At være smuk er førstefødselsretten af enhver kvinde: Elizabeth Arden makeup

Selv før Elsa Schiaparelli og Coco Chanel ændret damemode evigt, én dame held ændret verden af ​​skønhed og make up produkter, skaber ikonisk mærke Elizabeth Arden.

At være smuk er førstefødselsretten af ​​enhver kvinde: Elizabeth Arden makeup

Miss Arden mantra var "At være smuk er førstefødselsretten for enhver kvinde." Hun havde ikke lyst til at bare maskere ansigter, men fremmet et koncept af alt Skønhed, herunder hudpleje, ernæring og fitness.

Nogle af de mest berømte kvinder i historien bruge sine produkter

Virksomheden blev grundlagt i 1910 og af 1930'erne hendes produkter blev brugt af Queen Mary, Queen Elizabeth II, Marilyn Monroe, Jacqueline Kennedy, Marlene Dietrich, Joan Crawford og mange andre berømte kvinder.

Før sit store gennembrud gik Arden til Frankrig for at lære makeover koncept, der gjorde hende berømt. I dag vil vi fokusere på makeup produkter, der kommer fra Elizabeth Arden Company og lære mere om dem.

Elizabeth Arden var en pioner, der introducerede kvinder til nye produkter og gjort det acceptabelt for moderne kvinder at bære makeup, når de ønskede.

Hun åbnede den berømte Red Door Salon i 1910, at skabe en ny kapitel for kvinder over hele verden, og formulerede det første rødme og tonede pulvere i 1912.

Men 100 år senere, kan nogle finde Arden produkter temmelig skuffende, hovedsagelig fordi SPF faktor er ikke inkluderet i fundamenter og pulvere. Andre nægter at bruge produkter fra andre virksomheder, så vi kommer til at påpege hvilke makeup produkter er højest ratede og hvorfor.

Mere om Elizabeth Arden makeup

For at skrive denne artikel, jeg var nødt til at gå gennem mange hjemmesider, så spørg venner, og forsøge at være så objektiv som muligt.

Min mor simpelthen forguder Arden produkter, især Flawless Finish Sponge-On Cream Makeup. Det er et fantastisk produkt til kvinder med tør hud, er det langtidsholdbare, og du kan finde en lang række i farver, så makeup kan matche perfekt med din hud tone.

En anden stor dække op er Pure Finish Mineral Powder Foundation med SPF 20. Det betyder ikke tilstoppe porerne og giver en stor naturlig finish. For en silkeblød hud, bemærkede jeg, at kvinder virkelig gerne Gribe Makeup SPF 15, fordi det er oliefri og lys på din hud, så det er fantastisk til hverdagsbrug.

Når det kommer til mascara, Arden tilbyder forskellige produkter, men Ceramide Lash Udvidelse Treatment Mascara og Double Density Maximum Volume Mascara er blandt de vurderet højest.

Begge disse mascaraer gør vipperne leder volumized mens ikke at beskadige dem, selv mens du fjerner den. Disse produkter koste omkring 20 $, og det synes de er hver en øre værd.

Lignende ting blev sagt om Elizabeth Ardens øjenskygger. De bliver på hele dagen på, uden at falme væk for hurtigt, så hvis du er på udkig efter en perfekt øjenskygge, kan du prøve nogle af disse.

Elizabeth Arden læbestifter og lipgloss er også blandt kundernes favoritter. De er også langtidsholdbare, selv om nogle kvinder finder de læbestifter til at føle sig alt for tør.

Men ingen havde nogen klager over kvaliteten, og de fleste af dem fandt Ceramide Plump Perfect Lipstick at være en af ​​de bedste, hvis ikke den bedste læbestift, de nogensinde havde. Denne læbestift indeholder en lille mængde af palmitoyl pentapeptid, men det også rige på ceramider og antioxidanter.

Læbestift er ikke fedtet, det varer længere end lignende dem og farven ikke falmer alt for let. Prisen er lidt over 205€, som er helt acceptabelt i forhold til andre lignende læbestifter.

Mens det ikke er let at beskrive eller endda anbefale en makeup produkt til alle, simpelthen fordi vi har forskellige hudfarver, hudtyper eller personlige præferencer, de bedste ting at gøre, er at prøve det.

Du kan finde Elizabeth Arden gøre op overalt, og rådføre sig med uddannede fagfolk, hvis de kunne anbefale dig, hvilke produkter er de bedste for dig. Mens du er i butikken, kan du ønsker at tjekke ud 8 Hour Cream eller nogle af de parfumer. Efter alt, hvis en virksomhed formået at holde denne lange hvorfor ikke give det en chance?

Aktuelle artikler