5 bedste MAC pensler til at prøve

Måske en af ​​de vigtigste endnu mest underspillede makeup tilbehør er makeup pensler. Har stadig ikke fundet den perfekte dem? Læs op på vores liste over 5 fantastiske MAC pensler, du skal prøve.

5 bedste MAC pensler til at prøve

Fra anvender din foundation fejlfrit og skulptur den perfekte kontur til at mestre et godt blandet røget øjet og fremhæve dit ansigt, ville ingen makeup look være komplet uden et solidt sæt af makeup pensler.

Mens der er mange børste mærker på markedet, vi vender os til MAC for disse makeup tilbehør must-haves, da de er af høj kvalitet, langtidsholdbare, og gøre makeup ansøgningsprocessen enkel.

Læs op på vores 5 favorit og mest anbefalede MAC pensler vi tror, ​​du skal prøve.

1.. Den 219: blyant børste

Pencil børste (via rsvpmagazine.ie)

Hvis du ønsker at få en præcis, fejlfri snit krølle eller tvære ud af din eyeliner, den 219 Pencil Brush passer regningen. Det har bløde, glatte fibre, der glider ubesværet hen over både nedre og øvre lash linje, der giver dine øjne et smudgy endnu perfekt blandet look. De børster er samlet i en blyantsformet tip, deraf navnet, så det er ideelt til at blande din øjenskygge i din eyeliner for en røget effekt.

[Læs: Smoky eye tutorial for blå øjne ]

Hvis du elsker tykke eyeliner men hader den barske, skarpe linje det gør, kan du bruge denne børste til at ryge det ud og gøre det ser mere naturligt. Og hvis du er en makeup newbie og har problemer med at få farve i det nøjagtige sted for din ydre V, bruge denne børste til at forme og præcist definere, hvor linjerne i V skal være.

Hent det her for 20€

2.. Den 239: eye shading brush

Eye Shading Brush (via prinsessaboutique.wordpress.com)

Denne bløde, tætpakket øje shader pensel anvendes til komprimering farve på hele låget. Dens runde kanter og glatte fibre gør det muligt at intensivere enhver øjenskygge look ved at opbygge øjenlåget farve. Det er den perfekte form, også: store nok til at pakke farve over hele låget men lille nok til ikke at forårsage en rod over øjet. Det opfanger en god mængde af farve og vil ikke irritere eller føle sig alt for tungt på øjet.

Hent det her for 20€

3.. De 217 blending brush

Blending Brush (via beautezine.com)

Hvis du perfektionere en røget øjet involverer ender med vaskebjørn øjne, chancerne er du ikke blande skyggerne nok (eller slet ikke). En god blanding børste vil ikke kun sikre, at dine skygger ikke har skarpe kanter, men det vil gøre skyggerne synes mere naturligt, giver det mere af en gradient effekt i stedet for unaturlige barske linjer.

[Læs: Nemme tips og tricks til den perfekte kat øjenmakeup ]

MAC 217 Blending Brush er en must-have, hvis vuggende farverige eller mørke øjenskygger er dine ting. Det har fine, tætpakkede fibre og hårene er stive nok til at afhente den helt rigtige mængde af farve. Dens perfekt formede kuppel er praktisk, når pakning farve på den ydre V øjet, og dens spids passer perfekt i folden.

Har du ikke en rolig hånd? Må ikke bekymre dig. De 217 giver mulighed for en præcis ansøgning og er så idiotsikker at det gør blending og skygger til en leg. Den kan også bruges til cremede produkter som din favorit glitter maling gryde eller en farvet creme øjenskygge.

Hent det her for 20€

4.. De 187 duo fiber face brush

Duo Fibre Face Brush (via facesbyfarah.com)

Hvis du sidder fast gad vide hvordan man får en J. Lo glød til din hud, så 187 Duo Fibre Face Brush er pensel, der kan hjælpe. Det har en stor fuld cirkulært hoved, der gælder fonde, tonede fugtighedscreme, og fløde-produkter fejlfrit.

[Læs: Kim Kardashian røget øjne video tutorial]

Lavet af et blødt blanding af ged og syntetiske fibre, kan du bruge penslen til at buff og let blande produktet ind under huden. Det tilbyder en airbrush effekt alligevel ser naturligt, og det gør din foundation ligne et andet lag af huden.

Kærlighed sheerer dækning? Dette must-have lag på så meget produkt, som du ønsker det.

Hent det her for 35€

5.. Den 129 pulver / blush pensel

Den 129 Strøm / Blush Brush (via martinisandmascaradotcom.wordpress.com)

Lige som navnet beskriver, de 129 Powder / Blush Brush er en alsidig makeup tilbehør, der tjener mere end ét formål. Det kan bruges til at anvende dit ansigt eller afsluttende pulver, og det kan også bruges til at tilføje nogle farvede Blush af dine kinder. Fibrene er bløde og danne en fuld, rund form, perfekt til at anvende pulver i alle kroge og hjørner, og også for at opnå en godt blandet blush look.

Hent det her for 30€

Husk, ligesom at skifte ud af din tandbørste hver par måneder, er det vigtigt at holde din makeup pensler rene efter hver brug. Dirty pensler, især beskidte ansigt børster, har produkt og bakterier bygget op på dem, hvilket kan forårsage acne og irriterende udbrud.

[Læs: Makeup must haves, kan du ikke være uden ]

Læs videre for at se, hvordan du kan holde dine børster (og dit ansigt) rene og godt vasket.

Hvordan til at rense dine makeup pensler

1.. Kør bare spidsen af ​​børsten under lunkent vand for at få det vådt. Vær sikker på ikke at få vand forbi rørringen (metal del), da dette kan løsne den lim, der holder børsten sammen.

2.. Hvis du vasker pensler, der har creme, gel eyeliner eller foundation på dem, dyppe spidsen i nogle olivenolie. Dette vil løsne cremen produkt, der er på børsten og gøre det lettere for dig at rengøre. Hvis du vasker en pensel, der netop har øjenskygge på den, springe dette trin og gå videre til nummer 3.

3.. Hæld lidt mild baby shampoo på et stykke køkkenrulle og dyp spidsen af ​​din pensel i den. Swirl penslen rundt blidt og farven vil begynde at komme væk fra børsten. Hold gøre dette indtil størstedelen af ​​farven er kommet ud.

4.. Skyl spidsen af ​​børsten under lunkent vand, og tryk det let at få nogen overskydende produkt ud. Hold rengøring børste med baby shampoo, indtil noget, men klart vand kommer ud, når man presser den under vandhanen.

5.. Placer børsten nedad for at tørre. Hvis du lader det tørre opad, vil vandet suge ned forbi sølv metal del af pensel og den lim, der holder børsten sammen, vil løsne sig. Følelse fancy? Køb en pensel roll og gemme dine pensler i det tørre.

Aktuelle artikler