Kim Kardashian røgfyldte øjne video tutorial

Få den lumre, smoky eye udseendet af en tv-stjerne med denne let make-up tutorial!

Kim Kardashian røgfyldte øjne video tutorial

Den røget øjet er en sexet look til aften, og der ville bære det bedre end Kim K, der bliver betalt for at se godt ud på begivenhederne? Følg disse nemme tutorials til at få hendes udseende.
Her viser vi dig en tutorial udført af hendes make-up artist på Kim selv, er så de bedste resultater garanteret! Eksperimentere lidt, afhængigt af intensiteten af ​​den effekt, du ønsker at opnå, men også på din øjenfarve og teint.

Du skal bruge følgende produkter, hvoraf de fleste du sikkert allerede har i din make-up taske.

  • flydende foundation
  • concealer
  • løst pulver
  • øjenbryn blyant
  • eyeliner eller øje blyant
  • øjenskygge (mørk, medium og lys i den valgte farve)
  • mascara
  • highlighter
  • falske øjenvipper (valgfrit)

Kim elsker Lancôme Hypnôse og L'Oréal fyldig mascara, MAC og Ben NYE øjenskygger, Ardelle faux øjenvipper og Smashbox Brow Tech To Go.

Gå efter kvalitetsprodukter, som du er fortrolig med, fordi du vil være iført en masse makeup på dine øjne!

Bare et par smil eller et nys, og din make-up vil køre ned dit ansigt på ingen tid, hvis du ikke vælger langtidsholdbare produkter.

Fundamentet er meget vigtig, da det vil afgøre, hvor længe resten af ​​det vil forblive på dit ansigt. Den røget øjet kræver en masse øjenskygge og blyant / liner, for virkelig at gøre øjnene skiller sig ud i dit ansigt. Hvad er fedt ved det er det faktum, at mens det ser bedre ud på mørke øjne som Kim K s, det vil også arbejde med blå eller grønne øjne.

Den prepping processen er den samme for alle tutorials. Rens, og derefter anvende fugtighedscreme til hele dit ansigt. Efter et par minutter, anvende fundament med en make-up svamp i hele dit ansigt starte låg medfølger. Dækker området under øjnene med en let concealer, og sæt det hele med løs pulver.

Kim K. har også temmelig stærke øjenbryn, så gør din bue mere udtalt ved at trække i dine øjenbryn. Anvend highlighter på tværs af dine kindben med en bred pensel.

Nu, for øjnene! Her Kim og hendes make-up artist vise os en røget øjet ser i lilla og pink, ideel, hvis du ikke ønsker at gå hele ud og gøre det i sort.

Påfør en lys beige eller lyserød skygge på tværs af din låg. Under en mørk blå skygge, starte på ydersiden af ​​din låg og arbejde din vej mod den indre del, farvning folden. Sort eyeliner går næste - line hele din øjet på indersiden, nær tårekanalerne.

Vær forsigtig, kan det bringe et par tårer ud!

Derefter linje området under din nederste vipper. Må ikke bekymre dig, hvis det udtværede farver, og bruge en Q-tip til at blødgøre linjen.

Fremhæv det inderste hjørne af øjet med en boblende øjenskygge, og linje din øverste vipper med en sort skygge, går op fra hjørnet bare en lille smule. Blend det i folden.

Afslut look med lag sort mascara, og du kan også bære falsies for ekstra glamour! Neutrale læber går godt med røget øjet, så vær gavmild med fersken, rose eller beige gloss.

Et tip fra Kims make-up artist - bruge sort øjenskygge i stedet for liner, når du kan, fordi varmen i din krop ikke vil påvirke det så meget! Hvis du ikke føler dig sikker nok med en børste, liner er fint, og det vil bare kræve touch-ups i løbet af din aften.

Dette look er i en mere neutral palet, men du kan bruge de samme trin med mørk brun eller sort, eller måske prøve nogle farver uden for din comfort zone!

Denne tutorial er super enkel og vist på Kim selv, så du ved, at du vil få at certificerede Hollywood look.

Har du har blå øjne? Her er en smokey eye tutorial for dig.

Aktuelle artikler