Trin-for-trin guide til at fjerne din kærlighed håndtag

Er den eneste kærlighed, du får sidst kommer fra buttet kærlighed håndtag på siderne af din talje? Vil du føle slank, tonet og fantastisk? Easy - bare følg vores trin-for-trin vejledning og være godt på vej til en kærlighed håndtag fri zone!

Trin-for-trin guide til at fjerne din kærlighed håndtag

De fleste af os har oplevet den ubehagelige, pinligt og uønsket følelse af at have et lag af fedt bule over toppen af ​​vores jeans. Og vi ved alle, at på trods af den nuttede navn, kærlighed håndtag er alt andet end begær initiativtagere og kærlighed inducere.

Hvilket er grunden til vi har udtænkt en nem guide til at hjælpe dig med at slå din kærlighed håndtag hurtigt. Stick med os, når vi gå dig gennem nogle nemme, enkle og (relativt) smerte-fri måder KO'ing din kærlighed håndtag.

Trin 1. Kend din fjende

Som enhver taktisk helten ved, den måde at snyde din fjende er at lære dem at kende intimt. Så før du begynder entusiastisk angribe din kærlighed håndtag, skal du vide, hvad de er, og hvordan de udvikler sig.

Kærlighed håndtag er den anvendte mærkning for det fedt, der ophobes omkring din talje. Andre mindre søde navne for denne fede området omfatter 'reservehjul' og 'muffin toppe ". Det er vigtigt at erkende, at det fedt sandsynligvis ikke bare sidde på siderne af taljen enten, det er meget at fedtet breder sig omkring maven. Så du ikke rigtig angriber kærlighed håndtag, du angriber den samlede chub.

Fedtet på dette område ophobes, når mængden af ​​mad og kalorier du indtager stigninger og din aktivitet niveauer ikke stige så godt til at matche eller i virkeligheden falde betydeligt. Dette kan være på grund af en skade eller tilstand, en travl livsstil eller bare ren dovenskab.

Den dårlige nyhed er, at du ikke kan få øje på at reducere dette område for at fjerne din kærlighed håndtag. Den gode nyhed er, at du kan foretage justeringer i din livsstil for at udvikle en varm, tonet krop hele!

Trin 2. Reducer dit stress

Det er veldokumenteret, at en over overflod af stress fører til produktion af stresshormonet, cortisol. Cortisol er produceret, når du er fysisk, mentalt eller følelsesmæssigt stresset. Så hvis du febrilsk forsøger at nå en deadline, er midt i en kamp med din partner eller presser på for at køre den sidste kilometer af din daglige løbetur, men chancerne er høje, at din krop producerer cortisol.

Mens dette i sig selv ikke er en dårlig ting (vi har brug for stress respons i vores liv), har en over overflod af dette hormon været forbundet med en stigning af kropsfedt opbevaring.

For at bekæmpe denne effekt, (og hvis du ønsker at tabe din kærlighed håndtag), du bliver nødt til at sænke dit daglige stress. Må ikke sniffer bare endnu, fordi det er faktisk nemmere end du tror.

Mens der er en masse stressende situationer, der ligger uden for vores kontrol, har vi kontrol over, hvordan vi skal reagere på situationerne. Hvis du føler dig selv begyndt at føle sig stresset, tage en time-out, gå en tur og klare dit hoved. Nogle dybe mave vejrtrækning vil regulere din stress hormoner og hjælpe dig til at føle roligere så godt. Læs vores 7 trin til at følge, når du føler dig overvældet indlæg.

Daglig meditation har vist sig at berolige freak out reaktion amygdala (det område af hjernen er ansvarlig for vores følelser), så hvorfor ikke gøre det til en vane at bruge 10 minutter hver dag mediterer? Og husk, du er i kontrol over dine svar.

Trin 3. Prioriter din sundhed og fitness

Dernæst skal du lave en ærlig, ægte og entusiastisk engagement i din fortsatte sundhed og fitness. Hvis du vil have en krop som en Victorias Secret model, er du nødt til at arbejde for det. Det betyder, at vælge en sund frokost i løbet af lasagne. Sige nej til godbidder. Og gør din sundhed og fitness en prioritet i dit liv.

Som med de fleste positive ændringer, skal du for at styrke dit sind, før du kan arbejde på dit mål. Sikring af, at du er fokuseret, engageret og dedikeret til dit mål vil hjælpe dig med at holde på sporet i løbet af de hårde tider, og når din dag er snøret med fristelser.

Og mens du kan klage over, at du ikke har nogen viljestyrke, det er faktisk ikke viljestyrke du har brug for. Det er en daglig vane. Habit vinder over viljestyrke hver gang. Hvis du har lavet en vane at række ud efter en cookie, når du føler dig nede, vil du lede dig ned sporet af en usund, ulykkelig livsstil. Men hvis du ændrer dine vaner, kan du ændre dit liv. Hvad vælger du?

Trin 4. Ryd op din ernæring

For at tabe sig (hvilket er, hvad du bliver nødt til at gøre for at fjerne din kærlighed håndtag), en simpel ting skal ske: du nødt til at forbruge færre kalorier, end du bruger. Simpelt, ikke? De fleste ernæringseksperter anbefaler et absolut minimum på 1.200 kalorier for kvinder.

En nem måde at forbruge færre kalorier er at skrabe eventuelle raffinerede, sukkerholdige og forarbejdede fødevarer, der er i din kost. Hold dig til rå og nærende mad. Relatere din kost tilbage til hulemænd: hvis de ikke spiser det, så bør du nok heller ikke.

Det betyder ingen cupcakes, croissanter og McDonalds. Prøv magert kød, masser af fisk, masser af grøntsager og mindst to tjener af frugt om dagen. Giv dig selv to uger til at tilpasse sig til kosten (det er hvor lang tid det tager for dine smagsløg til at forny), og du vil blive overrasket over, hvor meget du faktisk nyde din nye kost!

Trin 5. Cardio er dronning

At hjælpe balance kalorieindhold vs udgifter skalaer i din favør, bør du sigte efter omkring 30 minutter af hjerte-kar-motion fire gange om ugen. Dit hjerte kan være alt fra at jagte din hund rundt i parken, skipping, rulleskøjteløb, hula hooping, cykling, jogging, løb, svømning eller noget andet, som du nyder.

Den store ting om cardio øvelse er, at det øger dit stofskifte, hvilket igen fremmer fedttab. Mere fedttab lig aftagende kærlighed håndtag - hurra!

Trin 6.. Afslut modstå modstand uddannelse

Mens det er sandt, at du ikke kan få øje reducere, der er visse aktiviteter, du kan gøre for at fremme muskel udvikling. Ved at udvikle dine muskler, vil du blive vist slankere og slankere. Resistance uddannelse er en nem måde for dig at høste disse fordele og masser af andre awesome sundhedsmæssige fordele også.

Nogle hurtige øvelser kan du prøve på skiftende dage til dit hjerte (forlader én dag for resten) er følgende:

  • Lunges
  • Squats
  • Crunches
  • Ballet lagene
  • Push-ups
  • Plank
  • Sideplankerne

Du kan også gøre det afprøvet metode til at pumpe jern. Bare hente et par håndvægte fra din lokale sports butik og praktisere længere gentagelser på lettere vægte. Bump dine vægte, når du har lyst til en udfordring, men kun til et niveau, du føler dig komfortabel med. Hvis du squat og gøre lunges med vægte, vil du også øge effektiviteten af ​​dit arbejde ud.

Og i modsætning til populær tro, vil løfte vægte ikke give dig den fysik af en bodybuilder. Nå, okay, måske det, hvis du løfter vægte i fire timer om dagen, syv dage om ugen. Men de fleste af os har dag arbejdspladser, så der aldrig kommer til at ske. Hvilket betyder, medmindre du virkelig, virkelig forsøger at ligne en bodybuilder, løfte nogle tre-pund vægte vil ikke gøre din muskler bule som She-Hulk.

Trin 7.. Hold nipper

Få dette, at Det Europæiske Råd om motion mener, at når du er dehydreret du bevarer op til ti pounds af væske. Eeeep! Du ved, når dine veninder siger altid: "Åh, jeg er bare beholde vand lige nu." når de ikke kan passe ind i en sød kjole?... godt, de rent faktisk kunne være rigtigt. Når du er dehydreret, er din krop sendt i panik tilstand, og det bevarer vand for at sikre dine vigtige organer ophold hydreret - men det er på bekostning af din vægt. Og at sød kjole.

For at forhindre dehydrering, bør du drikke otte til ti glas vand dagligt. Nogle tips til at øge din vandforbrug er at have et glas vand ved din seng og på dit skrivebord, for at drikke et glas før og efter hvert måltid og altid bære rundt på en flaske vand med dig, når du rejser.

Hvis du har lyst vand er lidt kedeligt, blot tilføje et stænk af citron eller lime. Lemon alkalizes kroppen og giver dig frisk, glødende hud samt øger dit stofskifte, så det er en alt omkring win-win.

Trin 8.. Regulere din insulin niveauer

Der er en enorm sammenhæng mellem det fedt, der vises på din mave og dine tilsvarende insulin niveauer. Hvis du har nogle Pudge omkring maven regionen, vil du sandsynligvis være mindst moderat insulin resistente. Alt det betyder, at dine celler ikke er så påvirket af insulin (som er det hormon, der produceres af bugspytkirtlen til at fjerne sukker fra blodbanen), som de kunne være. Dette vil til gengæld betyder, at du sandsynligvis har for højt blodsukker.

Insulinresistens er ikke blot forbundet med ekstra fedt omkring maven, det er også en risikofaktor for diabetes. Og hvis du ønsker at fjerne din kærlighed håndtag og føler sig sundere, så dit insulinniveau er noget, du vil få brug for at administrere.

Den bedste måde at begynde at afbalancere dit insulin og blodsukkerniveauer er at spise lav GI fødevarer. Det er de fødevarer, der giver dig en længerevarende energi boost, snarere end hurtigt briste af energi, der normalt kommer fra junk food. Du kan også spise mere regelmæssigt og vælger at spise mere fiber og fedt. En anden stor tip er at drikke noget vand flavored med citron hver dag, da det siges at holde dit blodsukker endnu.

Trin 9.. Fake det 'til du gør det

Sidst men ikke mindst, er der ingen grund til hvorfor du skal have til at beskæftige sig med din klumpet elskovshåndtag, mens du stadig på vej til vægttab. At føle sig godt nu, hvorfor så ikke investere i nogle kvalitet Shapewear? Det putter hvor du har brug tucking, og løfter, hvor du har brug for at løfte. Elskovshåndtag sygne hen og mave bump er forvist. Bedst af alt, er der forskellige typer af Shapewear bygget specielt til forskellige tøj!

Sure, kan nogle af Shapewear ligne lidt ligesom din mormors trusser - men de gør din røv ligne en teenagere. Hvad ville du foretrække?

Og husk altid, at selv hvis du hader din kærlighed håndtag, din krops skæbne er i dine hænder - du kan gøre en forandring. Så hvad venter du på?

Aktuelle artikler