Egyptian makeup tips

De gamle egyptere elskede makeup. Jeg mener - virkelig elskede makeup. De troede det har alle mulige fordele, fra cosmetical til medicinske og endda religiøse. I det gamle Ægypten makeup blev også brugt til at vise status og alle velhavende person betalt store gamle bukke for det. Ikke at nævne de prydede statuer af deres guder med, vente på det, makeup. Århundreder efter de egyptiske faraoer, Google viser dig hvordan man kan være en dronning - Egyptian stil.

Egyptian makeup tips

Ok, før du begynder, vil vi nødt til at gå tilbage til basics. Den egyptiske mente, at facial hår var et tegn på sjusk og dovenskab, så sørg for du er hår-fri, før de går til næste trin.

At ud af den måde, er det tid til:

Foundation

Hvis du ønsker at ligne en egyptisk dronning for et kostumebal eller Halloween, anvende fundament til hele dit ansigt, herunder øjenlåg til en mere mærkbar look. Hvis du ender med at ligne en vokset tal du stadig godt - det er et kostume!

Mens overdrevet alt er perfekt til de lejligheder, der tager en pakke belastning på makeup og sætte det hele over dit ansigt er ikke vejen at gå for en dagligdags slags look. Hvis du vil have den stil, men ikke den "maske" opt for at gøre din normale foundation rutine, er det de næste par trin, der vil gøre det hele ser bare sive Egypten!

Hudfarve

Stræb efter bronze. Det er umuligt at forestille sig en egyptisk kvinde, uden denne vidunderlige, bronze hudfarve. Dæk dit ansigt, hals og ører med nogle intensive bronzer. Prøv at dække det lige, da det er beregnet til at ligne din naturlige hudfarve, ikke bare din makeup. Hvis du er usikker på alt, hvilket mærke eller type bronzer vil give de bedste resultater tjekke de top 5 bronzers ifølge en af ​​de mest populære YouTube makeup guruer!

Okay nu, at du har fået det valgte mærke, opmærksom på, at det vigtigste, når du bruger makeup et par nuancer mørkere end din hud tone er at dække din nakke, kavalergang og skuldre også (hvis de viser, der er). Den sidste ting du ønsker, er at få den akavede make up line viser et eller andet sted langs din kæbe linje. Det er nummer et makeup nej-nej!

Eyeliner

Ok, det er den mest berømte trin af alt - at skabe den genkendelige egyptiske eyeliner look. For at du har brug for, naturligvis - sort eyeliner, selvom du kan bruge anden farve eyeliner også. Anvend det gavmildt til begge dine øjenlåg, der forbinder enderne til at efterligne formen på en mandel. For en fuld egyptisk udseende, kan du ønsker at sværte indersiden af ​​dine øjenlåg så godt, især den nederste. Den bedste måde at gøre dette på er ved hjælp af en sort eyeliner blyant.

Øjenbryn

Sørg for at dine øjenbryn er plukket, da denne type makeup handler om buen. For at opnå den største arch er muligt, skal du mørkere dine øjenbryn, og dybest set, tegne for at opnå den størst mulige øjenbryn height.Be klar over, at selv om egyptiske makeup på de øvrige dele af dit ansigt skal være tung, makeup på din øjenbryn bør forblive tynd og præcis.

Shadow

Som du har meddelelser, den virkelige fokus for egyptiske makeup er øjnene. For virkelig at gøre dine øjne centrum for opmærksomhed, du får brug for den rigtige form for øjenskygge. Glem de bløde farver. Egyptian makeup blev gjort for at frastøde og skiller sig ud i solen. Desuden kan enhver type af abrikos, eller grå makeup ser alt for svag i modsætning til dine andre tunge makeup. Farver som lilla, midnatsblå og smaragdgrønne er det bedste valg. Være fri til at bruge nogle glitter, det vil ligne den gnist af mineraler den gamle makeup stammer fra. Brug ikke mørke grå eller brune, da de kan ligne til meget, mod din bronze tone.

For den sidste berøring anvende nogle gennemskinnelige lip gloss til at fuldføre din egyptiske makeup.

Århundreder er gået siden falder af mægtige egyptiske civilisation, men makeup giver dig en interessant måde at bringe det tilbage til livet. Oprettelse af en sjov, anderledes look med disse tips skal være nemt, men for at sikre, at du klar på, hvordan du mestrer de egyptiske makeup færdigheder - vi vil efterlade dig med en awesome video tutorial, der har fået det hele dækket!

Aktuelle artikler