Utraditionelle brudekjoler

De brudekjoler du ser her, er for de kommende brude, der vover at være anderledes. Hvis du planlægger en utraditionel bryllup, du helt sikkert brug for en utraditionel brudekjole til at fuldende billedet. Tjek nogle af vores ideer og finde en kjole til at matche din enestående personlighed.

Utraditionelle brudekjoler

1.. Hakkede brudekjoler

Hakkede brudekjoler (via www.coralsbridal.com)

Mange brude-til-være forestille sig iført en lang kjole, mens du går ned ad kirkegulvet, men måske noget lidt anderledes, vil være lige ret for dig. Hvis du nyde iført korte kjoler, og du har smukke ben, og vise dem frem, vil accent din generelle udseende, hakkede kjoler er det rigtige for dig. Du kan ligne en prinsesse, selv i en kort kjole. Denne tendens er i virkeligheden, bliver mere og mere populære.

2.. Røde brudekjoler

Røde brudekjoler (via www.1st-weddingdresses.com)

Tro det eller ej, men iført en rød brudekjole er ikke en ny tendens. Rød brudekjoler har en lang historie og tradition. I østlige kulturer røde brudekjoler symboliserer held og lykke og auspiciousness. Den traditionelle brude påklædning i lande som Indien, Vietnam og Kina formodes at være i rødt. Hvis du tror på den magiske magt denne farve, eller du blot kan lide det, anbefaler vi, at du vælger en forbløffende røde Brudekjolen.

3.. Farverige brudekjoler

Farverige brudekjoler (via www.weddinginspirasi.com)

Brudekjoler behøver ikke nødvendigvis at være hvid. Ikke engang i de vestlige kulturer. I virkeligheden, i meget lang tid, brude fra velhavende familier havde dyre tekstiler i alle farver tænkelige. Først i begyndelsen af ​​det XV århundrede havde vi den første dokumenterede bryllup med bruden iført hvid. Farve og stil af brylluppet påklædning høj grad afhænger af religion og kultur, men det faktum, at vi lever i en globaliseret verden, resulterede i forskellige kulturer støde imod noget, som skabte flere muligheder for utraditionelle brude. Så hvorfor kan du ikke bære en flot brudekjole i din foretrukne farve?

4.. Gotik og girly

Gotik og Girly (via www.weddinginspirasi.com)

Nogle sorte detaljer kan virkelig accent en typisk hvide brudekjole. Vælge en kjole med ekstravagante sorte og grå detaljer vil ikke gøre dig til at ligne prinsessen af ​​mørket på din bryllupsdag. Tværtimod vil det give dig chancen for at udtrykke din avant-garde personlighed i en konventionel ceremoni og stadig ligne en brud.

5.. Du må ikke spise bruden - spiselige brudekjoler

Du må ikke spise Bride - Spiseligt brudekjoler

Er det for ekstreme selv for dig? Iført en kjole lavet af kage og slik er måske ikke helt plausibelt efter omstændighederne, men tilføje nogle spiselige detaljer til en almindelig brudekjole kunne være interessant.

Aktuelle artikler