Makeup for fair teint

Under fair og bleg hud kan komme med en masse spørgsmål. Alle fejlene er mere synlige, kan poserne under øjnene ser slående og til toppen det hele - du nødt til at vælge særlige makeup. Her er hvad du behøver at vide om det. Husk, at makeup du vil være iført afhænger ikke kun på din hud tone, men på din hårfarve så godt. Men der er nogle generelle tips til makeup for fair teint. De er som følger.

Makeup for fair teint

1.. Foundation

Det vigtigste, når det kommer til piger med lys hud og fundament er følgende - aldrig forsøge at give dig selv en mørkere hudfarve med foundation. Piger normalt begå den samme fejl, når du gør dette. De glemmer at anvende fundament til deres hals og kæbe linje. Grænsen mellem dit ansigt og din hals er derefter meget synlig, og alle kan se, at din hud er lysere end hvad du forsøger at vise.

Selv hvis du anvender din foundation perfekt, vil farven på dine øjne og hår giver dig ud. Vælg en fond, der er tættest på din naturlige hudfarve. Det kan være let rosa. Fair hud er ikke noget at skamme sig over, det er faktisk meget smuk.

2.. Øjne

Ikke alt skal være så retfærdig som din hud er - dine øjne vil se godt ud med et par forskellige kombinationer. Sure, retfærdige farver til øjenskygge gælder her samt - blid beige og hudfarver vil være fint. På den anden side vil jordfarver, ligesom bløde brune og grønne ser også godt, ligesom pastelfarver vil.

Når det kommer til eyeliner, kan du bruge stort set hvilken som helst farve, så længe det går godt med farven på din øjenskygge. For et dramatisk look vælge sort eyeliner og til daglig udseende, kan du endda bruge hvid. Mascara bør hellere være brun end sort.

3.. Lips

Du vil høre fra en masse mennesker, hvordan damer med fair teint bør aldrig bære rød læbestift. Jeg personligt ikke enig i det. Der er lejligheder og stilarter, når du kan bære rød læbestift med ingen bekymringer.

Dog vil læbestifter, der er tæt på tonen i dine læber være den bedste. Klar lip gloss er perfekt, samt lettere lyserøde dem. Orange er måske ikke den bedste idé, men lysere nuancer af brunt kunne være godt, hvis det godt kombineres med resten af ​​makeup. Undgå virkelig mørkerøde farver, medmindre du leder efter en vampyr look.

4.. Kinder

Når det kommer til at ansøge rødme på lys hud, kan det bedste gæt være ikke at anvende det på alle. Alt, hvad der er for slående ser virkelig dårlig, så du absolut nødt til at være sikker på, at du ved, hvordan man anvender rødme perfekt. Blush skal være lyserød, knap synlige. Orange eller bronze toner er et absolut no-no.

Den generelle regel for makeup til fair teint, er, at det skal se så naturligt som muligt. Naturlige farver og lys rosa toner er dit bedste valg. Forsøg ikke at skjule den naturlige tone i din hud med makeup. Der er ikke noget at gemme sig i første omgang, og du kan ende med at se latterligt.

Aktuelle artikler