6 bedste sommer læbe farver

Hvilken bedre måde at omfavne sommerferie end sprøjt på nogle farve! Prøv nogle sjove og farverige læbestifter i disse varme nye nuancer til det nye udseende. Der er ingen tid som sommeren tid til at begynde at eksperimentere med forskellige udseender, så får ud af din comfort zone og intensivere dine læber! Her er nogle læbestifter jeg personligt elsker.

6 bedste sommer læbe farver

1.. Bright pink

Bring den girly pige i dig og afprøve disse lyserøde nuancer. For en sjov og flirtende look, kompliment disse læbe farver med nogle lyserøde nuancer af blush, og du vil være på udkig frisk og rosenrødt, perfekt til en sød sommerdag look. Jeg anbefaler gå til disse forfriskende læbestifter:

 • MAC Lipstick I Milan mode (www.maccosmetics.com)
 • Maybelline Color Sensational Lipcolor i Disco Pink (www.maybelline.com)

2.. Romantiske reds

Hæv varmen denne sommer med nogle varme røde læber. Tag dit look et skridt videre med et array af røde læbestifter. Det være sig for en lummer dag eller nat look, vil en rød læbestift få dig bemærket. Den alsidighed af en rød læbestift vil aldrig kede dig. Hvis du leder efter et klassisk look, rød læbestift er dit bedste valg!

 • Bobbi Brown Rich Lip Color SPF12 i Old Hollywood (www.bobbibrowncosmetics.com)
 • Maybelline Color Sensational Lipcolor i Red Revival (www.maybelline.com)

3.. Cool koral

Prøv noget nyt ved at gå til koraller farver. Disse kan spænde fra flere orange toner til mere lyserøde toner, og spille med nogen af ​​dem, vil gå godt denne sommer. Med strandsand og sommer tans omkring en koral læbestift vil matche næsten ethvert outfit! Bestemt værd en go, her er et par farver at tage en tur:

 • Revlon Just Bitten Kissable Balm Farv i Romantisk (www.revlon.com)
 • Rimmel Moisture Renew Lipstick SPF18 i Coral Shimmer (www.rimmellondon.com)

4.. Tangerine

For de leder efter noget andet, er den trend farve denne sommer mandarin. Disse lyse orange til Peachy nuancer vil give dig det løft, du har brug for at skille sig ud uden at holde sig til de samme gamle farver. Give denne farve en go og du plejer brug for meget andet, farven står for sig selv!

 • MAC Lipstick i Lady Danger (www.maccosmetics.com)
 • Yves Saint Laurent Rouge Pur Conture i Le Orange (www.ysl.com)

5.. Smukke brune

Sommetider går mere neutralt er bedst, men sagt, at der ikke er behov for at holde sig til at ligne almindelig Jane. Bring dine læber med varme brune nuancer. De vil komplimentere dit ansigt forbavsende og give dig en glød. Prøv nogle mørkere toner af brunt for en mere dramatisk look. Disse er mine favoritter:

 • Clinique Long Sidste Lipstick i rødmende Nude (www.clinique.com)
 • MAC Pro Longwear Lipcreme i Soulfully Rich (www.maccosmetics.com)

6.. Lidenskabeligt lilla

Ikke din typiske farve, jeg kender, men ikke være bange for at prøve nye ting. Disse lilla nuancer kan gå særdeles godt denne sommer. Gør det til en dyb tone for en aften look eller en lys violet tone for at søde pige-next-door udseende. Det vil gøre dit ansigt udstråle på en helt ny måde. Giv disse læbestifter en go:

 • Revlon Super Lustrous Lipstick i bær Haute (www.revlon.com)
 • Covergirl Lip perfektion Lipstick i Divine (www.covergirl.ca)

Bare husk, at vælge en farve, du kan lide er vigtig, men det er altid godt at have nogle sjove og prøve nye farver. Og glem ikke at holde dine læber fugtet og godt afstødes, vil det efterlade nogen læbestift ser godt længere! Pout disse læber piger og nyd din sommer!

Hvorfor ikke give os nogle af dine yndlings læbestifter til at prøve!

Aktuelle artikler