i fremtiden. Selv nu er det betragtes som en kæmpe fordel at tale kinesisk, og eksperter siger, at det kun vil være mere nødvendigt i fremtiden. Det er det sprog, der tales af de fleste mennesker i verden med anslået 1,2 milliarder modersmål.

Når det kommer til den tid, du har brug for, og vanskeligheden ved sproget, at situationen er som følger - du skal bruge en masse mere tid til at lære skrevet end talesprog. Mandarin kinesisk er den mest almindelige dialekt af kinesisk, og det er overraskende, ikke så svært som du måske tror. Det har intet emne / verbum aftale ingen flertalsformer, ingen bøjninger og ingen tider, for at nævne et par stykker.

På den anden side kunne lære at skrive kinesisk tage år. Der er tusindvis af symboler, du bliver nødt til at lære bare for at være i stand til at skrive de grundlæggende ting. Men det er værd af din tid, mindst tre grunde:

  1. Forretningsfolk, der taler Mandarin har større chancer for at finde klientel i den store kinesiske marked.
  2. Kina er et land med store historie og kultur og læring Mandarin vil hjælpe dig med at forstå mere af det.
  3. Kina og Taiwan tilbyde fantastiske rejser muligheder, og at kende sproget i det land, du rejser til, er aldrig en ulempe.

Du kan prøve at lære mandarin kinesisk gennem kursus tilbydes på Rosetta stone. Men jeg mener personligt, at den bedste måde at lære et sprog er at tilbringe noget tid i det land, der taler det. Så pak dine tasker og tilbringe et par måneder i Kina.

5.. Arabic

Har du bemærket, at i de sidste par år folk, der taler arabisk er højt værdsat og efterspurgt? Den indlysende grund er den største vækst i de arabisk talende lande - 26 af dem - og deres position på det globale marked.

Arabisk tales af mere end 422 mio mennesker, hovedsageligt i Afrika og Mellemøsten. De, der har lært det hævder, at det er et ekstremt hårdt sprog at lære. Studerende normalt tilbringer hele deres første studieår kun at lære at skrive arabisk og udtalen er ikke et stykke kage enten.

Dog kan være i stand til at tale arabisk bringe dig en masse gode forretningsmuligheder. Der er en høj efterspørgsel og lavt udbud af folk, der taler arabisk i den vestlige verden. Det er også det sprog, der bærer en masse historie og kultur. Koranen er skrevet på arabisk, hvilket betyder, at muslimer over hele verden til at forstå det. Uanset hvor du er, er der en mulighed, du finder nogen, der taler arabisk.

6.. Tegnsprog

Læring tegnsprog har været på min "to do" liste for nogen tid. Forhåbentlig i den nærmeste fremtid, vil jeg udføre denne opgave. Du bør gøre det også.

Tegnsprog er det tætteste ting, til det universelle sprog i verden, der er. Der er små varianter af det i alle lande, men de generelle regler er de samme. Du skal sandsynligvis mindre end én dag at lære at underskrive bogstaverne i alfabetet, men ikke narre dig selv, at det er nok. Der er tusindvis af tegn, du har brug for at lære. Jeg vil gerne foreslå dig at starte med de første 100 tegn, der vises på hjemmesiden Life print.

Læring tegnsprog er simpelthen en meget human og en meget tilfredsstillende handling. Der er så mange mennesker derude, der ikke er i stand til at høre og forstå, hvad resten af ​​os siger. Må ikke vente med at møde en af ​​dem til at begynde at lære. Forkæl dig selv med at gøre en utrolig dejlig ting, og begynde at lære tegnsprog ASAP.

At lære et nyt sprog er altid en god idé og en meget berigende oplevelse. Den tid, du bliver nødt til at lære det, i høj grad afhænger af dine evner og den måde du beslutter dig for at lære. Vælg en af ​​disse seks, eller ethvert andet sprog, du ønsker at lære, og tilmelde sig et kursus i dag. Du lever et nyt liv for hver ny sprog du taler. Giv dig selv en chance for at leve mere end blot ét liv.

Aktuelle artikler